Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
uh dobro je da si rekla ženama da se ne prijavljuju, jer stvarno nije vrijedno nikakvih para ako je gazdarica luđakinja onako to napisah jer juče ja da uđem kad ono red ispred radnje, veliki natpis da traže radnicu i baš gazdarica (mislim da je to ona, onako sva važna, plave kose) govori kako niko neće da radi
Juče je bilo u Avazu, u malim oglasima traže 2 radnice u marketu na neodređeno vrijeme (Plandište čini mi se, kod Blažuja) ... pa eto ako kome odgovara i treba i kome je blizu (da ne vozari)!
An English Research Institute is looking for professional translators/recruiters for an international media project in BiH, Serbia, Albania and Ukraine. We are only looking for a small number of excellent people. To join our team you should have the following:Superb written and spoken English (Please do not apply without it), Ability to travel abroad,Excellent communication and organisational skills, If possible any of the following languages: Albanian and Russian. This is a one-off opportunity to work for one of the major broadcasting cooperations. To apply please send your CV (one page only!) and your cover letter to: seeu2009@oxfordresearch.com
Globalnom portalu www.MySarajevoInfo.com HITNO potrebne osobe sa tečnim znanjem engleskog jezika za pisanje turističkih i tekstova koji govore o gradu, znamenitostima i o sadržajima kao što su hoteli, moteli, restorani, club-ovi, koji mogu biti korisni domaćim i inostranim turistima pri posjeti svih gradova u BiH. Prednost imaju osobe koje su živjele u Engleskoj. Plaćanje prema broju riječi u napisanom tekstu.
Na tu izjavu niko nece da radi ja kazem traze radnika a boga mole da ga ne nadju. Traze neke preporuke, kvalifikacije pa vise cuda od covjeka da bude prodavac, ma daj ne placaju milione, a i nije to neka bransa pa da trebas imati fax za to. Za svaki poso ti treba bilo kakva obuka i pomoc bar prvih nekoliko dana. Ja saljem ko luda ma ni odbijenice vise ne salju
Ima tu svasta Dosta sam toga radila od idiotskih poslova koje niko nece da radi do finansija u velikoj firmi, i sada predajem svugdje ali eto kako sam i rekla svi nesto traze a na kraju me nigdje nisu ni pozvali na razgovor. Nije moguce da ne odgovarma nikakvom poslu Niko nije imao sansu ni da pola nas koji predajemo upozna. Upravu si i ti i ja ali ero valjda cu naletiti na svojih 5min
Zavisi iz kojeg si kantona, za TK uvijek izlazi u nekim novinama koje su manje poznate, i manje citane tipa Tuzlanski list, San i sl. Za ostale kantone bude dosta u Avazu.
dacy, za koju skolu ti treba???' Koliko je meni poznato, odnosno, koliko sam cula od raje, u nasim skolama, izadje natjecaj za iste kad su vec pronadjene osobe za posao ....(tek da se obavi formalnost)....
Imam jedno pitanje. Da li znate kada se obljavljuju natječaji za rad u školi? Jel izlazi u Dnevnom avazu i bude li na njihovoj stranici? Ja sam gledala i tražila ali ništa
Bude u Dnevnom avazu, ali još je rano. Kod nas se raspisuju tek od polovine augusta.
dacy, za koju skolu ti treba???' Koliko je meni poznato, odnosno, koliko sam cula od raje, u nasim skolama, izadje natjecaj za iste kad su vec pronadjene osobe za posao ....(tek da se obavi formalnost)....
treba mi za osnovne škole za profesoricu matematike bilo gdje u SBK. I ja sam to čula ali eto ipak cu se javiti na natječaje i nadati najboljem