|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2008
3.6.2009 23:08:30   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: bebbe

Okarice, ja sam problem tvrde stolice rijesila tako sto joj u obroke dodajem par kapi ulja i supenu kasiku soka od jabuke i supenu kasiku vode, cak i u mesno povrtne. Ali, cudno mi je da ne pije nista... No, sta mogu. Isto nece nikakvu flasicu, ma nista... Cestitam za zubeke, dragoj Iris. Mi smo jos sasvim krezave!
Ilhana, nadam se da imas pravo. Ema je tek sada zaspala i to opet - na siki. Super da si skontala da Lamiju muce samo zubici, da nije nista ozbiljnije. Mene je temperatura strah, jer im je Anja bila sklona i sa dvije godine je cak i fibrilnu konvulziju (poznato u narodu kao fras) dozivjela. Srecom, bez posljedica.   

Mala je Emica jos, koliko puta ti se budi po noci?
Nasa Uma je rodjena 8 decembra 2008 i ona se budi 2-3 puta po noci, jede svaki put i zaspi ponovo i onda ustane oko 6-7 sati ujutru i nespava po dva tri sata... (to od mog brata mala)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1301
3.6.2009 23:09:42   
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: mamma mumi

Skvoako je osip crven u nivou koze, rasporedjen po ledjima, guzi , sliven i nastao nakon 3 dana temperature, a s pojavom osipa nestala temperatura to je Roseola infantum ili exanthema subitum, virusno oboljenje obicno djece od 6 mj do 3 god., a terapija je simptomatska, dakle nema antibiotika i nije nista strasno, cesto se susrecem stim u praksi, nebrini, samo joj daj antipiretik i tecnosti

Mama mumi, sta si po zanimanju, ako nije tajna?

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 1302
3.6.2009 23:12:31   
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: Ilhana

IZVORNA PORUKA: bebbe

Okarice, ja sam problem tvrde stolice rijesila tako sto joj u obroke dodajem par kapi ulja i supenu kasiku soka od jabuke i supenu kasiku vode, cak i u mesno povrtne. Ali, cudno mi je da ne pije nista... No, sta mogu. Isto nece nikakvu flasicu, ma nista... Cestitam za zubeke, dragoj Iris. Mi smo jos sasvim krezave!
Ilhana, nadam se da imas pravo. Ema je tek sada zaspala i to opet - na siki. Super da si skontala da Lamiju muce samo zubici, da nije nista ozbiljnije. Mene je temperatura strah, jer im je Anja bila sklona i sa dvije godine je cak i fibrilnu konvulziju (poznato u narodu kao fras) dozivjela. Srecom, bez posljedica.   

Mala je Emica jos, koliko puta ti se budi po noci?
Nasa Uma je rodjena 8 decembra 2008 i ona se budi 2-3 puta po noci, jede svaki put i zaspi ponovo i onda ustane oko 6-7 sati ujutru i nespava po dva tri sata... (to od mog brata mala)

Ilhana, Ema se budi jedom ili dva puta nocu, siki i nastavi spavati. Nocu spava OK. Po danu, nikako ili gotovo nikako, dremne malo na siki. I to je sve.

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 1303
3.6.2009 23:15:18   
Ilhana RR
hmmm jesi li pokusala napolju da je uspavas u kolicima? I Uma je nedavno pocela tako pa je moja snaha uspava u kolicima napolju i evo sad spava po sat ipo vani u ustakljenom balkonu...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1304
3.6.2009 23:19:05   
dinciii
drage moje hvala vam na odgovorima.ma ne vjerujem da je od hrane jer jede super,a nisam joj davala nista slicno spinatu itd..mozda se malo prehladila il ce zubici,uglavnom samo je jutros bila zelena i nije vise ni kakila pa  cemo vidjet sta ce biti...hvala vam super ste i bas me smiriteee,ljubimo vas puno...tek se sad javljam jer su mi iznenada dosli djever i jetrva sa djecom pa i svekar pa sam bila vrijedna user posted image user posted image user posted image user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1305
3.6.2009 23:20:49   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: dinciii

drage moje hvala vam na odgovorima.ma ne vjerujem da je od hrane jer jede super,a nisam joj davala nista slicno spinatu itd..mozda se malo prehladila il ce zubici,uglavnom samo je jutros bila zelena i nije vise ni kakila pa  cemo vidjet sta ce biti...hvala vam super ste i bas me smiriteee,ljubimo vas puno...tek se sad javljam jer su mi iznenada dosli djever i jetrva sa djecom pa i svekar pa sam bila vrijedna user posted image user posted image user posted image user posted image

hej mozda je cudno pitanje ali smrdi li kao nikad prije ili isti smrad ima kad kaki?

