Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nastavljamo, RR SWAP, ko ima kakav hobi i zeli da razmjenjuje sa drugim zenama koje imaju hobi. Hrana ne dolazi u obzir radi kvarljivosti i slicno, svi ostali kreativni izrazaji su dobrodosli u razmjeni.
I molim da se drzite teme.
LP
samo da podržim ideju ja bi se rado pridružila,ali nisam sigurna hoću li imati vremena(pošto zadnjih godina nemam baš vremena za hobi ),a svašta bi vam još mogla pokazati ako pak stignem ,pošaljem fotke
samo da podržim ideju ja bi se rado pridružila,ali nisam sigurna hoću li imati vremena(pošto zadnjih godina nemam baš vremena za hobi ),a svašta bi vam još mogla pokazati ako pak stignem ,pošaljem fotke
ooo maci, hajde bači koju sliku. uzivam kad vidim kreativne radove.
raja_ringe, jasta nego moze, samo da te organizatorica ''ubaci u semu'' cekamo R&T da se očituje po ovom pitanju
E ovako: prave se dva rada po slobodnom izboru (znaci bilo sta od srca sto bi rekli) , slike radova i svoju adresu poslati organizatorici a ona ce napravit podjelu tako da svi dobijemo dvije adrese na koje cemo poslati po jedan rad i dva rada koja cemo dobiti od dvije razlicite forumasice.
Slike radova ce objaviti ovdje . Znaci vidjet cemo samo slike ali nikako ne smije otkrit kome jes sta dodijelila.I naravno kao povratnu informaciju u inbox adrese na koju saljemo radove.
Jos samo da se dogovorimo do kad se prave radovi... evo npr. narednih 10 dana tj. do 17.12 a ako bude trebalo produzit cemo
Bit ce gotovi...navijam...
Skvo lijepo rece:
RR SWAP, ko ima kakav hobi i zeli da razmjenjuje sa drugim zenama koje imaju hobi. Hrana ne dolazi u obzir radi kvarljivosti i slicno, svi ostali kreativni izrazaji su dobrodosli u razmjeni.
Nije bitna vrijednost, bitno je da ste srcem radile... Jer sve procjene su subjektivne...
Trenutno najvaznije:
Dok se almondray ponovo ne javi, nastavljamo u jucerasnjem duhu...
Shvatila sam da zeli preuzeti organizaciju, i ja nemam nista protiv...
Zato vam ne bih odgovarala na sva ostala pitanja...
Ako se ona ne javi, smislit cemo, svi zajedno, kako dalje...
Sad onako na glas razmisljam Zar organizator, odnosno onaj ko ce odlucivati sta ide na koju adresu ne bi trebao biti nepristran? Mislim, neko ko nece sudjelovati direktno u razmjeni? Mislim, ovo je cisto razmsljanje i ne mislim da mora biti bas sad ovako kako sam napisala, ali eto imala sam potrebu spomenuti
Bit ce gotovi...navijam...
Skvo lijepo rece:
RR SWAP, ko ima kakav hobi i zeli da razmjenjuje sa drugim zenama koje imaju hobi. Hrana ne dolazi u obzir radi kvarljivosti i slicno, svi ostali kreativni izrazaji su dobrodosli u razmjeni.
Nije bitna vrijednost, bitno je da ste srcem radile... Jer sve procjene su subjektivne...
Trenutno najvaznije:
Dok se almondray ponovo ne javi, nastavljamo u jucerasnjem duhu...
Shvatila sam da zeli preuzeti organizaciju, i ja nemam nista protiv...
Zato vam ne bih odgovarala na sva ostala pitanja...
Ako se ona ne javi, smislit cemo, svi zajedno, kako dalje...
