binanina -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (16.7.2014 18:33:35)
|
IZVORNA PORUKA: Bambi09 Binanina izvini ali nisam upratila gdje letis, jel ti pod moranje let? Sto se tice glavice, jel se uglavio u karlicu ili je samo okrenut na dole? Ako nije zaglavljen, nije strasno, bebica se vrti pogotovo jer ima jos sasvim dovoljno prostora za plivanje i okretanje, ali ako je zaglavio, onda bi morala paziti. U svakom slucaju ti se pridrzavaj doktorskih uputa i samo bez stresa Let je za Bosnu aBd, gdje bih možda ostala i do porođaja, jer muž završava radni odos i selimo napokon i Saudije, hvala Bogu. Međutim doktorka je rekla da ćemo sada pratiti bebu češće, jer je uglavljena glavom dole, ne samo okrenuta. Znam ja da se oni svakako nama vrte, normalno zbog prostora, ali me onaj prizor zabrinuo kada sam vidjela da samo miče malo nogice i kao da pokušava rukama da si pomogne, ali glava nikako da se pomjeri, uglavila se [sm=smiley13.gif] Rekla mi je čak nema ni sjedenja, strogo u ležećem položaju... Bit će bolje aBd, vjerujem, nakon samo par dana odmora, evo danas sam preležala dan, pa ne osjetim onaj pritisak kao jutros, niti jake bolove, hvala Bogu.
|
|
|
|