|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trazim posao-nudim ponudu HITNO
20.7.2010 10:16:09   
taurus
uh dobro je da si rekla ženama da se ne prijavljuju, jer stvarno nije vrijedno nikakvih para ako je gazdarica luđakinja
onako to napisah jer juče ja da uđem kad ono red ispred radnje, veliki natpis da traže radnicu i baš gazdarica (mislim da je to ona, onako sva važna, plave kose) govori kako niko neće da radi

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 701
   [Obrisana poruka]
20.7.2010 10:20:22   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 702
20.7.2010 11:39:14   
arco_iris
Juče je bilo u Avazu, u malim oglasima traže 2 radnice u marketu na neodređeno vrijeme (Plandište čini mi se, kod Blažuja) ... pa eto ako kome odgovara i treba i kome je blizu (da ne vozari)!

Neposredna veza do poruke: 703
20.7.2010 11:41:22   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: buba29

draga taurus ja sam radila u Kaiser Erste (to je to) i nikom nebih preporučila luđakinju Muberu da mu bude šefica (gazdarcia),fuj,fuj,fuj

ja sam jedva izdržala 12 dana,žena definitivno nije normalna,ni slučajno da se ko nije prijavio

moj savjet

možel slika da je obidjemuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 704
20.7.2010 11:46:53   
arco_iris
An English Research Institute is looking for professional translators/recruiters for an international media project in BiH, Serbia, Albania and Ukraine. We are only looking for a small number of excellent people. To join our team you should have the following:Superb written and spoken English (Please do not apply without it), Ability to travel abroad,Excellent communication and organisational skills, If possible any of the following languages: Albanian and Russian. This is a one-off opportunity to work for one of the major broadcasting cooperations. To apply please send your CV (one page only!) and your cover letter to: seeu2009@oxfordresearch.com

Za više info: sanijaselimovic@yahoo.com

(odgovor članu arco_iris)
Neposredna veza do poruke: 705
20.7.2010 11:49:41   
arco_iris
Globalnom portalu www.MySarajevoInfo.com HITNO potrebne osobe sa tečnim znanjem engleskog jezika za pisanje turističkih i tekstova koji govore o gradu, znamenitostima i o sadržajima kao što su hoteli, moteli, restorani, club-ovi, koji mogu biti korisni domaćim i inostranim turistima pri posjeti svih gradova u BiH. Prednost imaju osobe koje su živjele u Engleskoj. Plaćanje prema broju riječi u napisanom tekstu.

Više info na: info@mysarajevoinfo.com

Neposredna veza do poruke: 706
   [Obrisana poruka]
20.7.2010 11:50:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 707
20.7.2010 11:52:45   
arco_iris
Hitno potreban ozbiljan konobar/ica sa iskustvom starosne dobi od 22 do32 godine za rad u caffe-u sa ljetnom bastom na M.Dvoru

Kontakt telefon: 062-783-793 

Neposredna veza do poruke: 708
20.7.2010 13:03:18   
Mostarka*
Na tu izjavu niko nece da radi ja kazem traze radnika a boga mole da ga ne nadju. Traze neke preporuke, kvalifikacije pa vise cuda od covjeka da bude prodavac, ma daj ne placaju milione, a i nije to neka bransa pa da trebas imati fax za to. Za svaki poso ti treba bilo kakva obuka i pomoc bar prvih nekoliko dana. Ja saljem ko luda ma ni odbijenice vise ne salju user posted image

Najvazniji dani u zivotu 11.01.2009. god- rodjenje mog prvog malog bebaca i drugog bebaca 31.07.2014, god,

Neposredna veza do poruke: 709
20.7.2010 13:04:54   
veeseelaa
Mostarko ne bi se složila s tobom! mislim da je obrnuto: pojedinci traže posao a Boga mole da ga ne nadju

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mostarka*)
Neposredna veza do poruke: 710
   [Obrisana poruka]
20.7.2010 13:10:11   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 711
20.7.2010 13:11:32   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: buba29

jest,jest plava pomanja,malo šepa na jednu nogu

Ja ne znam kakva je kao poslodavac.
Ali kao prodavač ( nisam znala da je vlasnica ) je takva da ja dugo zbog nje ne ulazim u tu radnju.

