bejbibi -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (26.11.2015 0:12:31)
|
IZVORNA PORUKA: Vanne Ja sam kupovala dukatino Sari i onda mi je odjednom pocela povracati svaki put nakon tog jogurta pa sam prestala...nesto joj nije godio a i ja sam ga probala,presladak je,sto jest jest...kupovala sam nestle jogurte,pise 6+ na njima,bas namijenjeni bebama,pa se i toga zasitila...sad fura monte...a pokusat cu opet uzeti neki vocni jer je pocela vise da jede i trazi nesto novo...odmah joj se i vidi na kilazi...bejbi kad dodjes kuci i pokusas sa domacim javi nam kakonsi ga napravila i kako je malena prihvatila... I zamolila bi ako imate neku ideju kako dati jaje djetwtu,nece ga kuhano,nece przeno,u kasicama ne voli zumance...kako da joj dam jaje jer ga nikako ne konzumira? Evo draga odmah cu ti reci[sm=smiley36.gif] Uzmes voce koje voli ( banana,sumsko,bobicasto,jabuka,kruska u blender sa dvije tri kasike jogurta ili vise..zavisi koju gustovu zelis..al mislim da je dovoljno dvije supene kasike :) tako cu joj praviti aBd .. Jesi probala one danon jogurte? Ja sam htjela te uzimati A jer nemaju komadice voca ..jos uvijek ne voli grickati iako ima tri zubica [sm=smiley36.gif] A sto se jaja tice mozes joj i u corbu staviti ..joj moja mama pravi super corbu sa zeljem i tu razmuti jaje i ubaci pa brzo muckalicom mjesa ..nece ti ni skontati da je pojela [sm=smiley36.gif] A recept za corbu ti sutra napisem kad pitam mamu[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|