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1306
3.6.2009 23:23:35   
mamma mumi
Nije tajna, dr medicine sam po zanimanju, trenutno na specijalizaciji

Neposredna veza do poruke: 1307
4.6.2009 7:27:15   
bebbe RR
Dobro jutro, mile drugarice i bebice!
Ema spava, a ja sam si napravila kaficu i uzivam i jedva cekam da mi voljeno bice dodje iz dezure. Veceras idemo za Sarajevo, aBd. Necemo dugo ostati, samo do srijede, jer vise idemo zbog obaveza nego zbog ceifa, ali, eto, opet jedva cekam. Danas se moramo i zapakovati i dosta toga uraditi.
Ilhana, i Ema zaspi u kolicima i u autu, i spava, bas poput vase Ume, i po sat vremena. Ja nju ne mogu nauciti da kuci spava. Ma, polako, bice sve... Kako je Lamijica?! Prosla tura?!
Mama mumu, hvala na odgovoru. Predpostavila sam, zato sam i pitala. Kako je Tarik?
Drage mamice i bebice, saljrm vam milion poljubaca! 

Neposredna veza do poruke: 1308
4.6.2009 7:36:07   
sweet BaBy
Dobro jutro bebbe.
user posted image user posted image dobro nam dosla u Sarajevo. Zelim ti ugodan i sretan put.

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1309
4.6.2009 8:07:38   
nita
Dobro jutro! Evo nam i lijepog vremena! Kanitica spava nakon što je ispratila babu na posao i seku u školu. Juče je slabo jela i bila je nervozna. To više nije od vakcine, a ne vjerujem ni da su zubići.
Bebbe, i Kanita se budi jednom ili dva puta tokom noći da doji. Iznimno rijetko se dogodi da cijelu noć prespava. Ali tokom dana još uvijek fino spava. Ona se nikad nije navikla da zaspi na siki (osim noću). Glavno joj je da ima cuclu u ustima i da je u svom krevetiću.
Mamma mumi, baš super da ovdje imamo i doktoricu!
Anushka, imam i ja bastu na balkonu! Nisi se samo ti sjetila, hehe. Kod mene raste peršun i bosiljajk. Nije da će biti plodova, ali, eto, nešto ipak raste :) Kod komšinice sam vidjela jagode. To mi je baš simpa ideja!
Kako su nam danas Alen, Uma, Lamija, Emir i Rejhana?
Nadam se da su Mynxlee i njen Ivan dobro.
Pusica

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 1310
4.6.2009 11:06:23   
Skvo RR
Drage zene,

evo mi sad od pedijatrice,,,,definitivno je trodnevna...rekla je da jos danas nastavimo sa antibioticima, jer joj je malo crveno grlo, pa za svaki slucaj. Mozemo na more, kada se osip povuce.
Hvala vam svima na odgovorima.
Okarice...ja ti imam tu plavu kutiju hipp mlijecne kase neotpakovanu, Uma ih ne jede...pa ako hoces prozovi me na mobilni, pa da ti je dam.
Ljubnite te bebare!

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Okarica)
Neposredna veza do poruke: 1311
4.6.2009 12:51:58   
Ilhana RR
evo konacno se i Lamijna mama probudila nakon budne noci...
Lamija je nocas preplakala svu noc haman koliko su je boljeli desni. Danas ture nema i bila je super razpolozena samo sad malo nervozna jer joj se spava izgleda...

Nista mi nejede ali bolje nek je ona dobro, pocet ce da jede ponovo... kako mi je bilo zao sinoc, place spava joj se a nemoze od bolova da zaspi... na kraju je stavila uz mene i tako je zaspala... i posle kad je pocela nenormalna grmljevina i grad udarati od prozor ona je se probudila tako da je ostatak noci prespavala na mojim nogama...

sad evo ruca , hapu da vidimo koliko ce danas pojesti...

bebbe neznam sta da ti kazem, haj promjenit ce se ako Bog da ;) vidim ides za sarajevo, hoces li dolaziti jos koji put preko ljeta? sretan vam put

skvo drago mi je cuti da je Umica bolje, zelim joj sto brzi oporavak pa da mozete otici na more ako Bog da =) da malom uzivate.

