Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
E ovako: prave se dva rada po slobodnom izboru (znaci bilo sta od srca sto bi rekli) , slike radova i svoju adresu poslati organizatorici a ona ce napravit podjelu tako da svi dobijemo dvije adrese na koje cemo poslati po jedan rad i dva rada koja cemo dobiti od dvije razlicite forumasice.
Slike radova ce objaviti ovdje . Znaci vidjet cemo samo slike ali nikako ne smije otkrit kome jes sta dodijelila.I naravno kao povratnu informaciju u inbox adrese na koju saljemo radove.
Jos samo da se dogovorimo do kad se prave radovi... evo npr. narednih 10 dana tj. do 17.12 a ako bude trebalo produzit cemo
Ali Rita, ti tamo reče da se mogu i " slatki " paketići slati, to ne bi bilo loše, u svakom slučaju brže za napraviti.
Podsjeti me sad na knjgu "Klub božićnih kolačića", tko divna i topla priča i one razmjenjuju kolačiće. Svaka naravi 12 paketića i svaka dobije još 11 različitih.
moram da osmislim dva poklona kreativna divnooooooooo
pa pitanje... ako ja napravim slatke darove, oni imaju rok stajanja kad poašljem sliku , jeli domah dobijem adrese na koje šaljem... ili sve ukupno skupi se pa odlučuje o adresama... naime ako se čeka onda ćete moje slike dobiti 17-oga da 18-tog šaljem
pa pitanje... ako ja napravim slatke darove, oni imaju rok stajanja kad poašljem sliku , jeli domah dobijem adrese na koje šaljem... ili sve ukupno skupi se pa odlučuje o adresama... naime ako se čeka onda ćete moje slike dobiti 17-oga da 18-tog šaljem
Čekaj kraj pa onda pravi.Možda ženice završe i prije ali svakako prvo sve slike postaviti na jedno mjesto i dok mi balimo organizatorica pravi podjelu.
Čekaj kraj pa onda pravi.Možda ženice završe i prije ali svakako prvo sve slike postaviti na jedno mjesto i dok mi balimo organizatorica pravi podjelu.
fali onaj smajli koji bali preko citavog ekrana
cure, ekipa nam je super. almondray - svaka cast na ideji
Jo, divna ideja i ja bih tako rado učestvovala, da znam išta napraviti
Evo sad sam pročitala da bi recimo kapice došle u obzir, samo što ne znam hoću li to stiću u tom roku, mislim, nisam ja baš neka pletilja .
Ali Rita, ti tamo reče da se mogu i " slatki " paketići slati, to ne bi bilo loše, u svakom slučaju brže za napraviti.
Podsjeti me sad na knjgu "Klub božićnih kolačića", tko divna i topla priča i one razmjenjuju kolačiće. Svaka naravi 12 paketića i svaka dobije još 11 različitih.
Ako se odlučis moraš misliti i na to. Ne znam kako bi bilo sa poštarinom jer ovdje ima ženica iz raznih krajeva BiH i mislim da bi bilo nepravedno da se swap dijeli na one koji mogu slat poštom i one koji ne mogu.Svi mi manje više znamo pravit kolače i zamisli koliko bi prijavljenih onda bilo. Izuzetak je Hanady kao što će bit još nekih izuzetaka sa lomljivom robom. A vi u svako doba možete napraviti slatki swap . R&T@ nemoj zaboraviti zvončicu dodati. D_K hvala puno . Ekipa snova
< Poruku je uredio almondray -- 8.12.2013 6:51:48 >