Bubydina -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (16.7.2014 12:57:16)
|
Evo i nas, primila jutros infuziju,2 boce, bas se ukocila, uhvatila me muka,ali sreca nisam povracala, bas mi slabo bilo, nije mi jos dobro,ali malo je bolje... Kod nas dobijes 100KM kad rodis,i to cekas po par mjeseci, i to je sve, ja ne smijem ni racunati koliko smo potrosili odkako sam trudna, da uz ovakvu trudnocu da imam jos jedno djete iskreno ne znam kako bi, zalosno koliko se sve placa [sm=smiley13.gif] sreca eto da smo od djevera krevet dobili, drugi djever ce nam kolica kupiti, a ostali ; od mojih nemam se sta nadati da ce ko sta kupiti mama mi nije u stanju,a nebi joj ni dala da uzima, ima dosta svoje djece, i sad da se muci cijelo ljeto nebih mogla uzeti radije nek kupi sta svojoj djeci a svekar i svekrva kao spominju neke babine ali znam kakve su kod nas babine, kupe neku odjecu i to je to, a sad da oni uzimaju krevet ili kolica ma kakvi, mogli bi oni kupiti,ali ... nekad mi bude zao kad procitam da nekoj od vas sveki nesto tako kupuje[sm=smiley13.gif] ali dobro,nisu ni drugima kupili pa sto bi meni a hvala Bogu sami se snalazimo...[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|