RE: Privatni vrtici u SA (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Vrtić i čuvanje djeteta

Poruka

dobby_79 -> RE: Privatni vrtici u SA (14.5.2013 15:55:24)

Drage mame,
vidim da neke od vas svoju djecicu salju u Sv. obitelj u jaslice pa me interesuje od kojeg uzrasta primaju djecicu, hvala vam puno
Buduca mana[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

malaprinceza -> RE: Privatni vrtici u SA (14.5.2013 16:54:52)

Vrtić igraonica Kockica na Šipu radi i subotom, s obzirom da naše dijete ide tamo već par mjeseci i da smo zadovoljni, mogla bih je pohvaliti.
IZVORNA PORUKA: buba marica

škorpija -> RE: Privatni vrtici u SA (15.5.2013 12:21:24)

bambi1 odgoviral sam ti na pitanje u privatnoj poruci[sm=smiley1.gif]

Svilica -> RE: Privatni vrtici u SA (15.5.2013 12:51:07)

Drage mamice, pomozite!!! Moja bebica će uskoro napuniti godinu dana i moram je upisati u vrtić. Ovo mi je prva beba i nemam iskustva sa vrtićima. Molim vas da mi pomognete. Dolaze u obzir vrtići od Alipašinog pa do Ilidže:

anja anjica -> RE: Privatni vrtici u SA (15.5.2013 13:21:46)

Draga moja bilo sta da natipkam ispalo bikao epp,ali je istina,vrtic mala raja na a.polju sve u superlativu

škorpija -> RE: Privatni vrtici u SA (15.5.2013 13:51:10)

svilica dobar ti je i vrtić Amel iz grupacije Amel i nur na ilidži

bookah -> RE: Privatni vrtici u SA (15.5.2013 16:00:36)

IZVORNA PORUKA: bambi1

Isla sam danas u obilazak vrtica "The montessori house" odusevljena sam. Sve izgleda predivno, uredno, cisti, lijepo... jedino je mana cijena 590 KM[sm=smiley13.gif]

Da, super je sve samo nisu fleksibilni. Moras najaviti kad kupis dijete, te da to ne varira cesto, npr nemoze sad u 1pm, sutra do 5pm. Isto tako su mi rekli da svi pokupe djecu do 4.45pm i da bi ocekivali isto od mene. Mislim da za te pare mogu raditi duze, pa moje radno vrijeme je do 5:30, veoma sam ogranicena sto se tice vrtica samo zbog toga.

salmy -> RE: Privatni vrtici u SA (15.5.2013 22:05:03)

IZVORNA PORUKA: bookah

Isla sam danas u obilazak vrtica "The montessori house" odusevljena sam. Sve izgleda predivno, uredno, cisti, lijepo... jedino je mana cijena 590 KM[sm=smiley13.gif]

Da, super je sve samo nisu fleksibilni. Moras najaviti kad kupis dijete, te da to ne varira cesto, npr nemoze sad u 1pm, sutra do 5pm. Isto tako su mi rekli da svi pokupe djecu do 4.45pm i da bi ocekivali isto od mene. Mislim da za te pare mogu raditi duze, pa moje radno vrijeme je do 5:30, veoma sam ogranicena sto se tice vrtica samo zbog toga.

Ah sto ga pretjerase...cuj 600 KM..svasta...pa sta nude za tu lovu....necija plata[sm=smiley29.gif]

bucka73 -> RE: Privatni vrtici u SA (16.5.2013 8:23:20)

Draga Skorpija, da li biste i meni mogli poslati info i vase iskustvo sa vrticem "Tete cuvalice". Hvala puno i lp

Svilica -> RE: Privatni vrtici u SA (16.5.2013 9:16:57)

anja anjica i škorpija hvala vam puno na brzim odgovorima. Otići ću u oba ovih dana da vidim kako izgleda.

Nellica -> RE: Privatni vrtici u SA (16.5.2013 9:33:58)

U jaslice u sv. obitelj primaju djecu od navršenih 12 mjeseci.

veeseelaa -> RE: Privatni vrtici u SA (16.5.2013 9:37:15)

IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: bookah

Ah sto ga pretjerase...cuj 600 KM..svasta...pa sta nude za tu lovu....necija plata[sm=smiley29.gif]

koji idioti

veeseelaa -> RE: Privatni vrtici u SA (16.5.2013 9:38:18)

IZVORNA PORUKA: Svilica

Drage mamice, pomozite!!! Moja bebica će uskoro napuniti godinu dana i moram je upisati u vrtić. Ovo mi je prva beba i nemam iskustva sa vrtićima. Molim vas da mi pomognete. Dolaze u obzir vrtići od Alipašinog pa do Ilidže:

pa sa mojom Ajšom u vrtić Vragolan Denis na Ilidži [sm=smiley1.gif]
300 KM do 2 godine
ja sam prezadovoljna a nije da me lako može nešto opčiniti

babina beba -> RE: Privatni vrtici u SA (16.5.2013 10:09:43)

Sve je to sto bi rekli u 5 deka razlike...Imas na Stupu Sveta Obitelj, moju su primili kad je imala 11 mjeseci,brzo se navikla i sto je najvaznije hvala Bogu bolesnjiva nije bila.  Tete u jaslickoj grupi su super, izlaze u susret, razgovarjau s tobom o djetetu itd. Stariju evo ispracam u skolu aBd iz tog vrtica i ja sam zadovoljna. Cijena je 250 KM a jedno, 400 za dvoje djece!

babina beba -> RE: Privatni vrtici u SA (16.5.2013 10:10:41)

...

una77 -> RE: Privatni vrtici u SA (16.5.2013 14:36:50)

Moja djevojčica ide u vrtić Pony. Za ovaj vrtić imam samo riječi hvale, radno vrijeme je od 06:30-18:00. Tete i vlasnik su veoma ljubazne, i zaista se trude oko djece. Hrana u vrtiću je izuzetna i moje dijete tamo jede stvari koje kući prije nije nikako jela. Svako dan imaju utvrđen program i zaista se trude oko edukacije djece. Vrtić posjeduje vlastiti vrt tako da ako vremenski uvjeti to dozvoljavaju svakodnevno izlaze van. Cijena vrtića je 320 KM i vrijedi svake pare. Najbolji znak je da naša princeza se svakodnevno raduje odlasku u vrtić.

Marija13 -> RE: Privatni vrtici u SA (28.5.2013 13:21:19)

Moja beba ima tek 6mj, ali posto se uvijek moze desiti da me na posao pozovu i ranije trebam vec gledati vrtice/jaslice, imate li kakvih preporuka na opcinama N.Grad i N.Sarajevo? Znaci da primaju bebe od godinu dana...

mikimaus -> RE: Privatni vrtici u SA (28.5.2013 13:42:13)

Preporučujem vrtić "Kocka, kocka, kockica" na Pofalićima. Imaju i veliku i malu grupu. Krenuli smo nedavno i imamo samo riječi hvale za cijeli tim. Prostrano je i jako čisto. Hrana je odlična, puno igre i edukativnih casova, djeca uče i engleski, a imaju i veliku terasu sa toboganom i ostalim igračkama, gdje provedu dosta vremena kad god je vrijeme primjereno. Cijena je 290 KM.

moja suncica -> RE: Privatni vrtici u SA (28.5.2013 14:54:17)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

pa sa mojom Ajšom u vrtić Vragolan Denis na Ilidži [sm=smiley1.gif]
300 KM do 2 godine
ja sam prezadovoljna a nije da me lako može nešto opčiniti

Samo me interesuje ima li taj vrtic uredne papire za rad? Nije mi poznat pa provjerite ako ste u prilici

moja suncica -> RE: Privatni vrtici u SA (28.5.2013 15:02:19)

Samo me interesuje ima li taj vrtic uredne papire za rad? Nije mi poznat pa provjerite ako ste u prilici

maja78 RR -> RE: Privatni vrtici u SA (28.5.2013 22:04:32)

IZVORNA PORUKA: rmh sarajevo

Vidim da ima puno tema o vrtićima, ali mene zanima koji su to najbolji vrtići ili jaslice jer beba ima 13 mjeseci. Najviše bi mi odgovaralo u blizini Stupa pa molim mame koje znaju da mi preporuce. I jos bih voljela znati cijenu. Hvala svima [sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Privatni vrtici u SA (28.5.2013 22:12:56)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

Vidim da ima puno tema o vrtićima, ali mene zanima koji su to najbolji vrtići ili jaslice jer beba ima 13 mjeseci. Najviše bi mi odgovaralo u blizini Stupa pa molim mame koje znaju da mi preporuce. I jos bih voljela znati cijenu. Hvala svima [sm=smiley36.gif]

na Stupu imaš jaslice u vrtiću Sveta obitelj ... ne znam cjenu.. ako vidi babina beba nek ti napiše

babina beba -> RE: Privatni vrtici u SA (29.5.2013 7:57:19)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

na Stupu imaš jaslice u vrtiću Sveta obitelj ... ne znam cjenu.. ako vidi babina beba nek ti napiše

Cijena u Svetoj Obitelj je 250 KM, moju su primili kad je imala 11 mjeseci i ja sam zadovoljna. Ako je dvoje djece u pitanju onda je cijena 400 KM za oboje! Ako treba jos info na pp!

lala 28 -> RE: Privatni vrtici u SA (6.6.2013 9:10:33)

za reklamu se obratiti Visnja RR

veeseelaa -> RE: Privatni vrtici u SA (6.6.2013 9:26:14)

IZVORNA PORUKA: babina beba

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Cijena u Svetoj Obitelj je 250 KM, moju su primili kad je imala 11 mjeseci i ja sam zadovoljna. Ako je dvoje djece u pitanju onda je cijena 400 KM za oboje! Ako treba jos info na pp!

čuj 250 KM? pa to je baš povoljno

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>