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1312
4.6.2009 20:31:33   
Anushka
dobro vece drage mame i bebe, mi smo i danas malo nervozniji isto pred spavanje, malo sm oopet poremetili dnevno spavanje, al bit ce bolje. Danas je tako slatko izvakao koricu hljeba, sam je drzao u rukicama i jeo kod moje mame, a poslije se fino najeo i kasice od povrca, pa se nadam da cemo tako i nastaviti. kaze mi moja mama da se ponasa isto kao i ja kad sam bila beba samo ipak bolje jede od mene hvala Bogu. vidim jos bastica na balkonu:) mi napolju jos nismo spavali duze od pola sata, a ni u autu nema mira.. nadam se da ce bolesne curice i djecaci sto prije ozdraviti - manuela je li emir bolje? idem spremati veceru i nama i alenu:) puno poljubaca bebicama i mamama

Neposredna veza do poruke: 1313
4.6.2009 20:36:17   
bebbe RR
Nita, mozda Kanita ima jedan od onih skokova u razvoju, pa je zato bila nervozna?! Super je da ima cucu. Ema nece nijednu, njoj je moja sika cuca:)
Skvo, sada bar znas sta je bilo. Uskoro ode i osip, pa ce Umce pupat' guzu u moru.
Ilhana, nadam se da ce zubeki brzo i da ce proci ta kriza.
Anushka, bravo za Alena! Rucki covjek kako treba!
Mi se jos nismo spakovali. Krenucemo oko 23h, prvo vozim ja, onda MM. Ne znam da li cu vam se javljati iz Sarajeva, a ako ne, pisermo se, aBd, u srijedu.
Ljubimo i pozdravljamo sve nase drugarice mame i drugarice bebe!

< Poruku je uredio bebbe -- 4.6.2009 20:37:34 >

Neposredna veza do poruke: 1314
4.6.2009 20:38:25   
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: sweet BaBy

Dobro jutro bebbe.
user posted image user posted image dobro nam dosla u Sarajevo. Zelim ti ugodan i sretan put.

Hvala, Sweet BaBy! Cmoka!

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 1315
4.6.2009 21:31:39   
dinciii

hej mozda je cudno pitanje ali smrdi li kao nikad prije ili isti smrad ima kad kaki?

ma uvijek isto smrdi user posted image user posted image user posted image user posted image zasto pitas???

bebbe sretan put i uzivaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1316
4.6.2009 21:41:30   
Anushka
bebbe, sretan put:)

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1317
4.6.2009 22:10:40   
mamma mumi
Bebbe nema na cemu i sretan put.Tarik je nervozan, da li je zbog suneta ili su zubici, mada mislim da se sve sastalo, ali bit ce akB dobro. Moj Tarik se budi i do 2-3 puta nocu da sisi, tako da ja nikada nisam prespavala noc za ovih 9 mjeseci( sutra nam je punih 9 mjeseci mashala). Kako su mame i bebe, puno poljubaca od nas

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1318
4.6.2009 22:25:58   
enna
Drage moje evo da se i mi kratko prijavimo.
Ena je danas bila uzasna nervozna bas uhhhhh i evo malo prije je zaspala i ja hocu pod tus i leci cu bas sam imala naporan dan.Kratko sam prelistala vidim da bu bebice prilicno dobro neko ce na more neko za Sarajevo.Uglavnom svima vam sretan put i lijep provod zelimo ja i moja princezica.Pusica vammmm!!!user posted image

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

Neposredna veza do poruke: 1319
4.6.2009 23:31:18   
bebbe RR
Hvala, mile moje! Evo, konacno sam (skoro) sve spakovala, sad popijem kaficu, budim MM i akcija... Cuvajte bebirone, pisemo se uskoro! Ljupci svima!

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 1320
4.6.2009 23:33:08   
dinciii
bebbe jos jednom sretan put i javi nam se kad se vratis jer predpostavljam da neces imati vremena ovih dana nam se javiti user posted image user posted image

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1321
4.6.2009 23:52:58   
remzy
bebbe sretan put i kad budes u prilici javi se

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1322
5.6.2009 0:13:01   
Ilhana RR

ma uvijek isto smrdi user posted image user posted image user posted image user posted image zasto pitas???

bebbe sretan put i uzivaj user posted image user posted image user posted image user posted image

znam da uvijek smrdi hehehe ali ovde kazu kad "cudno" smrdi, znaci kao nikad prije neki smrad da su zubi... kod moje lamije je to istina... ja uvijek po tome ako nista drugo znam da ce je poceti zubici da zezaju... jer ono smrdi tako truhlo i fuj...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1323
5.6.2009 0:18:10   
dinciii
draga ilhana kod moje rejhane uvijek smrdi katastofa....kazem joj uvijek na koga si se bacila user posted image user posted image user posted image user posted image a mozda i jesu zubici ko ce ti ga znati...hvala u svakom slucaju..

Neposredna veza do poruke: 1324
5.6.2009 0:19:04   
Ilhana RR
hehe nikad se nezna, samo nemoj zaboraviti uvali nekome da gleda jesu li zubici ;) znas ono muskom se kupuje kosuljica a curici haljinica ;) hehehe

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *