vedada -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (23.1.2016 16:45:01)
|
IZVORNA PORUKA: bejbibi IZVORNA PORUKA: vedada Bejbi ni moj ne jede baš, hodam, nosam da jede. Palentu standardno pravim, ko i nama , solja palente, 3 vode, ispočetka sam mjesala sa vocem, jabuka, banana...A sad premijama mlijekom il jogurt. Dok navikne. Moj jaje nikako neće, jedino u hrani. Ja isto A ganjam da jede :( ona hoda a ja za nkom i trpam ..sta cu :( bitno da jede samo..i danas mashaAllah fino pojela ,samo da mi ne povrati ko sinoc .. ALMAN ja sam blitvu stavila da se kuha sa ostalim povrcem ..sve se zajedno kuhalo i izblendala... eno maloprije pojela 100 ml nestle zitarica sa dva soka od narandze i kivi jedan ,malo jogurta i vode [sm=bravo.gif] Znaci da rezimiram: ujutru 120 ml kasice od jabuke,jagoda,grozdje Oko200 ml povrtne hapice: blitva,tikvice,patlidzan,karfiol,mrkva,brokuli 100 ml nestle pahuljica sa kivijem,malo jogurta i vode ,plus sok od dvije narandze Plus citav dan grickala kifle i dojila ofskroz[sm=smiley36.gif] Isto hodam. Jel praviš ti hapice, Dajes jagode, kivi, ledeno il svježe voće. Ja nisam jagody ni kući još.
|
|
|
|