|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trazim posao
5.5.2010 22:12:13   
taurus
Ja sam jednom bila model za frizerski salon Šabić. Bilo je to davno dok sam bila mlađauser posted image user posted image user posted image
Moje iskustvo i nije baš tako ružičasto. Da bi dobili željenu boju morali su mi stavljati blanš pa iza toga dva puta farbati. Na kraju sam imala krastice po tjemenu od tolike hemije. Boja i frizura su bile ekstra, ali vjerujte kosa mi je poslije bila upropaštena i trebalo mi je skoro godinu dana da se vratim na staro. Zato cure dobro razmislite prije nego se prijavite.

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 576
   [Obrisana poruka]
10.5.2010 8:21:33   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 577
   [Obrisana poruka]
10.5.2010 8:44:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 578
18.5.2010 18:46:14   
sporty mamaa
Da VAS NESTO PITAM... Evo posto sam vec pomalo posustala u pronalazenju posla, pocela sam zvati sve oglase od reda, nasla neku slasticarnu, trazi se sankerica... E pa sad problem je sto mi je cura rekla da donesem zivotopis... Kako da odnesem ovaj koji imama, glupo mi, jer je ono bas vezan za moje obrazovanje i fakultet... A kako da napisem novi prilagoden za ovu vrstu posla... Da napomenem zavrsila sam medicinsku skolu, i fakultet novinarstvo... a pisem zivotopis za slasticarnuuser posted image user posted image tuzno ali eto sta ces( mm se bas ne slaze s ovim, ali lova nam je stvarno potrebna)... dajte ako neko ima ideju kako da to napisem...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 579
18.5.2010 18:51:56   
Emica_sa
Ne vidim potrebu da mijenjas zivotopis,pa ti si i prekvalifikovana za taj posao,zato ne brini draga i nista ne mijenjajuser posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 580
18.5.2010 18:55:49   
sporty mamaa
znam draga, ali tamo pise nesto tipa "Trazim posao koji ce odgovarati mojem obrazovanju, koji ce mi omoguciti napredovanje u karijeri i sl..." Ne mogu to tamo odnjeti, jada od ove nase BiH...

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 581
18.5.2010 18:56:30   
acudesa
Sve to navedi, ,jer ti samo ide u prilog, a dodaj u radna iskustva ako si imala veze sa tim (trgovina, marketing, ugostiteljstvo....) i da imaš veoma izražene pozitivne osobine u komunikaciji sa ljudima, spremna na saradnu, voliš timski rad...
eto, ne znam šta bih ti više rekla

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

Neposredna veza do poruke: 582
18.5.2010 18:57:39   
acudesa
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

znam draga, ali tamo pise nesto tipa "Trazim posao koji ce odgovarati mojem obrazovanju, koji ce mi omoguciti napredovanje u karijeri i sl..." Ne mogu to tamo odnjeti, jada od ove nase BiH...

ako ovo napišeš neće te primiti, jer će znati čim nađeš nešto u svojoj struci-ti ode

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

Neposredna veza do poruke: 583
18.5.2010 18:59:13   
acudesa
dodaj, veoma sam svestrana osoba i rado bih stetkla nova iskustva kroz ovaj posao

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 584
18.5.2010 19:13:00   
sporty mamaa
a osoba i rado bih stetkla nova iskustva kroz ovaj posao

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

dodaj, veoma sam svestrana osoba i rado bih stetkla nova iskustva kroz ovaj posao

Dobra ti je ova recenica, hvalauser posted image Ma naravno, cim nadem nesto bolje da cu otici, zato i mislim da me nece primiti, al eto pokusat cu... Kaze moj djever, napisi "Posto ne mogu naci posao u struci zelim raditi kod vas dok ne nadem"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 585
18.5.2010 19:13:54   
acudesa
user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 586
18.5.2010 19:15:39   
acudesa
Ja bih se sjetila i iz osnovne škole kad sam u nekom projektu dijelila sokove i to uobličila u neko svoje iskustvo u slastičarnoj...user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 587
18.5.2010 19:45:54   
milenium
napiši da si završila novinarstvo ali da si luda za kolačima,i da ih obožavaš praviti,i da ti je oduvjek bio san imati slastičarnu još od onog doba kad si na tavanu potajno jela mamine kolačićeuser posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 588
18.5.2010 19:47:15   
acudesa
IZVORNA PORUKA: milenium

napiši da si završila novinarstvo ali da si luda za kolačima,i da ih obožavaš praviti,i da ti je oduvjek bio san imati slastičarnu još od onog doba kad si na tavanu potajno jela mamine kolačićeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
Ova bi se uvalila....100 %user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 589
18.5.2010 19:48:13   
milenium
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 590
18.5.2010 20:03:46   
rose

