Vanne -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (7.12.2015 15:13:16)
|
IZVORNA PORUKA: alman IZVORNA PORUKA: NEAS Uuu zenice ala ste se napisala [sm=bravo.gif] Mi imali goste ovih dana,pa nisam stizala ovdje... Ja jogurte dajem kupovne,Jogobela i Nestle oni za bebe...planiram praviti kad bude mogla med,pa da malo poboljsamo ukus... S jajima nemamo problema hvala Bogu ☺ to baš hoće i voli... Neko napisa koliko davati na početku...Ja uvijek napravim kamaru,pa koliko pojede heheh nekad pojede par zalogaja,nekad kontam gdje joj stane [sm=smiley1.gif] E sad da ja pitam za taj amaranth...Kako pravite,kakav okus ima itd... Mu nismo ništa novo uvodili...nema mama više ideja ni za nas heheh ja jucer kuhala amarant, preko noci ga ostavila u vodi, poslije isprala i stavila da se kuha, poslije dodala mrkvu i tikvicu, mozda sam tu pogrijesila, al moj bebi nece ga nikako sve mu dolazi nadrazaj na povracanje, ja mu govorim mnjamm...mmmm jest dobro a dijete me blijedo gleda i drzi u ustima i samo izbaci [sm=smiley36.gif] probat cu ponovo sa jabukom il bananom al iskreno ni meni se nije svidio ukus amaranta Ni moja ga nikad nije prihvatila...jede ga jedino u kombinaciji sa teletinom i prasom...izmiksanog...stavi manju kolicinu,ja stavim jeenu malu kasicicu samo...
|
|
|
|