|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli
17.7.2014 8:19:56   
mishkica
Jutro..sretno hanumice nase, da se sto lakse porodite, andy, drzim fige, bice to sve dobro aBduser posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 951
17.7.2014 8:26:47   
Andy_Bec23
Sretno mojum okruglicama i da se sto prije porode ;)

Ja sad cekam,cekam i cekam ;)

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 952
17.7.2014 9:10:34   
Andy_Bec23
Juhuuuu imamo zdravu bebacu juhuuuuu

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 953
17.7.2014 9:19:44   
Bubydina
Jutro,
sretno okruglicama,da nam se ubrzo javite sa bebama

Andy user posted image user posted image user posted image

"Naša nas djeca promatraju i ono što jesmo govori glasnije od bilo čega što bismo mi sami mogli reći."Wilfred A. Peterson

15.08.2014. >Bambi<

Neposredna veza do poruke: 954
17.7.2014 9:22:30   
mishkica
Andyuser posted image user posted image

M&M

(odgovor članu Bubydina)
Neposredna veza do poruke: 955
17.7.2014 9:25:05   
vildanab

IZVORNA PORUKA: Ljubicica3

Da se I ja jos koji put javim ovdje dok mi vrijeme polahko otkucava -:).Jos 12h ako Bog da.
Danas obavila posljednje pripreme,dovela kucu u red,djecu ukupala,pripremila im odjecu,prekontrolisala tasnu za bolnicu I sad da malo ohanem.Jos malo pa se istusirati I kosu srediti.
Citam ove porodjajne price pa neke zenice se I sminkale za porod,ne znam kako im se nije razmazala sminka -:),kad nastupe bolovi -:).
Malena89 gdje si ti,ne javljas se?Da nisi vec otisla u bolnicu,nemoj me prevariti dogovorile smo se da cemo skupa -:).

punoooooo srece i da ti porod sto lakse prodje i naravno oboje da ste zivi i zdravi :)
i ostani sa nama ovdje isto kao i ja, iako nisam trudna vise, al sam se prosto navikla na vas i na iscitavanje vasih postova. Sad mi to malo teze ide jer bebac uvijek nesto zahtijeva al dobro, ne odustajem :):)
obavezno nam javi kako je proslo

Andy slomit cu te sto mi se nisi javila

29.06.2014 02:28 Benjamin

(odgovor članu Ljubicica3)
Neposredna veza do poruke: 956
17.7.2014 9:57:31   
Bambi09

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

Neposredna veza do poruke: 957
17.7.2014 10:32:40   
marinčii
Jutro okruglice.
LJUBICICE I MALENA neka je sretno i da sto lakse na svijet donesete svoje zdrave bebice.
ANDY bravo za bebicu,nisam ni sumnjala da ce to sve biti uredu.
Ja sam imala groznu noc ,mucnina mw drzala do 2 h dom nisam sve povratila nisam ni zaspala.
Jutros isla vadit nalaze pa valjda kako nisam jela na vrijeme ooet mi bi slabo tako da sam i jutros povtacala.Sad sam gladna i manta mi se a ne mogu jesti ,tocno se bojim da ne zavrsim u bolnici ako ovako nastavim

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 958
17.7.2014 13:07:49   
Esmica
Da ugrabim koji trenutak i da vam se javim.
Sretno Ljubicici i malenoj user posted image
Sad samo cekamo da nam jave da su rodile.
Kod mene sve po starom. Provjeravam stvarcice i shvatih da mi fali dekica za bebu.
Gdje mogu kupiti finu, njeznu dekicu za bebu?

Hvala Ti Gospodaru moj na blagodati koju Si mi dao...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 959
17.7.2014 13:10:19   
almondray
Andyuser posted image
Ljubičice
javi nam se-
Ja već odavno trebam na kontrolu ali mi se ne dauser posted image ionako će me samo ginekoloski pregleda, a mogu i sama zaključit kakvo je stanje dole.Da mi radi uz išla bi svake sedmiceuser posted image .Sad će 2 mj. kako nisam bila na pregleduuser posted image ja k'o prava iskusna trudnjača

Marinči draga jesi li pitala dr. ima li kakvo rješenje...da ti bar nešto olakša?

