_turpija_ -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (18.7.2014 7:39:12)
|
Pozdrav drage moje, samo da se tuspasim i malo na brzinu izjadam, bolje mjesto od ovog ne znam [sm=smiley13.gif] Dana 08.07 dan poslije termina dobila sam napokon bolove, nakon skoro 20 sati bolova u 16 :29 rodjena je moja mrva Sarah sa svojih 2.600, 49 cm....nakon nje sam izgubila bolove, i pokusavajuci da mi pritiskom na stomak izadje druga beba, poceli su slabiti otkucaji, i tako zavrsila na hitnom carskom rezu gdje je rodjena moja druga mala mrva od 2.740, 50 cm. sa Apgar scorom 1/3.[sm=smiley19.gif] Beba je prebacena na pedijatriju gdje je zapoceto dugi proces lijecenja, sve do sad su Dr.bili poprilicno crni,i zivili smo minut za minut oko vijesti i ishoda nase male princeze.. Hvala Allahu dragom vitalni organi su se ustabilili, sve je normalno, sad cekamo da se bebi probudi iz indukovane kome, pa onda vidjeti sta dalje....Nadamo se i molimo drgaog Allaha da nasa beba dodje kuci ziva i zdrava i da bude sa svojom sekom, koja nas jedino vadi iz ovog sivila.... Ne znam da li je uopste mjesto za ovo ova tema, ali ja imadoh potrebu da tu napisem....
|
|
|
|