Neposredna veza do poruke: 712
20.7.2010 13:29:50   
Mostarka*
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Mostarko ne bi se složila s tobom! mislim da je obrnuto: pojedinci traže posao a Boga mole da ga ne nadju

Ima tu svasta user posted image
Dosta sam toga radila od idiotskih poslova koje niko nece da radi do finansija u velikoj firmi, i sada predajem svugdje ali eto kako sam i rekla svi nesto traze a na kraju me nigdje nisu ni pozvali na razgovor. Nije moguce da ne odgovarma nikakvom posluuser posted image Niko nije imao sansu ni da pola nas koji predajemo upozna. Upravu si i ti i ja ali ero valjda cu naletiti na svojih 5min user posted image

Najvazniji dani u zivotu 11.01.2009. god- rodjenje mog prvog malog bebaca i drugog bebaca 31.07.2014, god,

Neposredna veza do poruke: 713
   [Obrisana poruka]
20.7.2010 14:38:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu hanabanana)
  Neposredna veza do poruke: 714
20.7.2010 21:53:18   
amoremio
ok.znaci da ne idem na taj razgovor ,da posao mi hitno treba ali ako je tako..ondauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...reuser posted image ci mi kakvo je radno vrijeme  bilo i suser posted image ta ta gazdarica hoceuser posted image ....

Neposredna veza do poruke: 715
20.7.2010 22:59:52   
tweety
Poznajem ženu koja bi čistila kuću/stan na području Mostara pa ako ima ko da mu treba ili zna nekog kome treba nek mi se javi.

(odgovor članu amoremio)
Neposredna veza do poruke: 716
   [Obrisana poruka]
21.7.2010 9:34:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu amoremio)
  Neposredna veza do poruke: 717
21.7.2010 13:28:47   
Mostarka*
Fina neka zena user posted image

Neposredna veza do poruke: 718
22.7.2010 14:35:20   
dacy
Imam jedno pitanje. Da li znate kada se obljavljuju natječaji za rad u školi? Jel izlazi u Dnevnom avazu i bude li na njihovoj stranici? Ja sam gledala i tražila ali ništa 

Soul of My Soul

(odgovor članu Mostarka*)
Neposredna veza do poruke: 719
22.7.2010 15:14:55   
Hannan
Zavisi iz kojeg si kantona, za TK uvijek izlazi u nekim novinama koje su manje poznate, i manje citane tipa Tuzlanski list, San i sl. Za ostale  kantone bude dosta u Avazu.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu dacy)
Neposredna veza do poruke: 720
22.7.2010 16:09:22   
dacy
Ja sam iz SBK, onda vjerovatno će biti u Avazu.
Hvala user posted image

Soul of My Soul

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 721
22.7.2010 16:22:53   
batterfly
dacy, za koju skolu ti treba???'
Koliko je meni poznato, odnosno, koliko sam cula od raje, u nasim skolama, izadje natjecaj za iste kad su vec pronadjene osobe za posaouser posted image ....(tek da se obavi formalnost)....

(odgovor članu dacy)
Neposredna veza do poruke: 722
22.7.2010 16:36:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dacy

Imam jedno pitanje. Da li znate kada se obljavljuju natječaji za rad u školi? Jel izlazi u Dnevnom avazu i bude li na njihovoj stranici? Ja sam gledala i tražila ali ništa 

Bude u Dnevnom avazu, ali još je rano. Kod nas se raspisuju tek od polovine augusta.

(odgovor članu dacy)
  Neposredna veza do poruke: 723
22.7.2010 18:22:01   
dacy
IZVORNA PORUKA: batterfly

dacy, za koju skolu ti treba???'
Koliko je meni poznato, odnosno, koliko sam cula od raje, u nasim skolama, izadje natjecaj za iste kad su vec pronadjene osobe za posaouser posted image ....(tek da se obavi formalnost)....

treba mi za osnovne škole za profesoricu matematike bilo gdje u SBK. I ja sam to čula ali eto ipak cu se javiti na natječaje i nadati najboljem

Soul of My Soul

(odgovor članu batterfly)
Neposredna veza do poruke: 724
22.7.2010 18:57:53   
amoremio
zalosno. no comentttttttttttuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *