RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

vanchi88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 16:51:44)

eto andi jedna briga manje i reseno sve..
nalazi danas ili sutra?
andi spava a ja sad ustala ehehe...

vanchi88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 16:55:42)

bravo za nalaze [sm=bravo.gif] mi smo vec znali da ti to nemas samo nam trebao dokaz haha
zasto nisi pitala sta leukociti poviseni znace?> mozda neka mala upala, jesi cekirala urin u skorije vrijeme? znas da smo mi sad sklonije donjim tim upalama besike

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 17:04:12)

IZVORNA PORUKA: vanchi88

bravo za nalaze [sm=bravo.gif] mi smo vec znali da ti to nemas samo nam trebao dokaz haha
zasto nisi pitala sta leukociti poviseni znace?> mozda neka mala upala, jesi cekirala urin u skorije vrijeme? znas da smo mi sad sklonije donjim tim upalama besike

Nisam cekirala jel bi trebala? Mozda i je neka upala dole kad me tako boli nekada? normalna vrijednost je do 10 a meni je 11 [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

vanchi88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 17:07:57)

ma nisu ni toliko povisena
oni sigurno prave big deal od toga zato sto si trudna...
ako nisi u skorije vrijeme sledecu kontrolu daj uzorak oni urade za 2min i znas na cemu si..:))) u medjuvremenu sok od brusnice za svaki slucaj on ne skodi nista [sm=smiley1.gif]

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 17:11:49)

ma nisu ni toliko povisena
oni sigurno prave big deal od toga zato sto si trudna...
ako nisi u skorije vrijeme sledecu kontrolu daj uzorak oni urade za 2min i znas na cemu si..:))) u medjuvremenu sok od brusnice za svaki slucaj on ne skodi nista [sm=smiley1.gif]

joj neznam sta da radim imam termin tek 10.10. kod ginekologa a sta cu do tada???????????? Oticu sutra kod doktora opce prakse nek vidi

vanchi88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 17:17:15)

ako imas neku kliniku blizu sebe ili kao sto ti kazes dr opste prakse, otidji i reci tako i tako... nemoj da se nerviras i sikiras, sve se da srediti
piskis u casuu i u roku par min sve znas. Ako se ispostavi da imas upalicu mjehura da ti antibiotike i kroz par dana super ko nova..
da li si ti bila prehladjena ? znam da si pisala da ti je muz gripo a ti?

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 18:01:31)

ako imas neku kliniku blizu sebe ili kao sto ti kazes dr opste prakse, otidji i reci tako i tako... nemoj da se nerviras i sikiras, sve se da srediti
piskis u casuu i u roku par min sve znas. Ako se ispostavi da imas upalicu mjehura da ti antibiotike i kroz par dana super ko nova..
da li si ti bila prehladjena ? znam da si pisala da ti je muz gripo a ti?

Pa neznam jesam prehladjena haha sad sam bila u ljekarni da kupim one crambery sto se piju za upale :-) Ma sutra cu koddoktora sigurno ce sve bitok i nije tako strasno poviseno

vedada -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 18:16:09)

andy mislim da to nije tako strasno povecano.

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 20:29:07)

A neznam sta da mislim ja sam bas panicarka :-(

minja_ -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 20:37:43)

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23
Nisam cekirala jel bi trebala? Mozda i je neka upala dole kad me tako boli nekada? normalna vrijednost je do 10 a meni je 11 [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

andy, ne brini, to je sasvim normalna vrijednost leukocita u trudnoći

http://www.perinatology.com/Reference/Reference%20Ranges/White%20Blood%20Cell.htm

ti si na prelazu u III trimestar, može ići skoro do 17.

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 20:42:32)

IZVORNA PORUKA: minja_

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

andy, ne brini, to je sasvim normalna vrijednost leukocita u trudnoći

http://www.perinatology.com/Reference/Reference%20Ranges/White%20Blood%20Cell.htm

ti si na prelazu u III trimestar, može ići skoro do 17.

Draga moja puno ti hvala na ovome nemas pojma koliko si me smirila :-) Da ulazimo u 3 trimestar ...... Vec sam zvala ginekologa pa cu vidjet da mi sutra odma da termin ja bi i da mi briseve radi i da vidi sto me bolucka stomak stalno [sm=smiley19.gif]

minja_ -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 20:46:16)

ja sam u trećem trimestru stalno imala bol u pubisu, kao da se kosti rastavljaju[sm=smiley36.gif] a u sustini se karlica sirenjem veza u pubisu prilagođavala napredovanju trudnoće. pitaj dr može li to biti u pitanju.

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 20:49:34)

IZVORNA PORUKA: minja_

ja sam u trećem trimestru stalno imala bol u pubisu, kao da se kosti rastavljaju[sm=smiley36.gif] a u sustini se karlica sirenjem veza u pubisu prilagođavala napredovanju trudnoće. pitaj dr može li to biti u pitanju.

