|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli
18.7.2014 7:57:24   
Misty_mama
Draga _turpija_, da vam dragi Allah da puno sabura i snage da to zajednički predeverate, i da se mala princeza izbori... Koliko god da izgledaju krhki, veliki su to borci... Moja rodica je prije godinu i po imala jako težak porod, komplikovan velikim dijelom zbog neodgovornosti doktora... Dječak je dugo bio u zaglavljen u kanalu, izgubio kisik, dobio bakteriju, a oni su ga tek drugi dan stavili u inkubator, i to na insistiranje majke, jer se njoj, kao laiku, činilo da nešto nije u redu kada su joj ga donijeli... Dugo je bio uspavan, sa raznim cjevčicama u sebi, ali izborili su se... Hvala Bogu, eno ga danas veseo, zdrav, zaigran, bez ikakvih simptoma koje su mu predviđali... Samo imajte vjere u dragog Boga... Imate i svoju drugu mrvicu, i za to se vrijedi boriti...

Ljubičice, mašallah, čestitam ti od srca, da vam bude živ, zdrav i hairli... Drago mi je da se nisi puno mučila.. Što se tiče imena, to nam je bila prva opcija prošli put, ali u zadnjem trenutku se predomislimo.. Ako ovaj put bude dječak, vrlo vjerovatno da će biti ALi.. ako Bog da...

bubydina, ne daj da te uznemire bezobzirni ljudi... Da, jeste žena u trudnoći posebno osjetljiva, ali vala, u nas je ljubaznost haman postala apstraktan pojam.. Zato, boli te briga, razloži sve što hoćeš da pogledaš, a ona nek vrati, to joj je posao.. Ne radiš to iz bezobrazluka, nego što drugačije ne možeš da vidiš user posted image user posted image

Mahanje i ostalim ženama user posted image user posted image

28.05.2011, Jedan i jedan su jedan :)
05.07.2012. Dva i jedan su opet jedan. A. :)

(odgovor članu _turpija_)
Neposredna veza do poruke: 976
18.7.2014 8:03:30   
mishkica
ljubicice, tek ugledah..Cestitke, da vam je ziv i zdrav sincic, a tebi sto brzi oporavakuser posted image user posted image user posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu Misty_mama)
Neposredna veza do poruke: 977
18.7.2014 8:37:15   
Andy_Bec23
Ljubicice moja cestitam na rodjenju bebaca da vam je ziv i zdrav ;) juhuuuuu rekoh ti ja sve brzo prodje ;)

Turpijo draga cestitam na curama ;) da su ti zive i zdrave 100 godina i tako ce da bude ... Sogurno je tesko al velik je ona borac nebrini ;) sve ce biti dobro ;)

Bubydina draga pa zar opet ti bolovi e misa mu ,i ja sam u kontrakcijama ,opet se stvrdnuo stomak... Juce su mi mjerili grlic maternice 4,23 je i kazu to je super i zatvoren je i da iako vec imam te vjezbe maternice nemoram se niceg bojat ....

Nadam se da ces izdrzat jos 15 dana ako ne i duze ;)

Gdje nam je swedica?

Malena tebe poslali kuc juce? Znaci nista jos?

Ja cu danas kod doktora da mi ispuni trudnicku i prepise tablete za stitnu zljezdu ;)
Ljudi moji ja sam presretna da je moj sin zdrav ;) jako sam se bojala ;) moram doc jos jednom 21.8 na taj anatomski pregled da jos jednom dobro pregledaju bebu ;)

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 978
18.7.2014 8:43:19   
Ilhana RR
Jutro :)

Samo da vam se javnem, idem na UZ u 10 aBd i hocu da puknem od uzbudjenosti... Bas mi nekako tesko pada sto cemo saznati spol, sa Lamijom nismo znali pa sam bila manje uzbudjena pred UZ... I ona je uzbudjena ustala je oko pola 6 :) dusa draga, juce samo o tome pricala kako ce vidjeti bebu i saznati dali je braco ili seka...

