|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
24.6.2010 16:06:43   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu SailorMoon)
  Neposredna veza do poruke: 676
   RE: Trazim posao-nudim ponudu HITNO
24.6.2010 17:29:34   
mamaajna
hajde ba bubo,meni kolega iza ledza nogu podmeto da ostanem bez posla sto je i svojim lazima postigao.poducis nekoga raditi a on ti tako uradi,radi malo dunjaluka.al ucinio mi je uslugu kotarisala sam se lazova i petljanca,nebi bila u kozi nikome ko ima i mali kontakt s njim.da ga Allah nagradi sto me kotariso belajauser posted image user posted image user posted image

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 677
25.6.2010 9:15:24   
Ex Yu
Hello drage gdje drugo nego ovdje, posto vas je puno iz Sarajeva cisto formalno me zanima bar stvari.

Naime, dobila sam obavjest o otkazu 7 dana prije nego sam se trebala vratiti na trudnicko u kojem pise da u toku trudnickog bolovanja zbog smanjenja obima posla prekidaju ugovor o radu ... helem nije ni bitno.

posto mi je ovdje dosta svega ja i mm smo odlucili preci u Sarajevo, s obzirom da je to sad sve iz pocetka, bla bla ja prvo trazim posao u Sarajevu pa onda da se preselimo, jer treba vracati rkedite, placati kiriju i jos od necega zivjeti tako da nemogu prvo preseliti pa trazit.

redovno pratim oglase na posao.ba saljem CV molbe blabla al niko nista neodgovara ... imate li neki pametan prijedlog il da znate za neki konkurs da ima slobodno mjesto vezani za komercijalu, marketing, menadment, bilo sta iskustva imam 6 godina ... radila sve i svasta u stranoj velikoj firmi, jezici engleski slovenacki ... ... za posao se nebojim prihvatila bi bilo koji posao gdje je plata preko 800.00 KM za pocetak jer ispod nemogu ... ovdje sam imala platu 1300

valjda imate neki pametan priejdlog ako nista cekam bar Enisu user posted image user posted image user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 678
25.6.2010 9:20:24   
Anoniman
haj ti posalji svoj cv ovdje http://asa.ba/index.php?page=ljudski-resursi ko zna...krhko je znanje

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 679
25.6.2010 9:32:20   
Anoniman
e ex yu...i u bosnalijek...znaju i oni iz baze izvlaciti...mada svi govore da treba konjska stela a ja opet vjerujem da se moze i bez

jesam naivnauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 680
25.6.2010 12:23:18   
Ex Yu
hvala dadada ja saljems ve redom user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 681
27.6.2010 0:35:29   
scarlett
Vidjela sasm ranije da su neke forumašice pisale da im se muževi bave prevozom pri selidbi u Sa, pa ako ima zainteresiranih neka mi se jave na PP (ako nije problem, da ne iščitavam cijeli pdf ispočetka tražeći te postove) da objasnim o kojoj je relaciji riječ i ostale detalje. user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 682
   [Obrisana poruka]
28.6.2010 9:40:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu scarlett)
  Neposredna veza do poruke: 683
28.6.2010 10:28:04   
š t a
ako nekom trebav ozač u Mostaru, nek mi pošalje pp!!!! 

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 684
28.6.2010 18:18:19   
sporty mamaa
Evo kad vec svi daju ponude evo i moje:Ako ima netko zainteresiran da sazna nesto vise o stednji novca kroz investicijske fondove + zivotno osiguranje gratis nek mi posalje pp.... Napominjem da postoji akcija u kojoj firma na poklon daruje pola godine stednje na njihov racun, uplatis pola, pola uplati firma..... Osiguranje za dijecu uz vas za samo 1 euro godisnje......

nadam se da nisam prekrsila pravila foruma, nisam navodila ime firme ni ista drugouser posted image user posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 28.6.2010 18:19:04 >

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 685
29.6.2010 12:50:20   
anidla
Mm je ostao bez posla u jednoj skoli (svako ljeto kad je raspust to mu urade).

Ako neko cuje nesto nek pls javi....

Kratki CV mm user posted image :

1. Zavrsen fakultet Sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu
2. Licencirani trener skijanja
3. Sudija premijer lige odbojke BiH
4.Rad sa djecom predskolskog i mladjeg skolskog uzrasta kao i sa djecom s posebim potrebama

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 686
29.6.2010 13:37:40   
mamaajna
ako necijoj mami ili sveki treba zaljepiti zubnu protezu ili joj spada ili je sve ok ali opet nemoze zvakati,znaci rijesavam sve probleme s starim protezama,mogucnost kucne dostave svaki dan po citav danuser posted image pp detalji

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 687
1.7.2010 11:41:32   
idana_85
Evo dipl ecc, racunovodstvo i revizija, bez iskustva trazi posao

Isto bih cuvala dijete, uz svoje, na podrucju opstine ilidza

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 688
   [Obrisana poruka]
6.7.2010 8:36:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu idana_85)
  Neposredna veza do poruke: 689
6.7.2010 8:42:56   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: mamaajna

ako necijoj mami ili sveki treba zaljepiti zubnu protezu ili joj spada ili je sve ok ali opet nemoze zvakati,znaci rijesavam sve probleme s starim protezama,mogucnost kucne dostave svaki dan po citav danuser posted image pp detalji

hehehehe odlicno si srocila

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 690
6.7.2010 10:54:49   
arco_iris
E ćao narode. Javljam se prvi put ovdje sa jednom idejom na kojoj radim već 2 godine. Naime radim na dobro plaćenoj poziciji ali nije to to što u životu želim raditi i htjela bih krenuti 'privatno' ali najteže je kranuti, pogotovo sam.

