Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
stigli moji pokloni.. Ne znam koji je od koga, hvala objema, prelijepa su oba. Rita ubola si samo tako
Sal i trakica su od mene samo mislim da nisi dobro ubola ,onaj dio sa masnom na salu se proturi tako da ga ne moras vezati(moja inovacija ) jer mrzim djecacima stalno nanovo vezati sal. I curetak ti je divan(zaboravih napisati) kako je samo naprćila usnice
< Poruku je uredio almondray -- 26.12.2013 13:52:44 >
almondray evo me sjedim sa šalom oko vrata, ali patent nikako da skontam :)). Vjerujem da je praktično, pa bi voljela d ami korak po korak objasniš :). Dakle ja sam njenu glavu 'proturila' kroz krug, i onda jednom još omotala oko vrata (da bi bilo taman), a ovaj kraj sa mašnom visi da bi se mašna vidjela, a na slici se naravno ne vidi hahahah, jesma majstor cccc.
Tirkizni šal sam ja radila :)
Smijem li ja objasniti sta je pisac htio reci ali ovo je odokativno...kad prebacis sal preko vrata s jedne strane je rupa a s druge masna, i tu masnu proturis u tu rupu i onda se vidi samo masna s tim da moze biti i da se provuce taj dio s masnom, ne znam koliko je sirok onaj drugi dio ....eto privremen prijedlog dok almond ne dodje i razrjesi misteriju
Smijem li ja objasniti sta je pisac htio reci ali ovo je odokativno...kad prebacis sal preko vrata s jedne strane je rupa a s druge masna, i tu masnu proturis u tu rupu i onda se vidi samo masna
aaaaaaaaaaaa, hvala, skontala
Smijem li ja objasniti sta je pisac htio reci ali ovo je odokativno...kad prebacis sal preko vrata s jedne strane je rupa a s druge masna, i tu masnu proturis u tu rupu i onda se vidi samo masna
aaaaaaaaaaaa, hvala, skontala
Hvala Canim skontala sam ja da zabrljam kad hocu nesto docarati opisivanjem. Raja_ringe jel bolje pase ?Evo i slika na kojoj se vidi bez instrukcija tipa "how to"
Još predobrih radova canim , zvoncice bravo . Nisu se one dogovarale nego je Rita nadmasila sve sklapajuci swap partnerice i po bojama , tikerima , ukusima, Rita D-K a ja se pitam kome ode onaj medaljon sto se vidi na tutu u pozadini
Zenice, zna li neko do kada se u posti mogu pokupiti posiljke? Ja danas nisam stigla, a imam rok jos 2 dana, jel do 4h ili moze i poslije? I da li moram u postu na zeljeznicku ili? Bas sam pogubljena... Radovi su odlicni!!! Prekrasni!
Zenice, zna li neko do kada se u posti mogu pokupiti posiljke? Ja danas nisam stigla, a imam rok jos 2 dana, jel do 4h ili moze i poslije? I da li moram u postu na zeljeznicku ili? Bas sam pogubljena... Radovi su odlicni!!! Prekrasni!
Još predobrih radova canim , zvoncice bravo . Nisu se one dogovarale nego je Rita nadmasila sve sklapajuci swap partnerice i po bojama , tikerima , ukusima, Rita D-K a ja se pitam kome ode onaj medaljon sto se vidi na tutu u pozadini