Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Produkt kojim ste zadovoljni 15.6.2014 16:56:37
lovepower
ima puno stvari kojima sam zadovoljna: ariel za sve vrste vesa,plavi i zuti lenor fairy ili pur cif ajax universal ili dax ajax za podove crveni mmm kako lijepo mirise bref osvjezivac za wc skoljku one 4 kuglice ma wc mirise predobro domestos svi meggle proizvodi,crvena danish fetta bimal domace suncokretovo ulje loreal samponi i regeneratori ali i palmolive od masline za moju kosu odlican dove gelovi za tusiranje,nivea mlijeko za tijelo puder loreal maskara maybelline labelo neutrogena,krema za lice bebe nema kod nas da se kupi nazalost ma ima jos toga ali uglavnom ovo su proizvodi koje ne mjenjam
RE: Produkt kojim ste zadovoljni 24.5.2015 22:20:12
bebaa
jaoooo prvo da kažem kojim nisam...neki dan mi zafalilo brašna...reko do mjesečne nabavke ću kupiti samo Zlatni puder od Klasa,.....gluuuuho bilo nikad više.......
protivno tome da pohvalim brašno Majić...... tip 550.....brate razvija se preko prakinga....
RE: Produkt kojim ste zadovoljni 24.5.2015 22:31:25
bebacha
IZVORNA PORUKA: bebaa
jaoooo prvo da kažem kojim nisam...neki dan mi zafalilo brašna...reko do mjesečne nabavke ću kupiti samo Zlatni puder od Klasa,.....gluuuuho bilo nikad više.......
protivno tome da pohvalim brašno Majić...... tip 550.....brate razvija se preko prakinga....
8 godina nisam kupila drugo brašno i nemam u planu
RE: Produkt kojim ste zadovoljni 25.5.2015 9:10:00
LieToMe RR
pravo puno proizvoda kojima sam jako odusevljena
arf i dax(onaj zuti) neprevazidjeni, fery za sudje, dmovi prozvodi: sve vrste onih njihovih kupki, osvjezivaci za plakare, sprej za cipele i noge, kese za pelene (one plave da pelena ne tukne ), njihove kese za frizider, smece, salvete, korpice za mafine, dmovi truleksi i krpe (visenamjenske), voda za peglanje, njihova prozirna folija i alu folija (pravo puno kucnih potrepstina je iz dm-a stvarno je omjer kvalitete i cijene odlican) ajaks i fros za staklo, ubrusi violeta oni jumbo debeli (nesto najbolje ikad) glis sampon za kosu, jonsons sampon za kosu i njihove kupke od lavande, megle mileram, zbregov zeleno mlijeko (veliko pakovanje), dukatov jogurt i balans dr. etker pudinzi (cokolada i vanilija), neskvik
od sminke rimelov puder u kamenu mat, esens sve vrste lakova za nokte, max factor liquid illusion foundation (nesto najbolje ikad, vise ga ovdje nema pa moram iz engleske narucivati), garnier micelarna i kreme za lice, vishy kreme za lice, nivea krema za suncanje, avene termalna voda i krema protiv crvenila, dove krema za ruke...
RE: Produkt kojim ste zadovoljni 25.5.2015 9:15:46
ziki
IZVORNA PORUKA: bebaa
puder je užas, ono obično klas je mnogo bolje. A mlin Majić je najbolje
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Produkt kojim ste zadovoljni 25.5.2015 9:24:21
ziki
Meni je šampon fotovalov za oštećenu kosu br1. Maskara 24 ore deborah Krema za lice vishy normaderm, puder isto(ne znam da li ih ima još meni zaliha pri kraju ) meni je dobra i vishyjeva termalna voda. Ono čudo 3u1 za skidanje šminke je jaako uspješno u skidanju trajnih ruževa poput onog menhetan što se inače vradbinama skida. Bez trljanja, u 2 poteza
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Produkt kojim ste zadovoljni 25.5.2015 11:08:16
MicoTico
Brasno Zitoprodukt banjalucki, svi tipovi, extra. Violeta deterdzent za sudje ljubicasti- fenomenalan. Padjen jogurt 3.2 mm odlican. I njihov kajnmak iz mijeha. Kraljevska kobasica Zlatiborac-preukusna.
RE: Produkt kojim ste zadovoljni 25.5.2015 11:12:46
bebaa
Ja za sydje koristim Carli....vala dyze mi traje i bolje pere id navikanog Fairy... I na temi sampona sam spominjala Recept,protiv opadanja kose...odlican je
RE: Produkt kojim ste zadovoljni 26.5.2015 8:17:08
vila_7
IZVORNA PORUKA: ziki
Meni je šampon fotovalov za oštećenu kosu br1. Maskara 24 ore deborah Krema za lice vishy normaderm, puder isto(ne znam da li ih ima još meni zaliha pri kraju ) meni je dobra i vishyjeva termalna voda. Ono čudo 3u1 za skidanje šminke je jaako uspješno u skidanju trajnih ruževa poput onog menhetan što se inače vradbinama skida. Bez trljanja, u 2 poteza
Mene vise zanima ovaj ruz na koji mislis?
RE: Produkt kojim ste zadovoljni 26.5.2015 12:12:21
merima_s
Deterdžent za sve i svašta Super 10 od GNLD, traje duugo a čisti i skida fleke fenomenalno. Reče mi žena od koje sam naručila da ima i kanister od 5 litara što dodje još povoljnije pa se može 5 žena dogovoriti da podijele. Mlijeko Farma od Milkosa, Vajkrem od Milkosa,svježe meso iz mesnice Bajra, Vlašićka sudžuka, Pureća prsa od Menproma i ista u mediteran varijanti....
RE: Produkt kojim ste zadovoljni 21.6.2015 12:55:42
minja_
Na stranu sto je Ditin proizvod, ovo je nesto nevidjeno. Nisam prije cula za njega. Oprala sam upravo kupatilo njime, sanitarije, plocice, pod - kupatilo se sija a MIRIS: apsolutno snazniji od svih detrdzenata tipa Ajaxa a ne gusi. Elegantan i svjez, ne mirise na hlor. Rastvara se sa vodom 1:10, napraviti pjenu pa oprati njome sve povrsine. Lako se ispira. U Bingu litar 5.65 KM.