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 960
17.7.2014 13:30:38   
malen@89
Mene evo vratio dr.kuci,pregledo me i dalje otvorena 2-3cm,ctg uredan,ako me zaboli veceras da dodjem,ako ne ponovo na ctg za 7 dana ma nista mi nije jasno,u utorak mi reko da ce me zavrsiti zbog ovih clexana a danas nespominje uopste kao nemoj veceras primiti ako te zaboli,jer treba ga 24h prije iskljuciti ko da ja to mogu planirati jos ode na godisnji ma ured sam poludila bas me neki strah uhvatio da mi se nedaj boze nesto neiskomplikujeuser posted image
Andy bas sam sretna,draga tvoja bebica nek nam bude ziva i zdrava sto godina.
LJUBICICE ti nam se garant napinjes,jedva cekam da nam javis da je tvoj sincek s tobom.

(odgovor članu almondray)
Neposredna veza do poruke: 961
17.7.2014 13:34:53   
unchy

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 962
17.7.2014 13:50:50   
SdZ

IZVORNA PORUKA: Esmica

Da ugrabim koji trenutak i da vam se javim.
Sretno Ljubicici i malenoj user posted image
Sad samo cekamo da nam jave da su rodile.
Kod mene sve po starom. Provjeravam stvarcice i shvatih da mi fali dekica za bebu.
Gdje mogu kupiti finu, njeznu dekicu za bebu?

Moja mama Dariji kupila divnu dekicu u Bingo prodavnici.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Esmica)
Neposredna veza do poruke: 963
17.7.2014 16:37:41   
Andy_Bec23
Sta je ovo nikog nema???

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 964
17.7.2014 16:45:43   
Bubydina
Gdje su okrugliceuser posted image

Uf kakav dan,vrucineuser posted image
ja danas trebala u bolnicu nesto za one infuzije,
i dodjem u grad,sjetim se da sam zaboravila
papire od doktora i knjizicuuser posted image
i sad opet sutra moram ici Ccc
ne znam sta mi je
nikad nisam bila ovako zaboravnauser posted image
mm me tjesi kao trudna si ...

Ali dobro imala jos nekih obaveza
tako da nisam osla dzabe
nego gledala opet robicu za bebu
odem u Azel
toliko me prodavacica iznervirala
na vjesalici tek nesto malo odjece
sto god uzmes u ruke ona :"SVE IMATE DOLE"
user posted image
a kao da moram uzeti plavi bodi jer je rozi na polici
ali ona tako par puta
i ja samo kazem mm da idemo
da se tu ne moze nista ni vidjeti
bilo mi je zao sto joj nisam sta rekla
toliko me iznervirala da sam u autu plakala
poslije mi bilo cudno a mm opet kaze
to je zato sto si trudna

Kupila burek,dodjem kuci otvorim,
uzas meso uopce nije peceno
pravo rozo,
imat ce mace sta papati
I tako mi je dan bas bio cudanuser posted image user posted image

"Naša nas djeca promatraju i ono što jesmo govori glasnije od bilo čega što bismo mi sami mogli reći."Wilfred A. Peterson

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 965
17.7.2014 18:51:01   
Bambi09

IZVORNA PORUKA: almondray

Andyuser posted image
Ljubičice
javi nam se-
Ja već odavno trebam na kontrolu ali mi se ne dauser posted image ionako će me samo ginekoloski pregleda, a mogu i sama zaključit kakvo je stanje dole.Da mi radi uz išla bi svake sedmiceuser posted image .Sad će 2 mj. kako nisam bila na pregleduuser posted image ja k'o prava iskusna trudnjača

Marinči draga jesi li pitala dr. ima li kakvo rješenje...da ti bar nešto olakša?

