Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i meni stigao jedan ,od hatepsut,prelijepo je ,jako mi se sviđa,sutra nosim
a bio mi ubačen u sandučić,mm slučajno pogledao,ja nisam ni gledala jer sam očekivala da donese na vrata
Bas mi je drago da ti se svidja i da ces eto bar jednom da nosis.Ako su ti oni cvijetici suvisni mozes da ih skines.to je meni drugi peleteni rad (prvi je isto bio namjenjen tebi ali je moj T. uflekao mandarinom) ps. oprano je mozda je sekundicu bilo i vlazno Sto se tice postara pravo su bezobrazni,pa mogli su da donesu na vrata ipak je to preporuceno nije obicna posilja.
meni su cvjetići fantastični,u mom je fazonu skroz i neću nositi samo jednom,sigurno i taman mi je nije bilo vlažno
čitala sam za mandarinu,eh ti klinci... ,mogu zamisliti da si se isfurala,barem bih ja,a poštar, ma baš bezveze ali hb najvažnije je da je stiglo
nisam slikala a voljela bih i sličicu vidjeti,bolje da R&T stavi tvoju,sad je mrak i ne vidi se dobro
E sad najvažnije Jutros mi je poštar donio na vrata poklon od almondray ,ne zna se ko je bio sretniji ja ili djeca. Poklon -kao da sam ga dobila od najbolje prijateljice . Ne samo da je bio prelijepo upakovan ,sadržavao je i poruku . Pokušala sam vam u jednoj slici prenijeti to sve mada mislim da je to nemoguće.
E sad najvažnije Jutros mi je poštar donio na vrata poklon od almondray ,ne zna se ko je bio sretniji ja ili djeca. Poklon -kao da sam ga dobila od najbolje prijateljice . Ne samo da je bio prelijepo upakovan ,sadržavao je i poruku . Pokušala sam vam u jednoj slici prenijeti to sve mada mislim da je to nemoguće.
E sad najvažnije Jutros mi je poštar donio na vrata poklon od almondray ,ne zna se ko je bio sretniji ja ili djeca. Poklon a-kao da sam ga dobila od najbolje prijteljice . Ne samo da je bio prelijepo upakovan ,sadržavao je i poruku . Pokušala sam vam u jednoj slici prenijeti to sve mada mislim da je to nemoguće.
Rita svaka čast,ipak je tvoj zadatak prilično težak
Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.
mamina princeza 25.02.2008. mamin princ 01.10.2011
Eh ovako, kako smo svi dobili/razmijenili poklone, ati si kao organizator ostala "kratkih rukava" dogovorile smo se da i tebe obradujemo. alu na stranu, to je jedan vid zahvalnosti jer si sve organizovala i učestvovala u ovome swapu One poklone koje dobiješ su zajednički poklon rr swap ženica
P.S.Nismo ti sve poslale poklon-bilo bi ti previše
< Poruku je uredio DM -- 26.12.2013 12:47:38 >