Ljubicice, da ti i ovdje cestitam rodjenje sina :) Zelim ti brz oporavak a malom pisonji dug i sretan zivot.

Turpija, i tebi takodjer brz oporavak i curama dug i sretan zivot :)

Cujemo se poslije drage moje :*

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 979
18.7.2014 8:55:06   
Andy_Bec23
Ilhana RR sretno draga na pregledu i da bebac pokaze ponos ;)

Ode i ja da kuvam kavu , jos lezim u krevetu ;) haha

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 980
18.7.2014 9:05:17   
Bambi09

IZVORNA PORUKA: almondray

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Andyuser posted image
Ljubičice
javi nam se-
Ja već odavno trebam na kontrolu ali mi se ne dauser posted image ionako će me samo ginekoloski pregleda, a mogu i sama zaključit kakvo je stanje dole.Da mi radi uz išla bi svake sedmiceuser posted image .Sad će 2 mj. kako nisam bila na pregleduuser posted image ja k'o prava iskusna trudnjača

Marinči draga jesi li pitala dr. ima li kakvo rješenje...da ti bar nešto olakša?

To meni nije jasno, zasto vas tako cesto gledaju vaginalno? Mene je pogledao samo na pocetku trudnoce zato sto sam imala jake bolove u stomaku i ledjima i uradio mi ujedno i papa test. Evo usla sam u 9ti jos nikad me pogledao vaginalno nije.

user posted image ma ne znam kako bi me drugačije pregledalauser posted image
Ona uz radi samo 1-2 u toku trudnoće i najčešće se čeka po 1,5mjesec.Znači mora me nekako pregledatuser posted image ponekad mjerka stomak nekim čudesima i tako...k'o u srednjem vijeku.Čak zna i galamit ako odeš sa nalazima a ne raspremiš seuser posted image haman uživa u čaprkanju.

Pa UZ naravno. Mene svaki put gleda UZ, mjeri bebu, pregleda organe, sve sve sve... A niti jednom jos nije rekao vaginalno da pregleda. Pretpostavljam da ce na slijedecoj kontroli biti vaginalni, jer sam usla u 9-ti mjesec pa da vidi da li se otvaram, ali ne mora znaciti. Rekao mi je da ce slijedeci pregled dati mi uputnicu za ctg, da pripremim nalaze, ako nemam papir za krvnu grupu da i to pripremim i to je to.

Ljubicice draga cestitam ti rodjenje sina da vam bude zdrav i ziv puno godina zajedno sa vama svima. user posted image user posted image

Turpija draga, zao mi je sto vam se to izdesavalo i iskreno se nadam i molim Boga da se cura oporavi i sto prije dodje kuci svojoj sekici da uzivate zajedno. Uzdaj se u Boga, bit ce sve ok.

Andy bit ce i kod tebe sve cakum pakum, samo se nemoj opterecavati stvarima na koje svakako ne mozes puno uticati.

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

Neposredna veza do poruke: 981
18.7.2014 9:11:47   
Andy_Bec23
Bammbi draga ma i to sta kazes bolje se ne zivcirat oko stvari na koje ne moze da se utjece.... Evo ja popila kavu sad cu da vidim kad ce mama da dodje pa da idem u banku sa njom user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 982
18.7.2014 9:56:02   
bambi1

IZVORNA PORUKA: _turpija_

Pozdrav drage moje, samo da se tuspasim i malo na brzinu izjadam, bolje mjesto od ovog ne znam user posted image

Dana 08.07 dan poslije termina dobila sam napokon bolove, nakon skoro 20 sati bolova u 16 :29 rodjena je moja mrva Sarah sa svojih 2.600, 49 cm....nakon nje sam izgubila bolove, i pokusavajuci da mi pritiskom na stomak izadje druga beba, poceli su slabiti otkucaji, i tako zavrsila na hitnom carskom rezu gdje je rodjena moja druga mala mrva od 2.740, 50 cm. sa Apgar scorom 1/3.user posted image

