Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: proizvod kojim ste zadovoljni 11.3.2013 11:48:06
gvendolina
garnier krema za ruke imam jako osjetljive ruke i u dodiru sa deterdzentom ispucaju i grozno izgledaju isprobala sma raznorazne a garnier je zaista izvrsna
RE: proizvod kojim ste zadovoljni 12.3.2013 21:10:33
Ben 10
Ja sam neki dan u dm-u kupila paletinu farbu i glava mi se u ranu pretvorila ,em mi perut ,em me svrbi uzasno ,jedva sam je malo smirila nakon 10-15 dana svakodnevnog pranja.
RE: proizvod kojim ste zadovoljni 12.3.2013 21:19:48
enči80
IZVORNA PORUKA: Ben 10
Ja sam neki dan u dm-u kupila paletinu farbu i glava mi se u ranu pretvorila ,em mi perut ,em me svrbi uzasno ,jedva sam je malo smirila nakon 10-15 dana svakodnevnog pranja.
...i meni se ovo desilo Trenutno koristim Syoss i poprilično sam zadovoljna
RE: proizvod kojim ste zadovoljni 12.3.2013 21:22:02
sporty mamaa
Farbam se otkako znam za sebe i uvijek garnier, palete jednom probala, to su kraste zive bile po kosi. I da, onda naravno Garnier farbe za kosu, super su.
RE: proizvod kojim ste zadovoljni 12.3.2013 21:24:09
Ben 10
IZVORNA PORUKA: enči80
IZVORNA PORUKA: Ben 10
...i meni se ovo desilo Trenutno koristim Syoss i poprilično sam zadovoljna
I ja sam poslije opet prefarbala sa Syoss i za sada je dobro.
Inace koristim Still farbe i to biljni kolor sampon i potpuno sam zadovoljna i jedino mi one pokriju ove sijede na razdeljku.
RE: proizvod kojim ste zadovoljni 12.3.2013 21:26:50
dandi84
Zadovoljna sam Narodnim melemom od Tahirovića...Ima u dm da se kupi....Imala sam neki osip na kozi i od njega mi je prošlo....Napravljen na biljnoj bazi i svima ga rado preporučim....
RE: proizvod kojim ste zadovoljni 12.3.2013 21:28:39
MicoTico
Neutrogena -krema za ruke- odlična! Max Factor - 2000 calorie -dramatic look - uvijek i zauvijek Rekonazol - šampon protiv peruti - nedavno kupila, odličan! Garnier mineral roll on - nigdje bez njega ne idem!
RE: proizvod kojim ste zadovoljni 12.3.2013 21:34:28
enči80
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Neutrogena -krema za ruke- odlična! Max Factor - 2000 calorie -dramatic look - uvijek i zauvijek Rekonazol - šampon protiv peruti - nedavno kupila, odličan! Garnier mineral roll on - nigdje bez njega ne idem!
Od Neutrogene koristim i nešto kao losion ali je u kutiji,ko ima problema sa lišajevima toplo preporučujem.Meni se baš u zimskom periodu poajve kao fleke/lišajevi jer imam suhu kožu a sa ovim losionom skoro da ih i nemam