To meni nije jasno, zasto vas tako cesto gledaju vaginalno? Mene je pogledao samo na pocetku trudnoce zato sto sam imala jake bolove u stomaku i ledjima i uradio mi ujedno i papa test. Evo usla sam u 9ti jos nikad me pogledao vaginalno nije.

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

Neposredna veza do poruke: 966
17.7.2014 21:11:50   
marinčii

Andyuser posted image
Ljubičice
javi nam se-

Hej draga ma sljedeci tjedan idem na kontrolu pa cu ga pitati da mi sta da ,kod mene izgleda zeludac nista ne radi jer dok pojedem krene muka podrigivanje i dok ne izbacim sve iz sebe ne smirim se.
Sto se tice vagginalnog pregleda i mene samo jednom gledo na pocetku kad sam imala onaj smedjkasti iscjedak i posle vise nije,doduse upita on jel imas tegoba treba li ginekoloski a kako dosad nije bilo nije mi ni radio vise.

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 967
17.7.2014 21:15:23   
rose 87
noc okruglice moje kako ste mi
ljubicice nadam se da je user posted image vec u tvojim rukama,sve najbolje mila
malena 89 joj tesko je kada iscekujes pa te vrate,jer se covjek pripremi psihicki a ono nista,nada se da ce sve biti ok user posted image
bubydina nemoj da nam se brines,trudnoca je cudna,hormoni i sve to pa si sigurno zato plakala ali meni krivo ispred tebe sto joj ne odgovori uhhh sto me znaju neke osobe nekada naljutiti user posted image
andy user posted image za bebicu
ostale imate veliki user posted image
ja danas vadila nalaze i hodala po gradu,nasla sebi tuniku jednu lijepu,gledala haljine nisu mi nesto...kad se vama ukazao stomak,ja mislim da se moj vec pocinje primjecivati u uzim stvarima,doduse niko mi ne spominje nista ali eto meni se cini tako,doduse imam ja stomaka ostao mi kao uspomena od sincica hahaha
ja se opet mucim s hranom sta god pojedem ne odgovara mi,stalno mi napuhan stomak,neznam smijem li sta uzeti za to,eto podnesoh izvjestaj,sad odoh gledati malo tv i na spavanje user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 968
17.7.2014 22:29:46   
almondray

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Andyuser posted image
Ljubičice
javi nam se-

To meni nije jasno, zasto vas tako cesto gledaju vaginalno? Mene je pogledao samo na pocetku trudnoce zato sto sam imala jake bolove u stomaku i ledjima i uradio mi ujedno i papa test. Evo usla sam u 9ti jos nikad me pogledao vaginalno nije.

user posted image ma ne znam kako bi me drugačije pregledalauser posted image
Ona uz radi samo 1-2 u toku trudnoće i najčešće se čeka po 1,5mjesec.Znači mora me nekako pregledatuser posted image ponekad mjerka stomak nekim čudesima i tako...k'o u srednjem vijeku.Čak zna i galamit ako odeš sa nalazima a ne raspremiš seuser posted image haman uživa u čaprkanju.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 969
18.7.2014 0:25:51   
Ljubicica3
Veliki pozdrav zene moje drage.
Da vam javim da sam danas rodila svog malog djecaka.Hvala Bogu sve je dobro proslo I dobro smo oboje.U 11 mi ukljucili indukciju I u 2 sve gotovo.Indukcija pocela djelovati tek nakon 1h znaci 2h sve trajalo.Doktor nije imao kad ni rukavice staviti prepo se kaze ispadne mi beba.On mislio necu do 6 se otvoriti -:).Beba se zove Ali.Imala sam veliki strah od indukcije I u mom slucaju nije tako strasno I da dobila sam epi mozda zato -:).Bitno je da je sve ok.Hvala vam svima na podrsci koju ste mi pruzale I da vama svima Bog da lahak I brz porod I sto je najvaznije zdrave bebice.Cuti cemo se opet na ovoj temi.