Malo o meni...iz Sarajeva, 31god, solo, visokoobrazovana. Djecu želim ukoliko mi bude suđeno, a ako ne nadam se posvojenju...ali o tom potom.

Već duže vrijeme tražim dvije osobe s kojima bih krenula u projekat i nekako mi se ovaj portal učinio možda i najbolje mjesto da potražim 'srodne duše' jer se radi o mladim mamama (koje koliko toliko imaju nekog slobodnog vremena) a i projekat se tiče djece (nije igraonica)!

Naime tražim osobe:
  • koje vole djecu
  • imaju aktivno znanje engleskog jezika ili nekog drugog EU jezika
  • poznaju naš sistem (politički i ekonomski)
  • poznaju način i metode pisanja zahtjeva za grantove i finansiranje
  • dinamične, pune energije i optimiste (kakva sam i sama)
  • VSS nije uslov iako je pedagogija prednost

Projekat je dugoročan i samoodrživ i na osnovu urađene analize veoma poželjan u SA i u BiH.

E sad da ne bih iznosila ideju (jer imam fobiju od krađe iste) ako ima neka od vas da je zainteresovana, možda bi najbolje bilo preko PP da uspostavimo kontakt.
Nadam se da nisam previše zakomplikovala user posted image

Ako imate pitanja a da se ne tiču diretkno detalja, slobodno pitajte! :)

-rainbow

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 691
6.7.2010 11:09:01   
milenium

IZVORNA PORUKA: arco_iris

E ćao narode. Javljam se prvi put ovdje sa jednom idejom na kojoj radim već 2 godine. Naime radim na dobro plaćenoj poziciji ali nije to to što u životu želim raditi i htjela bih krenuti 'privatno' ali najteže je kranuti, pogotovo sam.

Malo o meni...iz Sarajeva, 31god, solo, visokoobrazovana. Djecu želim ukoliko mi bude suđeno, a ako ne nadam se posvojenju...ali o tom potom.

Već duže vrijeme tražim dvije osobe s kojima bih krenula u projekat i nekako mi se ovaj portal učinio možda i najbolje mjesto da potražim 'srodne duše' jer se radi o mladim mamama (koje koliko toliko imaju nekog slobodnog vremena) a i projekat se tiče djece (nije igraonica)!

Naime tražim osobe:
  • koje vole djecu
  • imaju aktivno znanje engleskog jezika ili nekog drugog EU jezika
  • poznaju naš sistem (politički i ekonomski)
  • poznaju način i metode pisanja zahtjeva za grantove i finansiranje
  • dinamične, pune energije i optimiste (kakva sam i sama)
  • VSS nije uslov iako je pedagogija prednost

Projekat je dugoročan i samoodrživ i na osnovu urađene analize veoma poželjan u SA i u BiH.

E sad da ne bih iznosila ideju (jer imam fobiju od krađe iste) ako ima neka od vas da je zainteresovana, možda bi najbolje bilo preko PP da uspostavimo kontakt.
Nadam se da nisam previše zakomplikovala user posted image

Ako imate pitanja a da se ne tiču diretkno detalja, slobodno pitajte! :)

-rainbow

ovo mi zvuči odlično.nisam iz sarajeva al da jesam sigurno bi se prijavila.govorim i engleski,njemački,talijanski,portugalski,na francuskom se znam samo sporazumit-tek toliko da se nebi izgubilauser posted image user posted image user posted image
user posted image za ideju

(odgovor članu arco_iris)
Neposredna veza do poruke: 692
6.7.2010 11:11:34   
arco_iris
@milenium

...nije uslov biti iz Sarajeva :)

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 693
6.7.2010 11:12:54   
hanabanana
Jel to babysitter u pitanju?!

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 694
6.7.2010 11:40:39   
arco_iris
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Jel to babysitter u pitanju?!

Nije. U pitanju je pokretanje biznisa (tj. projekta) usko vezanog za djecu. O detaljima na PP, email ili uživo na kafi.

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 695
14.7.2010 23:01:35   
anitaMO
evo za cure iz Mostar,moja firma gate one treba 2 trgovca.ja bih bila preporuka.ko želi da se javi na pp.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu arco_iris)
Neposredna veza do poruke: 696
14.7.2010 23:15:10   
idana_85
da je bar u sarajevu...

cure moje, ima li igdje ista za mene,radila bih bilo sta :(

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 697
19.7.2010 20:09:32   
amoremio
 ...pozzz,drage moje evo vise neznam ni kome ni kamo da saljem cv za posao jer nema gdje nisam poslala i nema broja mojih cv...ja sam iz  sa udata mama dvoje predivne djecice ali okolnosti  nazalost  surove su te koje su ucinille da i ja i moj suprug ostanemo bez posla tako reci u 10 dana smo  oboje ostali ..ne znam  kud ni kako sa sobom krediti ubise zato ovom prilikom trazim bilo kakav posao ...zubni tehn.po zanimanju ,manikir -pedikir i dugi niz god.obavljala posao u marketingu...ne bojim se posla casno i posteno prihvatam bilo sta...sve vas puno pozzz

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 698
19.7.2010 22:44:29   
taurus
za one koje traže bilo kakav posao
danas sam vidjelau da u Kaiseru (mislim da se ovako pišeuser posted image ) hitno traže radnicu, a to je onaj Kaiser na Ferhadiji preko puta Bellisime
pa kontam i nije to tako loše kome hitno treba

(odgovor članu amoremio)
Neposredna veza do poruke: 699
   [Obrisana poruka]
20.7.2010 9:40:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *