new mama
|
Drage moje mamice evo da se i mi malo javimo,kod nas standardno,hodamo,ugrijalo opet hB,pa sad malo vise u setnju,podigli smo Ajni pasos,ma kako je slatko,eto ko fol i bebe pasos al dobro i kod mene Ajna stoji nece dijete vise da sjedi ja je stavim u igraonu ona odmah za rucke i na noge,a igra se tako sto se cuva jednom rukom,a drugom dohvati igracku i stojeci se igra,sega dijete Juce Ajna prvi put rekla MAMA dosad je ona nesto pricala ba-ba,da-da,ali juce tecno bas rekla,ja se rastopila,odmah sve nazvala da im kazem e sad rasplakala se hoce da zaspi i place i govori mama,ma preslatko pojela bi je Skvo drago mi je da ste otisli na more,lijepo se provedite,odmorite,a i mi cemo brzo za desetak dana aBd Ilhana draga kako je Lamija,bas mi je zao sto je to uhvatilo,ali nadam se da ce brzo proci,ljubimo je Ajna i ja za brzo ozdravljenje Manuela cestitke Emiru na stajanju,mogu misliti kakav osjecaj,znam po sebi a drago mi je da si rijesila za haljinu konacno,sad si mirna do svadbe Anushka i ja sam Ajni odavno uvela mlijecne proizvode i super je podnijela,a zumance smo i mi probali sa 8 mjeseci,kod mene isto u porodici nikad nije bilo alergija tako da sam to uvela ranije,a sretno na vakcini,javi nam kako je proslo Nita kako je Kanitica jel bolje jede,ne znam sta bi ti rekla mislim da je to samo faza i da ce proci,kod mene je bilo tako ja sam se zabrinula,bila bolesna,pa zubici,skroz slabo jela,ali joj se apetit vratio hB Kako su nam ostale bebice Ema,Ivan,Rejhana,Rijad,Ambera Veliki pozz od nas i pusa bebicama