Beba je prebacena na pedijatriju gdje je zapoceto dugi proces lijecenja, sve do sad su Dr.bili poprilicno crni,i zivili smo minut za minut oko vijesti i ishoda nase male princeze.. Hvala Allahu dragom vitalni organi su se ustabilili, sve je normalno, sad cekamo da se bebi probudi iz indukovane kome, pa onda vidjeti sta dalje....Nadamo se i molimo drgaog Allaha da nasa beba dodje kuci ziva i zdrava i da bude sa svojom sekom, koja nas jedino vadi iz ovog sivila....

Ne znam da li je uopste mjesto za ovo ova tema, ali ja imadoh potrebu da tu napisem....

Draga samo hrabro, mrva ce se izboriti ako Bog da !!

Dovite za vasu bebicu, Ramazan je, dragi Allah ce pomoci

(odgovor članu _turpija_)
Neposredna veza do poruke: 983
18.7.2014 10:19:03   
new mama
Dobro jutro drage user posted image ,jeste mi dobro user posted image

Ja juce dosla s mora,super nam bilo,mene jesu mucili bolovi u preponama, pogotovo u putu,ali nekako sam se dogegala nazad,a na moru super,plivala,cak mi je i odgovaralo i vrijeme,prva tri dana nije bilo previse vruce,a i Ajna se nauzivala,sto je najbitnije.user posted image

Ljubicice cestitam i ovdje,hB da je fino proslo,a beba je dobila divno imeuser posted image ,nek vam je ziv i zdrav puno godina i javi nam se ovdje user posted image

Turpija draga prvo da ti cestitam na princezama,a iskreno mi je zao sto vam se to desilo,aBd da se beba sto prije oporavi i da idete svojoj kuci,uno srece vam zelim user posted image user posted image

Ilhana sretno na UZ i javi nam se kad dodjesuser posted image

Malena isto blizu da se porodi,cuvamo fige da sve prodje dobro aBd user posted image

Ostalo nisam nista upratila,nadam se da ste dobro i da bebe u pupi slusaju svoje mame,ljubimo vas puno user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu bambi1)
Neposredna veza do poruke: 984
18.7.2014 10:31:45   
lovepower
evo i mene nisam juce nikako ulazila user posted image
Andy nisam ni sumnjala da je nas drug jedan zdravi mali vrtirepuser posted image user posted image
Ljubicice cestitam od srca ,da je ziv i zdrav dugo dugo i ime je prelijepo i nama je u uzem izboru
Ilhana hajde javljaj se ja ne mogu da docekamuser posted image
_turpija_mila nasa prvo cestitke na rodjenju tvojih dusica,bice sve uredu aBd znas da su bebe najveci borci,a hvala Bogu stanje se poboljsava kritican period je iza vas,javljaj nam se mila da vijestima ovdje smo za tebeuser posted image user posted image
i mene su samo jednom pregledali vaginalno kad sam imala smedji iscjedak na pocetku i to je to samo uz preko stomaka

26.08.2014-fetus mortus in uterus 36 sedmica

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 985
18.7.2014 11:25:39   
rose 87
D.D.
ja sam sinoc imala uzasne snove user posted image ,sinoc saznam da je jedna zena izgubila bebu a sa mnom zatrudnila,probudih se placuci i sa bolovima u stomaku...
ljubicice i ovdje ti cestitam user posted image
trupija zenice su pitale ovdje za tebe,cestitam na tvojim djevojcicama,molim Boga da malena ozdravi sto prije da moze da uziva sa sekom i roditeljima,vama zelim sabur,nije lahko ali imajte vjere da ce sve biti dobro,javi nam molim te cim bebi bude bolje
new mama joj zavidim ti,mi ove godine necemo vidjeti more,samo ako uspije mm dobiti vikend slobodan mozda do neuma skoknemo
ilhana sretno na UZ
mene proslu trudnocu pregledali vaginalno kad sam vec presla termin,ovu sad samo prvi put kad sam otisla,krvarila sam prije a on rece i zbog CR...
ja sam pod utjecajima od jucer i sinoc pa jedva cekam pregled,tako sam opterecena ovu trudnocu za razliku od prosle,cini mi se sto covjek vise zna i informise se to vise briga ima user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu lovepower)
Neposredna veza do poruke: 986
18.7.2014 12:16:46   
almondray
Evo mene sa kontrole.Išla sam i u dz. i privatno na uz.

