unchy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (15.9.2014 20:10:58)
|
IZVORNA PORUKA: unchy IZVORNA PORUKA: almondray IZVORNA PORUKA: unchy drage moje okruglice da vam kazem da cemo ako Bog da ja i suprug dobiti kcerkicu a ne sincica, definitivno je curica, heheeh i hvala dragom Bogu sve je uredu i sve je kako treba, imamo i cd sa 4d snimkom, presretna sam sto je sve kako treba. pozz [sm=zmeden.gif]Koja si ti sedmica...i koliko puta su ti do sada govorili da je sin[sm=zmeden.gif] Ja se ozarim na ovakve vijesti[sm=smiley36.gif] iz razumljivih razloga [sm=smiley1.gif] Meni mama danas priča u komšiluku joj takav slučaj bio,dok žena nije rodila svi joj govorili da je dječak.Kad na porodu cura suprajz[sm=smiley36.gif] 26+2 sam, predprosli put kad smo bili na kontroli prije dva mjeseca doktor je rekao da je musko, prosli put kad smo bili doktor rekao da ne moze da potvrdi 100% jer kao sjedi pa ne moze da vidi, danas bila na kontroli i rekao je da je zasigurno curica. [sm=smiley36.gif] 26+2 sam, predprosli put kad smo bili na kontroli prije dva mjeseca doktor je rekao da je musko, prosli put kad smo bili doktor rekao da ne moze da potvrdi 100% jer kao sjedi pa ne moze da vidi, danas bila na kontroli i rekao je da je zasigurno curica. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|