|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trazim posao-nudim ponudu HITNO
3.6.2010 22:48:12   
sporty mamaa
Meni danas dolazi na mob.poruka da izbrisem e maili sanducic jer mi je pun pa mi kao ne mogu poslati odgovor sa natjecaja( a ja zaboravila vise i gdke sam slala od toliko aplikacija)...
Uglavnom posalju oni meni kao za par dana ce mi javit jesam li izabrana u uzi krug... Radi se o mjestu financijskog savjetnika u firmi KD LIFE, firma je iz Zagreba a edukacija ce bit u Plocama... Jel zna iko ista o ovome, ja se ubi da se sjetim kad sam poslala taj oglas i vjerovatno traze nekog u Mostaru, jer nebi se prijavila za zagreb???? Nista mo nije jasno...

(odgovor članu malenagoga)
Neposredna veza do poruke: 626
4.6.2010 0:39:59   
milenium
to ti je firma iz zg koja možda ima svoju poslovnicu u mostaruuser posted image

< Poruku je uredio milenium -- 4.6.2010 0:42:55 >

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 627
   [Obrisana poruka]
4.6.2010 8:36:01   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 628
4.6.2010 15:52:10   
idana_85
Ma vala sam i ja srocila i biografiju i cv i pravo sam zadovoljna,ali opet niko nista :(

aazra, svi kazu pa misteriozno nestanu. cura se nije javljala,kasnije poslala mami sms eto kao navratice,bila bolesna,a mama joj vec nekog covjeka zaposlila,otpustili ga iz lido osiguranja,a fali mu god do penzije...ma znala sam ja,tako se meni da, vazda izrada i sve na tezi nacin. juce sam u studentskoj frku napravila, svaki put na faxu je meni nesto islo po zlu,bili to ispiti, dokumenti,stipendija...uvijek ja jedna od milion. i hajd rekoh bar ce ovo na kraju biti super. ja otisla po potvrdu o diplomi i da odem na biro itd,sve isplanirala,ja dole guske pripremile potvrdu o polozenim ispitima. ali prvo me izmaltretirale da mi nema indexa....pa kad nisam nervni slom dozivjela. al sam im nagovorila i istresla sve sto se skupljalo godinama,briga me,sad mi nista ne mogu :D Sorry, ja malo off topic

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 629
   [Obrisana poruka]
4.6.2010 15:54:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu idana_85)
  Neposredna veza do poruke: 630
11.6.2010 17:19:16   
sporty mamaa
Evo vec sam pisala da sam dobila odgovor od tvrtke KD life za posao.... E sad jucer mi stize e mail da sam bas ja izabrana da dodem na edukaciju u Ploc( kao izvrsena je selkcija i od 256 ljudi nas je izabrano samo nekoliko)...
Edukacija ce kako kazu oni trajati 2 dana i onda ce nakon tjedan dana samo neki kandidati dobiti da potpisu Ugovor o radu... Mjesto je financijski savjetnik, a KD je tvrtka koja se bavi svim vrstama osiguranja i pohrane novca u suradnji s bankama...
Ja sam u nedoumici sta da radim, otici ili ne otici na taj seminar... Ako bezveze potrosim 100 i nesto km a na kraju ponovo izvisim, bit ce mi krivo, jer uopce nisu rekli koliko su ljudi pozvali...
S druge strane bi mi bilo krivo ako ne odem a imam sanse da se zaposlim...
I sad ne znam sta i kako.... seminar je 18.6... A problem mi je i sa cuvanjem djeteta...
Je li neko od vas ikada radio kao financijski savjetnik??? Ako je i ako je neko upoznat dublje sa ovom vrstom posla molila bih da mi napise... Usput napisano je da je placa fiksna + troskovi mobitela i troskovi automobila... Kaze mm, da cu stalno morat biti na putu, a to mi je nezgodno, jer vrtic radi samo do 4...

Neposredna veza do poruke: 631
11.6.2010 17:31:12   
acudesa
sporty, meni to izgleda super...
za početak, znam da tražiš posao odavno..
otiđi na seminar, to je za tebe dodatna edukacija-dobit ćeš Certifikat (ili potvrdu...) i to je tvoje za sva veremena...probaj-ne gubiš ništa

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

Neposredna veza do poruke: 632
11.6.2010 17:36:12   
škorpija
sporty meni je to sumnjivo, što oni od vas traže da platite edukaciju, pa valjda njima treba radnik što ne plate sami i to da barem znaš sigurno da si primljena nego ti platiš pa ti možda i propadne, al dobro ja sma novinar i skeptik prem asvemu. Uglavnom ako to bude nka prevara, javi se  na pp da ih raskirnkamouser posted image . sretno 

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 633
11.6.2010 17:41:01   
š t a
vrijedi pokušati, a nikad se nezna. Ja još vjerujem da postoje dobre firme i da me jedna čekaaaaaaaaaaaaaa

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 634
11.6.2010 17:42:59   
Mostarka*
Bezveze mi je to placanje, jesi li se mogla dogovoriti s njima da ti plate pa da ti odbiju od prve plate

Najvazniji dani u zivotu 11.01.2009. god- rodjenje mog prvog malog bebaca i drugog bebaca 31.07.2014, god,

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 635
11.6.2010 17:45:01   
Mostarka*
Ja sam malo obnovila CV i poslala na ove trenutno objavljane konkurse po mostar. Sve za butike ali kako kaze moja prijateljica lako je ici s posla na posao, a tesko iz kuce se zaposliti.

