Misty_mama -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (1.7.2014 8:27:20)
|
'''' Jutro i od mene, iz nove kancelarije [sm=smiley36.gif] JoÅ¡ uvijek Äekam da se Å¡ef smjesti u kancelariju, paketi su posvuda, pa da obavim RAZGOVOR... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Joj, evo jutros gledam spiskove za vrtić, moj mali zvrk je primljen, i stislo me u grlu, kad pomislim da će ako Bog da od septembra krenuti... Ne znam kome će biti teže, meni ili njemu [sm=smiley19.gif] Nego, žene, imate li problema sa probavom tokom trudnoće? Ako neka ima, da preporuÄim ''''lijek'''' [sm=smiley36.gif] Ja svako jutro obavezno pojedem...ja je zovem bijela Äorba.. u suÅ¡tini, skuham u vodi zobene pahuljice, ona najobiÄnije, nepreraÄ‘ene... Nekad dodam malo soli, ali postoji opcija da to poslije mijeÅ¡ate sa voćem, pa onda so ne treba... Helem... Kad voda prokljuÄa, ubacim pahuljice, malo to prokrÄka, i onda dodam malo mlijeka.. Onoliko koliko želite da ''''Äorba'''' bude rijetka ili gusta... Meni je to nekad preddoruÄak, nekad ne stignem niÅ¡ta drugo, ali uglavnom, primjetila sam da odliÄno radi svoj posao... Pa eto... :) Ljubicice, da hairli prodje i ovih 15-ak dana, i da sve bude, ako Bog da, u najboljem redu
|
|
|
|