ElmaB -> RE: logoped (12.8.2011 20:07:59)
|
IZVORNA PORUKA: mama alma RR ranija pregled i svaki ostali termin je 25 KM, mi smo išli jedno vrijeme, elma što se tiče denija, ipak ti idi dr. Kapidžiću, i gledaj da radiš na Klinici, jer on i gore radi, i gore ima divna dr. da li Zehra ili tako nešto, ona je baš dječiji ORL, od mojekume mali i od komšinice curica skoro su ostali bez sluha, zbog nemara ljekara, ova djevojčica posebno. Nju su vodili kod Geže, pa gežo uputio mandiloviću i on je radio, da bi i nakon operacije dijete bilo gluho, gluho, gluho. Majka je odvede kod dr. Belkise Crnovršanin i žena se uhvati za glavu, dijete ništa ne čuje, odu opet Geži i Mandiloviću i obojica kažu pa jeste trebaloje cjevčice staviti, ali to se plača koliko 70 KM, žena kad nije orfinaciju im polupala. ODe kod te dr. na Koševo i dijete u mjesec i po po drugi put pod narkozu. Ugrade joj cjevčice, prošlo je od tada sedam mjeseci, mašala dobro je, pola gdone je nosila te školjke, nije smjela na propuh, i slično, bili su i na moru sa tim školjkicama i kupala se. Neki dan je bila na kontroli sve se vratioo u normalu. A nju su stalno uši boljele ikapi joj stavljali, a ustavri sve je to od krajnika. Sad nešto kontam, ti meni napisa ne valja Gežo i samo si mi crva sumnje ubacila. A, sjećaš li se kada je umrla mala Sumeja, kćerka novinara sa tv Vogošća, dva dana nakon operacije krajnika???? Operisali su je na klinici Koševo i čini mi se baš ta doktorica koju ti hvališ!!!!! http://www.ringeraja.ba/forum/Djevojcica_u_Sarajevu_umrla_nakon_operacije_krajnika!/m_227077/tm.htm
|
|
|
|