Ma u mene su nako jako blagi menstrualni bolovi al sve to pridodajem tomu da bebica raste i sada stalno stiska nesta itd al strah je tu :-( Voljela bih da izdrzim jos 10 sedmica pa nek onda dodje maleni

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 20:55:53)

[sm=smiley36.gif]

vanchi88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 20:57:08)

ovo je bas interesantno, nisam znala da mogu cak i do 17 ici... bas se svaki dan nauci nesto [sm=smiley36.gif]

hodas li puno andi? da te mozda od toga ne zaboli nekad?

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 21:00:35)

ovo je bas interesantno, nisam znala da mogu cak i do 17 ici... bas se svaki dan nauci nesto [sm=smiley36.gif]

hodas li puno andi? da te mozda od toga ne zaboli nekad?

Neznam draga sto me boli, ja sam bas osjetljiva sto se tice toga :-( Ma bit ce to sve ok
Kako si ti danas? Jeste sta nabavljali za bebaca?

Vidim unchycura ima da bira izmedju voliko momaka u dezembru [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

vanchi88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 21:05:23)

ja sam prosle sedmice kad sam isla na kontrolu pitala za te bolove i rekla je da je to sasvim ok
zamisli ti koliko se samo siri tvoja maternica i onda gura sve ostale organe
ja nekad kad puno hodam ledja me zabole pa onda nastojim da lezim malo i odmaram ostatak dana
nista jos nisam uzimala za bebu....nisam ja spremna jos da uzimam ista... mislim da ce to sve biti zadnji minut..kad se preselimo u novi stan pa tamo cu da polako to sve namjestam...sve kontam ima vremena a mi usli u 7mj [sm=smiley36.gif]
imas li sliku sobice sto ste narucili za Davida [sm=duda.gif]

vanchi88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 21:07:57)

trudnice kako vi sa stolicom?
idete li redovno u wc?
ja sam u pocetku sve do skoro isla svaki dan nisam imala problema oko toga...medjutim usla u treci trimestar pa nekad ne idem po 2-3 dana....ali ne muci me trbuh,...jedem ja raznovrsno ali necu ni da se natezem kad sam u wc-a ako me razumijete [sm=smiley36.gif]

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 21:11:43)

ja sam prosle sedmice kad sam isla na kontrolu pitala za te bolove i rekla je da je to sasvim ok
zamisli ti koliko se samo siri tvoja maternica i onda gura sve ostale organe
ja nekad kad puno hodam ledja me zabole pa onda nastojim da lezim malo i odmaram ostatak dana
nista jos nisam uzimala za bebu....nisam ja spremna jos da uzimam ista... mislim da ce to sve biti zadnji minut..kad se preselimo u novi stan pa tamo cu da polako to sve namjestam...sve kontam ima vremena a mi usli u 7mj [sm=smiley36.gif]
imas li sliku sobice sto ste narucili za Davida [sm=duda.gif]

Hahaa da da usli u 7 mjesec sa 29+0 se ulazi u 8 jos malo :-)[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Imam slikicu sad cu ubaciti [sm=bravo.gif]

A sto se rtice bolova ma da i ja kad puno radim ledja me rasturaju [sm=smiley19.gif] al sve se da izdrzati [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 21:14:52)

[img]http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/foto12zu3my1pa7.jpg[/img]

[img]http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/foto5f54armd7hp.jpg[/img]

[img]http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/foto3e4ntvwo8k2.jpg[/img]

[img]http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/foto4tk2fl851sv.jpg[/img]

vanchi88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 21:16:48)

ajdeee da vidimo kakva je sobica hehehehe
andi koliko ti vode na dan popijes?
meni je jos pre koju nedelju rekla doktorica da je jako vazno da se najmanje 2-3L vode na dan popije.....hidriras i sebe a i bebi plodnu vodu i smanjujes i te bolove u trbuhu i urine infekcije.
ja popijem otprilike 2, i jos usput soka, mlijeko od badema

vanchi88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 21:17:59)

divna jeeeeeeeee
svidja mi se i boja i sveeee
449e samo krevetac ili sve komplet?

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 21:19:35)

divna jeeeeeeeee
svidja mi se i boja i sveeee
449e samo krevetac ili sve komplet?

draga moja cjeli komplet smo platili 449 eura, a na to sam jos uzela one 2 daske kojima se onda kad beba ako dragi Bog da naraste ima junior krevet znaci skinu se ove od krevetica pa onda se napravi mali krevet [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 21:20:36)

ajdeee da vidimo kakva je sobica hehehehe
andi koliko ti vode na dan popijes?
meni je jos pre koju nedelju rekla doktorica da je jako vazno da se najmanje 2-3L vode na dan popije.....hidriras i sebe a i bebi plodnu vodu i smanjujes i te bolove u trbuhu i urine infekcije.
ja popijem otprilike 2, i jos usput soka, mlijeko od badema

Ja pijem i preko 2 litre znam da je to vazno zato i pazim na to :-)

Evo a kolica ce mo ova ako dragi Bog da :-)

http://www.marktguru.at/content/Kika/571/tags/15/22924.jpg

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2014 21:25:10)

Cujte ovu pjesmu :-)

https://www.youtube.com/watch?v=X7Vjkn2bD1E

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ludimmmmmmmmmmmmmmm

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>