Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 17.8.2013 15:39:10
Visnja RR
parocistac h2o je najgluplja svar koju sam kupila.... upotrijebila par puta i sad skuplja prasinu...juce odem da kupim još onih navlaka sto dođe na papucicu da mogu da koristim jednu za pod drugu za pločice a trecu npr za namjestaj... kazu NEMA... i neće ih vise nikad biti jer se to s*anje vise ne prizvodi u tom obliku... pihhhhhhhhh
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 17.8.2013 15:47:02
niki83
Jao Visnja a ja vec godinama mislim o njemu i bas bih ga voljela kupiti, e cuj vise se ne proizvodi..svasta! I sta sad mozes s njim i dalje ga ostaviti da skuplja prasinu..
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 17.8.2013 15:58:08
Galicia
Cuj da ne valja. MOja sveki ga svaki dan koristi i super je. Mama razmislja da uzme za svoje parkete. Kakve su navlake, koja je marka? Mogul ja ovdje nabaviti da ti posaljem ili da vidis preko amazon ili ebay?
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 17.8.2013 16:47:55
Visnja RR
vazi..juce bila u radnji na malti i prodavacica mi rece da to uopste vise nemaju...jer kao imaju sad novi proizvod za drugacijim dimenzijama koji ne odgovara ovom zelembacu
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 17.8.2013 16:50:51
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: eldinky
paročistač je meni super,ja ga stalno koristim,em se može koristiti za sve,
ma samo za radijatore koliko mi je dobar,nisam imala načina kako ih očistiti
ma meni je bitan ovaj donji dio...da ima jedan za parket...drugi za pločice podne u kupatilu i na balkonu... i naravno da imam jos i rezerve... kad sam tuka i nisam kupila na vrijeme kad je skvo rekla da je kupila jos ta tri ... al ni na kraj mi paeti da moze biti izbaceno iz prodaje
RE: Produkt kojim ste zadovoljni 2.2.2014 21:47:08
salmy
Istisurah se sa sapunom L'OCCITANE znaci savrsenstvo... Nemogu da vjerujm kako tjelo"skripi" pjeni... Uvijek sam bjezala od sapuna za kupanje i njihove radnje u BBI( posebno jer imaju jak miris)ali ovaj me kupio..ima piling u sebi ma strava