milenium -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (12.9.2014 20:33:30)
|
IZVORNA PORUKA: almondray Morena kad je tvojoj curi rođ:? Mom mališi je 02.11 a ostala sam [sm=nosecka.gif] na isti dan kao i prije 2 god. [sm=smiley36.gif] termin mi je 12.11 aBd kao i I što je trebao biti. [sm=bravo.gif] bravo za pelenu, meni je to bio br.1 zadatak preko ljeta.Sreća išlo je lagano, ko bi kupovao duple pelene[sm=smiley13.gif] nisam te zapazila ovdje,al nisam ni ja česta sa javljanjima. još ja neki dan čitala temu razgovori u očekivanju iz 2012 svih 9 mjeseci jer me zanimalo kako sam se osjećala u prošloj trudnoći. malo sam ove razgovore zapostavila radi one grupe na fb ali kao što kaže andi tamo se detaljiše,nekad se izgubim,nemam pojma tko je tko a ovdje sve pohvatam po nadimcima. almondrai pa ti onda zatrudnila kad je prvom bilo godinu i 3 mj? jel ti ovo sad drugo il treće? ja sam isto ostala trudna kad je ovom bilo godinu i 3 m,skoro pa na isti datum,baš kao i kod tebe. andi Beč i morena ne znamo spol jer mi je posteljica bila nisko pa je i djete nekako ''zabačeno'' skupljeno pa dr nije mogao vidjeti.mislim da će u pon reći,a nadam se i da se ta posteljica digne. morena i kod mene kao i kod tebe cura i momak pa nam sad svejedno za spol.samo nek je zdravo. elma plačljivost je normalna,rasplače me i reklama neka[sm=smiley36.gif] nekad mislim da sam pukla. rose ja se isto znojim,najčešće po noći,ujutro sva mokra.
|
|
|
|