Medić* -> RE: Privatni vrtici u SA (31.7.2013 16:28:48)
|
IZVORNA PORUKA: mama_alma IZVORNA PORUKA: bubamara_ Drage žene, Možete li sa mnom podijeliti svoja iskustva sa vrtićima Prvi koraci na Mojmilu i Happy House na Švrakinom. Ja sam bila u ovom prvom, u suštini mi se svidio i ambijent i tete, ali nedavno dobih informaciju da su neki roditelji ispisivali djecu iz ovog vrtića, jer sa djecom ne rade dovoljno. Djeca njihovog uzrasta iz drugih vrtića su navodno bila puno "naprednija" od njihove. Po meni to može biti i do djeteta a ne samo do vrtića, ali rekoh da vidim vaša mišljenja. U Happy House nisam bila, ali sam čula sve pozitivno. Bila bih vam zahvalna za vaša iskustva. Pozdrav! prvi koraci super vrtić, nekolio djece od naših forumašica idu tamu i više su nego zadvoljni Moj maleni ide u Prve korake. Mi smo prezadovoljni, posebno kako su odvojili jaslicku grupu. Ovo ljeto su napravili dvoriste, opremili ga jos bolje, Tete su predivne, otvorene za saradnju, samo je bitno saradjivati kako treba. Hrana u vrticu im je super, nema salame, virsli i ostalog. Kuhana hrana svaki dan. Djecu redovno vode vani. Uglavnom moje dijete preazdovoljno a samim tim i ja [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|