Neposredna veza do poruke: 970
18.7.2014 1:25:11   
Bubydina

IZVORNA PORUKA: Ljubicica3

Veliki pozdrav zene moje drage.
Da vam javim da sam danas rodila svog malog djecaka.Hvala Bogu sve je dobro proslo I dobro smo oboje.U 11 mi ukljucili indukciju I u 2 sve gotovo.Indukcija pocela djelovati tek nakon 1h znaci 2h sve trajalo.Doktor nije imao kad ni rukavice staviti prepo se kaze ispadne mi beba.On mislio necu do 6 se otvoriti -:).Beba se zove Ali.Imala sam veliki strah od indukcije I u mom slucaju nije tako strasno I da dobila sam epi mozda zato -:).Bitno je da je sve ok.Hvala vam svima na podrsci koju ste mi pruzale I da vama svima Bog da lahak I brz porod I sto je najvaznije zdrave bebice.Cuti cemo se opet na ovoj temi.

Mashallah,da djecak bude ziv i zdrav,uvijek na ponos...Ime je predivno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu Ljubicica3)
Neposredna veza do poruke: 971
18.7.2014 6:37:36   
Bubydina
Hajmo zene,budjenje...evo jedneuser posted image bujrum

Mene kontrakcije probudile,zadnji dana se malo kretala
i odma me poce vise boliti
moram se opet primiriti da izdrzim jos ovi 15 dana

I hajdeee ustajeteee user posted image user posted image

< Poruku je uredio Bubydina -- 18.7.2014 6:38:33 >

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu Bubydina)
Neposredna veza do poruke: 972
18.7.2014 6:47:46   
almondray
Jutro!
Ljubičice čestitam nek ti je živ i zdrav.Ima prelijepo imeuser posted image

Marinči iskreno se nadam da će ti dat nešto da ti olakša.Da se bar ponekad najedeš k'o čovjekuser posted image

Ja se sinoć umal ne porodi na krevetu user posted image sanjajućiuser posted image .Cijelu noć sam sanjala kako se porađamuser posted image

(odgovor članu Bubydina)
Neposredna veza do poruke: 973
18.7.2014 7:39:12   
_turpija_
Pozdrav drage moje, samo da se tuspasim i malo na brzinu izjadam, bolje mjesto od ovog ne znam user posted image

Dana 08.07 dan poslije termina dobila sam napokon bolove, nakon skoro 20 sati bolova u 16 :29 rodjena je moja mrva Sarah sa svojih 2.600, 49 cm....nakon nje sam izgubila bolove, i pokusavajuci da mi pritiskom na stomak izadje druga beba, poceli su slabiti otkucaji, i tako zavrsila na hitnom carskom rezu gdje je rodjena moja druga mala mrva od 2.740, 50 cm. sa Apgar scorom 1/3.user posted image

Beba je prebacena na pedijatriju gdje je zapoceto dugi proces lijecenja, sve do sad su Dr.bili poprilicno crni,i zivili smo minut za minut oko vijesti i ishoda nase male princeze.. Hvala Allahu dragom vitalni organi su se ustabilili, sve je normalno, sad cekamo da se bebi probudi iz indukovane kome, pa onda vidjeti sta dalje....Nadamo se i molimo drgaog Allaha da nasa beba dodje kuci ziva i zdrava i da bude sa svojom sekom, koja nas jedino vadi iz ovog sivila....

Ne znam da li je uopste mjesto za ovo ova tema, ali ja imadoh potrebu da tu napisem....

Neposredna veza do poruke: 974
18.7.2014 7:53:15   
mishkica
turpijo draga, pitali smo se sta je sa vama...da vasa mrva bude dobro aBd, a tesko vam je znam, borite se i dovite da curetak sto prije bude sa vama...saljem punouser posted image user posted image user posted image

M&M

(odgovor članu _turpija_)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *