Anushka -> RE: Pocetnica u dohrani! (15.6.2009 22:15:55)
|
da se javimo, kako su nam ustanovili manjak zeljeza, ne toliko da je alarm, ali dovoljno da se brinemo, tako sam lagano uvela dosta namirnica i sad jedemo spinat, grasak ili prokulice sa mesom skoro svaki dan, probali smo prije 3 dana u kasici maline sa jabukom i posto je proslo OK, sad mu svjeze propasiram kroz cjediljku zbog kospica pa taj sok izmijesam sa bananom, ili nekim drugim svjezim vocem. pokusala sam cijediti i cveklu ali se na kraju nisam usudila dati jer mi je preporucila pedijatrica koja mi je rekla da mu sa 15 dana dajem razmucene sode bikarbone u glukozi!? tako da joj bas i ne vjerujem sto se savjeta za ishranu tice. vidjela sam sokove i kasice od sumskog voca za jako male bebe, a i po nekim kalendarima bi to moglo se lagano uvesti, na pijaci sam kupila i borovnica i sumskih jagoda ali sam ih zamrznula. sad se pitam da li bi se usudila da mu iscijedim malo i borovnica sa malinom pa da razblazim taj sokic sa vodom ili jabukom ili bananom isl.. i kupila sam alnaturin sok od cvekle, pa cu vidjeti hocu li mu to dati ili cu ja popiti. sta kazete iskusne mame, za 10 dana puni 8 mjeseci.. je li neko vec davao nesto slicno u ovom periodu?
|
|
|
|