Bambi draga naša dr. ima ctg u ordinaciji koji nikad u životu nije upalilauser posted image
a na uz možeš ići češće ako joj gurneš u džep.E pa ja radije gurnem privatnici s vremena na vrijeme a ova prima platu a ne radi svoj posao.Često dođem u napast da je prijavimuser posted image

Biću mama tri mušketirauser posted image .Ipak je dječak.Sve igleda u redu hvala Allahuuser posted image .Dr. nikako nije drago što sam odbila amniocentezu ali šta ću sve je u božijim rukama.

Turpijo draga držite se.Molim boga da ti djevojčice budu žive i zdrave još mnogo godina.

A za naše zdravstvo stvarnouser posted image

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 987
18.7.2014 12:43:20   
Bambi09
Ni mom nije bas bilo drago sto sam odbila amnio, ali postuje moj izbor. Uzdam se u Boga i bit ce kako On odredi.
A sto se tice te doktorice, pa to je nevjerovatno user posted image Uzas je kakvih ima i sta sve ima. Pa to je fuuuujjjjj... Cuj ako cuhnes u dzep i pregledace te, aman aman aman user posted image

(odgovor članu almondray)
Neposredna veza do poruke: 988
18.7.2014 13:20:15   
Ilhana RR
Plavo plavo... u decembru sve je plavo :D

Evo drage da vam javim, bila sam na UZ. Fino sam prosla, konacno me stomak pocinje prestajati :D

Bebac je super, mashAllah napreduje :D Termin mi je pomjeren dva dana ranije tako da postoji mogucnost da bude novembarska beba...

Uglavnom bio je doktor dobar, Lamiji je sve pokazivao i kaze on ne smije (to se placa posebno) da odredi spol ali je 5 minuta gledo gledo i na kraju kaze "djecak je ali ne garantujem"... uglavnom mama je vidila muda hahaha

a termin mu je sada 14/12, za mamin mi rodjendan :D

uglavnom sve je dobro i posteljica visoko stoji tako da ono sto sam mislila da je nesto drugo bili su udarci bebe :D

user posted image

< Poruku je uredio Ilhana RR -- 18.7.2014 13:24:10 >

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 989
18.7.2014 13:26:30   
almondray

Ni mom nije bas bilo drago sto sam odbila amnio, ali postuje moj izbor. Uzdam se u Boga i bit ce kako On odredi.
A sto se tice te doktorice, pa to je nevjerovatno user posted image Uzas je kakvih ima i sta sve ima. Pa to je fuuuujjjjj... Cuj ako cuhnes u dzep i pregledace te, aman aman aman user posted image

A ne sjećam se dobro , jesi li imala indikacije za amnio ili je to predostrožnosti radi preporučio?
Ma i ja samo u Boga nade polažem, već sam pisala, nekako me strah tako nešto ispitivati a desi se neka bolest deseta koju niko nije ni očekivao.Neka ide svojim tokom , onako kako je određeno.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 990
18.7.2014 13:27:34   
almondray
user posted image Ilhana danas je dan dječaka izgleda.
A kako sam upratila na temi je većina mudonjauser posted image

Neposredna veza do poruke: 991
18.7.2014 13:38:53   
Bubydina
Sad su nam poceli vladati djecaci,jer se vecina cura rodila,
ali ima njih jos,
ne gurajte seuser posted image user posted image

