Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: proizvod kojim ste zadovoljni 13.3.2013 18:39:31
Alannah
Dax zuti otklanja cak i mrlje na odjeci; Max Clean za ciscenje masnoca u kuhinji-jedini ocistio staklokeramicku plocu,vecina DM-ovih proizvoda za domacinstvo,Violeta higijenski ulosci-jdino s njima sam sigurna,kao i OB tamponi.balzam za kosu od Tahirovica i dr.pasha krema za bebe.
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 31.7.2013 9:53:11
Emmy
Salmy ja kupujem u DM-u krpe sa srebrenim nitima (denkmit ili profissimo čini mi se, uglavnom njihova robna marka), a imaju i u bojama, nešto između krpe i truleksa, super su i za kuhinju i kupatilo, univerzalne, dobro upijaju vodu i duuugo traju i ne usmrede se, ja ih povremeno otkuham radi dezinfekcije. Inače obični truleks nikada nisam koristila upravo zbog toga.
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 2.8.2013 23:09:10
salmy
IZVORNA PORUKA: Emmy
Salmy ja kupujem u DM-u krpe sa srebrenim nitima (denkmit ili profissimo čini mi se, uglavnom njihova robna marka), a imaju i u bojama, nešto između krpe i truleksa, super su i za kuhinju i kupatilo, univerzalne, dobro upijaju vodu i duuugo traju i ne usmrede se, ja ih povremeno otkuham radi dezinfekcije. Inače obični truleks nikada nisam koristila upravo zbog toga.
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 15.8.2013 17:01:46
Daliyah92
IZVORNA PORUKA: salmy
IZVORNA PORUKA: Emmy
Hvala draga kupila sam i super su
Mozete li mi reci je li to todje nekoliko krpa u paketu, i koliko? I koliko kostaju?
I da, ako mi mozete naci sliku da vidim kako izgledaju.
< Poruku je uredio Daliyah92 -- 15.8.2013 17:02:30 >
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 15.8.2013 17:13:16
Daliyah92
IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: salmy
Postoji li neki normalan trulex za kuhinju?
koji god sam probala poslije dan dva smrdi...neznam sta je fol....ja znam da je to za jendokratnu upotrebu kako nema neki bolji kvalitetniji
Kako ti se tako brzo usmrde? Ja svoje koristim sedmicu cca i onda ga bacim na pranje...otkuham i ponovo koristim. Preživi možda još jedno pranje ako i toliko i u smeće. Fazon je da poslije korištenja se dobro ispere i ostavi na sušenje...mm ga često ostavi u sudoperi i odmah poprimi miris
Meni se ne svidja nikako njihov miris, jos i kad su nove. To je meni fuj, a pogotovo mm ne voli taj miris, cudi se meni sto ih koristim Obrisem sto s njom, i osjeti se miris od nje, tj smrad. doduse ne puno, i kratko se osjeti, ali meni se ne svidja. Ruke mi isto smrde od njih, nakon koristenja. A ove sto koristim, dosad su najbolje, ostale su se raspadale i nisu fino kupile vodu.
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 15.8.2013 18:24:06
Galicia
Ja sam sebe tjerala da koristim trulex krpe, ali bezuspijesno. Sve i jedna se usmrdi jako brzo. Ja operem i icijedim svaki put i ostavim da se susi, ali dzaba. MM je znao nekad ostaviti u sudoperi, pa se jos gore usmrdi. Sad vec duze ne koristim, nego samo papirne krpe. I najzadovoljnija sam tako.
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 15.8.2013 19:03:22
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: bebacha
ja u zamjenu za trulex koristim neke krpe iz Dm-a.dodje 6 komada u pakovanje3 razlicite boje stvarno su dobre,fino kupe tecnost,ispiru
ako mislimo na iste fino se i otkuhaju
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 15.8.2013 19:10:21
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
ja u zamjenu za trulex koristim neke krpe iz Dm-a.dodje 6 komada u pakovanje3 razlicite boje stvarno su dobre,fino kupe tecnost,ispiru
slazem se,sve boje podnose otkuhavanje i bude super
ja nove koristim za kuhinju a nakon otkuhavanje za kupatilo,prasinu i ostalo
nakon 2-3 otkuhavanja i ja tako
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 15.8.2013 20:38:39
almondray
Sundance kids krema za sunčanje , sve pohvale .Nakon razočarenja u Niveinu koja nam je jedne godine došla zgrudvana i nije htjela izlazit iz spreja , a druge god. smo s drugom niveom izgorili.Kolko je sundance dobra govore i otisci prstiju na mojoj koži (ne smije se fulat)
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 15.8.2013 21:05:32
mayra
IZVORNA PORUKA: almondray
Sundance kids krema za sunčanje , sve pohvale .Nakon razočarenja u Niveinu koja nam je jedne godine došla zgrudvana i nije htjela izlazit iz spreja , a druge god. smo s drugom niveom izgorili.Kolko je sundance dobra govore i otisci prstiju na mojoj koži (ne smije se fulat)
Ovo mogu samo potpisati, moje dijete se vratilo bjelje s mora nego sto je otisao
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 15.8.2013 22:47:11
ninuska
IZVORNA PORUKA: mayra
IZVORNA PORUKA: almondray
Ovo mogu samo potpisati, moje dijete se vratilo bjelje s mora nego sto je otisao
Meni se opet ne svidja zato sto je zuckaste boje. Slucajno sam pospricala po bodiju i nisam mogla oprati. Ali, upravu ste da dijete ne dobije ni malo boje. Ove godine sam uzela Niveinu i zadovoljna sam
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 15.8.2013 22:54:22
Crnkica
Universal sredstva za čišćenje glatkih površina,extra je,nije bitan proizvođač koristila sam ih nekoliko svi su dobri,napršći,sačekaj koji sekund i briši....ma i farbu tare
RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni 16.8.2013 15:56:03
Daliyah92
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
Koja im je cijena?