hanabanana -> RE: Privatni vrtici u SA (16.7.2013 8:54:58)
|
IZVORNA PORUKA: chuci IZVORNA PORUKA: Anica1 Mi smo evo treci dan u vrticu NUR. Ne znam da li je praksa u svakom vrticu, ali ujutro kada dovedemo malenu teta nam je na brzinu uzme iz ruku i unese tako da i mi ostanemo zbunjeni u hodniku, a ona naravno vristi [sm=zmeden.gif] nama su na početku rekli da je bolje da mi ne pokušavamo da je smirimo. ona je prestala plakati nakon nekoliko dana. ja sam sama izlazila čim je predam i onda stajala ispred vrata da je čujem i ona se zaista umiri, teta je nešto zapriča. mm ima taj običaj da kao nešto se ubjeđuje da prestane plakati, priča joj kako će biti lijepo, bla bla, isto sa malenim kad ga negdje treba ostaviti i obavezno mu plaču. on se tako po 15 minuta zna peglati. ja izađem i čujem da dijete prestane plakati. malog kad ostavljam kod svekrve isto ostavim on počne plakati, poselamim se s njim i sa svekrvom i odem. on počne plakati i dok ja siđem niz 7 stepenica on prestane. Evo ovako kao kod chuci. Dok sam se vraćala, objašnjavala, bilo je gore i njoj i meni. Jedno jutro me teta stigla kad sam bila kod auta i rekla: poslušajte me, ujutro je uvedite, ostavite, poljubite i izađite. Vi odavdje odete u suzama, sa strašnim mislima, a ona se smiri nakon 5 minuta i igra se. Gledala sam je ko da je s Marsa pala, ali bila je u pravu. S mladjom sam od početka radila na ovaj način, nikada nismo imali vješanje za nogu, plakanje, vrištanje i slično. ( što je sa starijom bio slučaj )
|
|
|
|