Ja od jutros umirem od zeludca
kako sam pocela primati infuzije
tako mi je lose
stalno muka i slabost
a jos 6 imam primitiuser posted image

"Naša nas djeca promatraju i ono što jesmo govori glasnije od bilo čega što bismo mi sami mogli reći."Wilfred A. Peterson

15.08.2014. >Bambi<

Neposredna veza do poruke: 992
18.7.2014 13:41:48   
rose 87
mi se vratili iz setnje,umorna sam bas,odoh sta po kuci pobacati i da odmorim hahaha
almondray,ilhana cestitam na user posted image djecacima,da su vam zivi i zdravi

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

Neposredna veza do poruke: 993
18.7.2014 13:56:35   
Bubydina
Turpija draga,ne znam hoces li ovo i procitati,
ali ipak da ti napisem
prvo molim Allaha,da tvoja curica ubrzo bude dobro
i kod svoje seke,
Ne mogu ni zamisliti kako ti je sad,tesko je to iskusenje,
najteza su nam iskusenja sa nasom djecom
ali moli Allaha i saburi,
njegova milost je najveca

Kao drugo,uopce se nemoj ustrucavati
da nam pises o svome stanju
sve smo mi ovdje majke ili cemo aBd biti
i mozemo razumjeti tvoju brigu
Ja kad sam izasla iz bolnice vjeruj da mi se vise
nije dalo pricati ni sa kim
toliko me je narod izmucio,
ali kad sam ponovo pocela pisati sa ovim RR zenicama
osjecala sam se bolje,manje sam mislila o svojim brigama
tako da kad god imas potrebu javi nam se
user posted image user posted image

"Naša nas djeca promatraju i ono što jesmo govori glasnije od bilo čega što bismo mi sami mogli reći."Wilfred A. Peterson

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 994
18.7.2014 14:04:27   
Andy_Bec23

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Plavo plavo... u decembru sve je plavo :D

Evo drage da vam javim, bila sam na UZ. Fino sam prosla, konacno me stomak pocinje prestajati :D

Bebac je super, mashAllah napreduje :D Termin mi je pomjeren dva dana ranije tako da postoji mogucnost da bude novembarska beba...

Uglavnom bio je doktor dobar, Lamiji je sve pokazivao i kaze on ne smije (to se placa posebno) da odredi spol ali je 5 minuta gledo gledo i na kraju kaze "djecak je ali ne garantujem"... uglavnom mama je vidila muda hahaha

a termin mu je sada 14/12, za mamin mi rodjendan :D

uglavnom sve je dobro i posteljica visoko stoji tako da ono sto sam mislila da je nesto drugo bili su udarci bebe :D

user posted image

Mis mali slatki da ti je ziv i zdrav ;)

Ja bila lutat sa mamom i sekom,idem sada do doktora i onda cu kuc i nikud neizlazim vise ;)

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 995
18.7.2014 15:27:13   
Bambi09

A ne sjećam se dobro , jesi li imala indikacije za amnio ili je to predostrožnosti radi preporučio?
Ma i ja samo u Boga nade polažem, već sam pisala, nekako me strah tako nešto ispitivati a desi se neka bolest deseta koju niko nije ni očekivao.Neka ide svojim tokom , onako kako je određeno.

Ne hvala Bogu nisam imala nikakve indikacije. nego zato sto imam 36 godina. Pa sam odbila zato sto mi nije prvo dijete. Mah i ja sam uvjerenja da ne treba puno cackati i ispitivati. OK ono osnovno sto treba, tipa napredka bebe, stanja u razvitku, stanja majke... Ali sad nesto rizikovati i bocati bez potrebe, ne... Skoro je kod nas jedna zena, ne znam tacno koje po redu joj je bilo dijete, cijelu trudnocu je gnjavili sa nekim testovima, ispitivanjima i na kraju joj rekli da dijete ima Daunov. Hajd prihvati ona to tako, od Boga je pa sta ce sad, rodice i sta... Rodi ona sina, hvala Bogu dragom, zdrav normalan prav ma dusa prava. Sto hoce reci, cesto se desi da i doktori pogrijese. Na kraju krajeva sam zacetak djeteta je od Boga, pa kako ce se razviti, hocel zivjeti ili nece, kakve ce nafake biti, hocel biti musko ili zensko, sve je to od Boga. Protiv Njega se ne moze, kako je zacrtao svakom od nas, tako ce nam biti.