Ne zelim ja preuzeti organizaciju , odmah sam ti rekla da i sama volim bit iznenađena . Žao mi je što sam prozvala žene sa čata zbog mog ponovnog iskusva sa Hanady.Ako se ne može učestvovati po cijenu svega , ne može. Pošto imaš madam x koja je prva spomenula da možda ne stigne uradit do 17-tog onda su tu i Hate i ringa_raja i eldinky možda da razmisliš o pomicanju roka s tim da je naglasak na tome da je ovo nas prvi swap i nema veze sa bilo kakvim praznicima.Nek to bude početkom neke sedmice ili krajem , pa ti možeš napravit podjelu preko vikenda jer sa slanjem poklona nikako ne treba počet u četv. i petak jer je 100% da će ostat u pošti za vikend veće su mogućnosti i ostećenja i tako. Odluka je na tebi ti si organizator. Slike bi trebala objavit sve odjednom.A ti zbog sebe napravi onlajn album i kako od koga dobijas tako ih postavljaj da ne bi imala previše posla posle.I ne zaboravi zaključat album Madam x i meni iste misli prolaze glavom. jer nije tačno da sam ja svestrana , ne znam ni plest ni heklat , ni pravit vaze , dekupirat , crtat ...itd a Boga mi ni kolače ne znam pravit. Ja sam jedan skoro završila .
ja ocekujem dobru zabavu od ovog swapa - voljela bih da imamo skrivene kamere da vidimo izraze lica kad se budu otvarali pokloni zato, samo opusteno, znamo svi da to nisu neki profesionalni radovi. bitno je da su od srca
ja ocekujem dobru zabavu od ovog swapa - voljela bih da imamo skrivene kamere da vidimo izraze lica kad se budu otvarali pokloni zato, samo opusteno, znamo svi da to nisu neki profesionalni radovi. bitno je da su od srca
iako je organizatorka svjesna moje kreativnosti mimo kolača koji su prvenstveno ( kasnije izmjenjeno) bili namjenjeni za jedna poklon a drugi su to trebali biti salvetni prstnevi moja kretivnost nije dostatana ovoga swap-a po odluci idejnoga tvorca...sad dali je meni zamjereno što sma moderator koji je za vrijeme nagradne igre samo upućivao na potrebu poštivanja pravila da nebi došlo do diskfalifikacije ili zbog nepoznavanja mene kao ličnosti kojoj kolač nije jedini hobi nisam sigurna...
nemam želju kvariti nekome ovu zaista divnu ideju svojim postojanjem...
jer ništa nije problem sem JA od starta...nažalost ja to nisam odmah shvatila... tamo gdje me se ne želi ja ne idem nikada
Sretno i lijep provod
ja jedva čekam finale
ja jedva čekam finale
bez obzira na obaveze, bas bi mi bilo zao da ne ucestvujes. hajde, jos neka prenoci
Žene samo dalje bez mene...nije frka... imama i obveza kraj je godine...pa na milion strana letim... ja ću pratiti, bodriti, lajkati i hraniti dušu vašim radovima...
ovo je divna ideja i mora uspjeti...pa hajde ne mora teta vegeta tj Ja u svemu biti
iako je organizatorka svjesna moje kreativnosti mimo kolača koji su prvenstveno ( kasnije izmjenjeno) bili namjenjeni za jedna poklon a drugi su to trebali biti salvetni prstnevi moja kretivnost nije dostatana ovoga swap-a po odluci idejnoga tvorca...sad dali je meni zamjereno što sma moderator koji je za vrijeme nagradne igre samo upućivao na potrebu poštivanja pravila da nebi došlo do diskfalifikacije ili zbog nepoznavanja mene kao ličnosti kojoj kolač nije jedini hobi nisam sigurna...
nemam želju kvariti nekome ovu zaista divnu ideju svojim postojanjem...
jer ništa nije problem sem JA od starta...nažalost ja to nisam odmah shvatila... tamo gdje me se ne želi ja ne idem nikada
Sretno i lijep provod
Ako ti odustaneš odustaću i ja!Nemam vremena da ponovo čitam i odgovaram ti na pp , ali tvrdoglaviju ženu od tebe nisam srela.I samo da znas ja ne znam ni jednu ženu sa spiska , nemam pojma ko se čime bavi i ko šta pravi! I ponovo ti citiram kao u pp al' te molim javno, da pročitaš pažljivije , ovo sam napisala prije svega i mislila sam da je u redu da ti praviš kolače jer se javila i scarlet sa sestrom koje prave lomljive stvari pa bi organizatorica to između vas podijelila tako da ne ide poštom.
IZVORNA PORUKA: almondray
Izuzetak je Hanady kao što će bit još nekih izuzetaka sa lomljivom robom. A vi u svako doba možete napraviti slatki swap .