Da VAS NESTO PITAM... Evo posto sam vec pomalo posustala u pronalazenju posla, pocela sam zvati sve oglase od reda, nasla neku slasticarnu, trazi se sankerica... E pa sad problem je sto mi je cura rekla da donesem zivotopis... Kako da odnesem ovaj koji imama, glupo mi, jer je ono bas vezan za moje obrazovanje i fakultet... A kako da napisem novi prilagoden za ovu vrstu posla... Da napomenem zavrsila sam medicinsku skolu, i fakultet novinarstvo... a pisem zivotopis za slasticarnuuser posted image user posted image tuzno ali eto sta ces( mm se bas ne slaze s ovim, ali lova nam je stvarno potrebna)... dajte ako neko ima ideju kako da to napisem...

ako bas hoces da to radis i ako je tolika frka da te ne odbiju jer si prekvalifikovana, izbaci podatak o VSS i bilo kojem drugom poslu jacem od slasticarnice user posted image

Neposredna veza do poruke: 591
18.5.2010 23:20:59   
Apotekarka
Ako netko iz Sarajeva zna da se negdje trazi dipl.ing.elektrotehnike smjer telekomunikacije nek jav da zaposlim muzauser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 592
19.5.2010 0:26:40   
milenium
apotekarka tvoj muž bi se u širokom zaposlio sigurno.još državna firma ,mjesec dana odmora plaćenog jaooooooooo,plaće 2000.nego ajde se ti preseli ovamo pa da budemo susjede.user posted image

< Poruku je uredio milenium -- 19.5.2010 0:27:29 >

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 593
19.5.2010 0:31:40   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: milenium

Pa da jos pomisle da cu im pojest sve kolace.... A ne bi ih ja pravila nego izdavala, to i sokoveuser posted image user posted image user posted image A nije mi bas toliko stalo, di cu to napisat, pa da mi se obije od glavu ako mi iskrsne neki bolji posao pa im dam otkaz... E onda bi me nabili nogom i rekli" Eto idi sad pa sanjaj taj san o slasticarnoj"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 594
19.5.2010 0:34:49   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: rose

ako bas hoces da to radis i ako je tolika frka da te ne odbiju jer si prekvalifikovana, izbaci podatak o VSS i bilo kojem drugom poslu jacem od slasticarnice user posted image

Ma necu ja nikako ni pisat nista, nego fino otic sutra tami o pitat sta i kakouser posted image user posted image U svakom slucaju vama hvala!!!! Dali ste mi ideju za pisanje zivotopisa, ali mozda za neki drugi posaouser posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 595
21.5.2010 0:47:30   
idana_85
evo i dipl ekonomista trazi posao

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

Neposredna veza do poruke: 596
21.5.2010 7:49:38   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: idana_85

evo i dipl ekonomista trazi posao

cestitam user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 597
21.5.2010 9:37:45   
muby
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Ako netko iz Sarajeva zna da se negdje trazi dipl.ing.elektrotehnike smjer telekomunikacije nek jav da zaposlim muzauser posted image

Na posao.ba uvjek ima nekih oglasa. Pitanje je da li tvoj muz insistira da radi bas u oblasti telekomunikacija. Dosta je lakse naci posao sw developer-a. I ja sam zavrsila TK ali ne radim striktno to vec sam vise okrenuta IT-u.

Druga stvar, predlazem da tvoj muz napravi dobar CV i posalje ga (ili odnese licno) u sve kompanije koje se bave tim poslom i zatrazi razgovor. Te kompanije zaposljavaju ljude uglavnom na preporuku i bez konkursa.

HARIS, 9.8.2009.

Neposredna veza do poruke: 598
21.5.2010 11:28:29   
Apotekarka
Prijavio se na 6 mjesta preko posao.ba ali nitko nista ne javljauser posted image ,gdje ti radis,u kojim firmama ima sanse...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 599
21.5.2010 13:18:19   
mila81
Evo i ja da se prijavim i zamolim da ako neko primjeti da se trazi profesor teologije mi javi, jer sam bas rijesila da se zaposlimuser posted image user posted image user posted image a da li cu uspjeti vidjet cemouser posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *