bejbibi -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (26.1.2016 18:26:32)
|
Mi smo upravo zavrsili rucak/ veceru[sm=smiley36.gif]200 ml povrtne kasice( pileci file,krompir mladi,mrkva,tikvica,prstohvat soli,malo maslinovog ulja ...njamii[sm=smiley1.gif]) Dorucak je bio vocna kasica ( jabuka,kruska,banana,zitarice-120ml) Uzina,smoki i kifle[sm=bravo.gif] i milion podoja [sm=smiley1.gif] Eh sad ,nezz bil kasnije jos one nestle zitarice sa nekim vocem ...vidjet cemo hoce li jest ..planiram iscijediti jednu narandzu,malo jogurta,banana i nestle zitarice..ionak ima malo vodestaniju stolicu pa ce je banana zatvoriti/regulisati Vanne hvala na odgovoru bas me obradova da ima neka zamjena za majcino mlijeko a da nije kravlje [sm=smiley1.gif] bas zbog ovih zitarica,pahuljica i odtalog jer ne mogu dovoljno svog izdajati ... ALMAN jesi svoje izdojila za sutliju??? Znaci malo samo ne mora se na mlijeku kuhati riza ..mogla sam i ja tako A ..mogu vala kasiku supenu izdajati[sm=bravo.gif]ima toliko Da se usprqvim za ovu sutliju [sm=smiley36.gif]znam da se ne moze majcino mlijeko kuhati haha nego ja pravim sutliju tako da rizu na mlijeku kuham pa zato sam reko tako,misleci na kravlje [sm=smiley36.gif]joj zubnila sam vas jos vise hahah..helem za i sutliju ,skuhati rizu rjedju naravno,i dodati izdajanog mlijeka i malo cimeta [sm=bravo.gif]
|
|
|
|