Neposredna veza do poruke: 996
18.7.2014 15:37:41   
Andy_Bec23
Ja sam isto odbila aminocentezu.... Zadnji put sam radiöa jer sam morala... Da boli boli i riziko je veliki;) puno oni toga mogu i putem ultrazvuka utvrditi a i ko dto kazes bambi nije ti prvo i sto da riskiras....

Sve odlucuje onaj gore na takve stvari ne mozemo utjecati ;)

Svi ce mo mi imat zdrave bebace ;)

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 997
18.7.2014 16:33:47   
lovepower
prvo da kazem da svaku podrzavam sto se tice amnio,ni ja ne bih,a svi imamo isti rizik...kako Bog odredi tako ce se roditi i zivjeti i umrijeti
Almonduser posted image user posted image user posted image opet pisonja mashAllah ,bas me zanima na sta ce ti liciti kuca kad oni dodju blatnjavi i ulete user posted image
samo neka je sve uredu i da su ti zivi i zdravi
Andy ti samo setas i uzivas,tako treba nek si se napokom opustiliuser posted image
Ilhana da ti i ovdje cestitam djecacica
eto nama drugova a bili smo u manjiniuser posted image user posted image
Bubydina tvoja Amina ima da bira,Sarajevo,Gorazde,Bec,Svedska...user posted image user posted image
nasikirana sam zbog turpije nadam se dobrim vijestimauser posted image
rucak se pece citava mi kuce mirise hej Bubydina paprike punjene krompirom preljevene pavlakom i bijelim lukom i domaca pogaca i grcka salata i onaj moj sok od limuna opet sam ga pravila
bujrum bembele moje
kako je kisa naletila samo sam istrcala skinula ves sa strika 10 minuta i prodje evo sad sunce pa sam vratila ves ponovo
sutra sam na kafi sa drugaricama bas sam ih pozeljelauser posted image

26.08.2014-fetus mortus in uterus 36 sedmica

Neposredna veza do poruke: 998
18.7.2014 18:33:16   
Bubydina
lovepower kud ja ikako udje na RR ,
fasovacesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

15.08.2014. >Bambi<

Neposredna veza do poruke: 999
18.7.2014 18:42:38   
binanina
Žene lijepe, sve vas pozdravljam, neka ste žive i zdrave uvijek sa vašim bebicama i porodicama user posted image
Našoj Ljubicici iskrene čestitke uz najljepše želje, a također i turpiji sa njenim ljepoticama aBd. Dat će Bog dragi da sve bude dobro i uredno inšallah :)
Ilhana, znači, mašallah decembar nam se plaviiiiiiiiiii user posted image Drago mi je da je pokazao "ponos" user posted image kako kaže naša Andy, kojoj takožer čestitam na zdravom ponosuuuuu :D

Ja sam ležala ova 3 dana, čak ni kuhala nisam... Ležala sam okružena jastucima, jedan je obvezno i ispod guze, da bebi pomognem da se malo ispravi, i jučer uz bol sam osjetila da se izborio i za svoje mjesto, izgleda da se ispravio hvala Bogu, jer stomak više nije nisko, a ja ne osjećam nikakav bol niti pritisak.
Potvrdit ćemo iduće sedmice ultrazvukom aBd, baš sam nestrpljiva :)

I baš je i meni čudno to što vas stalno čačkaju i pregledaju dole vaginalno, a ne ultrazvukom, stvarno, kao u starom vaktu. Razumijem ako ima potrebe, ali sve je opuštenije uz ultrazvuk nekako, bar ja mislim :)

Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *