Super Beba -> RE: Privatni vrtici u SA (19.8.2013 13:57:36)
|
IZVORNA PORUKA: Anica1 IZVORNA PORUKA: Super Beba Mi smo malog prije 2 dana upisali u vrtić Nur na Grbavici. Doduše, još uvijek nismo potpisali ugovor, pa sam upis i nije zvaničan. Vrtić izgleda sasvim OK (odvojena kupatila, sa malim wc šoljama i lavaboima, kuhinja sa malim stolovima i stolicama, prostorije za igru i spavanje, igraonica i vanjsko igralište). Ali ništa više ne mogu reći dok mi mali ne krene tamo, pa ću tek tada moći podijeliti više informacija. U biti, u grupi (najvjerovatnije starija jaslička) će biti oko 20 djece. Dvije tete čuvalice. Doktorica dolazi 2x sedmično. Kao što rekoh, dok mali ne krene sa pohađanjem, nemam šta konkretno podijeliti sa vama :) Ali budem svakako hehe Super Beba, koja im je to starija jaslicka grupa? Mi idemo u Nur u jaslicku grupu, nisu nam spominjali tu stariju jaslicku Pa ima jedna jaslička od 1 do 3..Ali će odvojit djecu od 2 do 3, pa je to ta starija jaslička :) Stvarno ne znam kako se zove i sl, jer kao što sam već napisala, kako ugovor nisam ni vidjela ni potpisala, ne znam uopće detalje :)
|
|
|
|