bebbe RR -> RE: Pocetnica u dohrani! (21.4.2009 8:34:42)
|
Evo moje Eme i mene na ovoj temi. Zadnjih sat vremena iscitavala sam "pisanija" mudrih mama, i, drage zenice, stvarno ste super! Emički će, aBd, biti punih 5 mjeseci za koji dan i mi se dojimo, no, pedijatar me neki dan naruzi sto je ne dohranjujem. Dao mi je čak i informator koji kaze da bi vec do sada morala jesti dosta povrca i cak i meso. Nisam u panici, jer ne slusam slijepo cika doktora, vec i svoj osjecaj, te i literaturu, kao i mamice ovdje, ali, ocito, moramo krenuti dodavati. Za sada nam voce ide bolje nego povrce, ali zadovoljna sam. Od zitarica smo probale malo Milupinih rizinih pahuljica. Kupila sam i Hippovu First Pap, ali me malo zbuni to sto pise da nisu dodani rafinirani seceri?!?!?! Znaci li to da kakvi drugi jesu?!?! Ja ovdje nisam vidjela Nestleove pahuljice od rize i kukuruza koje spominje Visnja vise puta. Da li mi neko moze malo opisati kutiju?! Naravno samo u slucaju da ne sadrze secere, inace ih svakako necu kupiti.... Hvala vam puno! Nadamo se da nas primate "u raju". Pusa
|
|
|
|