Najvazniji dani u zivotu 11.01.2009. god- rodjenje mog prvog malog bebaca i drugog bebaca 31.07.2014, god,

(odgovor članu Mostarka*)
Neposredna veza do poruke: 636
11.6.2010 17:45:35   
acudesa
Ovo "potrošim"..jel se odnosi da platiš seminar ili na put i putne troškove u tvojoj režiji..kako god, ja bih išla

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 637
11.6.2010 17:47:28   
luna77
uh ja pokusavam promijeniti posao prođem testiranje extra i zeznu me na intervju user posted image  prime mamine i tatine sinove koji nemaju uvjete i da u drzavnoj firmi koja se "bori protiv kriminala"

a financiski savjetnik je ok zanimanje vani a kod nas neznam bas.imam frendicu u zg to radi

Neposredna veza do poruke: 638
11.6.2010 18:01:29   
sporty mamaa
Ma ne placa se edukacija, nego ja skontala da odem tamo i vratim se dva puta... A prvi put bi i mm isao sa mnom, jer ja pojma nemam gdje se to nalazi u Plocama....
A nije to neka edukacija, dva dana samo, traje od 10 do 14h... Izmedu ima neka pauza...
Ja stedila za more, pa bi to sad morala rasparcat, pa zatouser posted image
Ne dobijas certifikat... Luna, mogla si pitat prijateljicu, tvrtka i je iz Zagreba i prijave te u Hrvatskoj...
Ja odmah mislim eto ako me tamo prijave kad zatrudnim imat cu djeciji doplatakuser posted image user posted image

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 639
11.6.2010 18:08:12   
luna77
pitat ću je pa ti javim.

Neposredna veza do poruke: 640
11.6.2010 18:09:52   
sporty mamaa
hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 641
11.6.2010 18:11:43   
luna77
ona radi u AVD ima početnu plaću 5000kuna i sama je isto platila tu edukaciju.ona dogovara sastanke sakomitentima ,fizičkim osobama nudi mi najbolja rjesenja za kredite ,otplatu i ima zivotna osiguranja

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 642
11.6.2010 19:03:56   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: luna77

ona radi u AVD ima početnu plaću 5000kuna i sama je isto platila tu edukaciju.ona dogovara sastanke sakomitentima ,fizičkim osobama nudi mi najbolja rjesenja za kredite ,otplatu i ima zivotna osiguranja

Hvala!!! Samo sto se ovdje edukacija ne placa (bar nisu naveli) nego sam ja racunala na troskove prijevoza busom i ostalo...

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 643
11.6.2010 23:23:18   
scarlett
Draga Sporty, znaš kako kažu "Bez rizika - nema dobitka!"user posted image
Šala mala, nego, vjeruj mi da sam i sama znala potrošiti puno puno više kada sam se prijavljivala na konkurse u škole, prvo izvadi sve nove dokumente(da nisu stariji od 6 mjeseci i plati to naravno), zatim iskopiraj sve dokumente za svaki konkurs (jer su svi  uglavnom u isto vrijeme), pa plati ovjere, pa slanje preporučeno,... i opet na kraju ništa...
Acudesa je u pravu kada je riječ o certifikatu.
Držim ti fige da budeš zadovoljna seminarom i uskoro se javiš kao finansijski savjetnik i budeš jedna manje sa ove naše RR liste nezaposlenih.user posted image  Puno sreće

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

Neposredna veza do poruke: 644
   [Obrisana poruka]
12.6.2010 8:24:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu scarlett)
  Neposredna veza do poruke: 645
12.6.2010 15:36:02   
Mostarka*
Poslje seminara idite na more, meni bi to psihicki dobro islo da se odmorim, da mi guzica vidi puta, a i da mislim da sam potrosila pare na more :-)))
Ja bih zadnji dinar potrosila na more. Za to mi nikada nije zao

Neposredna veza do poruke: 646
12.6.2010 16:24:31   
anitaMO
mostarka u našoj firmi traže djelatnicu -prodavača,star sport.ukucaj ima na posao.ba izašao je konkurs.

LAURA 5.1.2008.

Neposredna veza do poruke: 647
12.6.2010 16:46:11   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Mostarka*

Poslje seminara idite na more, meni bi to psihicki dobro islo da se odmorim, da mi guzica vidi puta, a i da mislim da sam potrosila pare na more :-)))
Ja bih zadnji dinar potrosila na more. Za to mi nikada nije zao

Dobro ti je to, i ja volim more, ali da idemo s autom sigurno bi se usput i okupali... Ovako posto cu ici s busom ( a muz vjerovatno nece moc dobit slobodan dan) samo cu gledat da se vratim sto prije, i radi djeteta.....
A ja sam anita predavala par puta u star sport i nikad me niko ni na razgovor nije zovnuo, mm isao i pitao ovog momka sto ga zna, a radi dole, on mu rekao kao vec smo mi nasli... Kao i uvijek....

Neposredna veza do poruke: 648
12.6.2010 16:50:23   
Amelaa RR
Ja sam danas u Avazu vidjela konkurs za bruku poslova ali u Afganisatnu mislim ja znam dosta raje koja je preko slicnih konkursa otisla tamo raditi i dobro zaradjuje ali...daleko...a i tamo uvijek neki rat..ali eto ..za nevolju..

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

Neposredna veza do poruke: 649
13.6.2010 11:24:08   
Mostarka*
IZVORNA PORUKA: anitaMO

mostarka u našoj firmi traže djelatnicu -prodavača,star sport.ukucaj ima na posao.ba izašao je konkurs.

Predala user posted image hvala
Pratim ove udarne stranice, pa tako cim izadje konkurs predajem. Trazili su diplomu pa kako je nisam imala skeniranu (a moglo se i mail-om) poslala sam postom prijavu.
Hvala user posted image

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *