Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Sta da vam kazem em dobijem oba swapica istovremeno em je Rita pogodila i uparila boje.Savrseno cure!!!!!!!!!!!!!!!!!! Emina08 & Scarlett Ukrasna jastucnica je od Emine a prstencic i nausnice su od Scarlet.Predivno je oboje!I zao mi je ali nisam odolila da ne slikam ovako lijepe radove skupa
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Sta da vam kazem em dobijem oba swapica istovremeno em je Rita pogodila i uparila boje.Savrseno cure!!!!!!!!!!!!!!!!!! Emina08 & Scarlett Ukrasna jastucnica je od Emine a prstencic i nausnice su od Scarlet.Predivno je oboje!I zao mi je ali nisam odolila da ne slikam ovako lijepe radove skupa
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
cure divni su radovi svaki poseban na svoj nacin i svaki ko saliven za mene
Ja sam svoje radove poslala danas,mama mi owtala kod bebe ja zurim u postu dodjem da napisem ime i adresu na koverti nema papira.zovem mamu jedva zena procitala nisam ni pogledala na onom papiru sto mi teta dala napisah li tacno sva slova.tako da ako budem pogrijesila neko slovo ne zamjerajte.
hoćes reci da ovo nisi radila prije?Ja to ne bih rekla , super je uradjeno.Odmah sam joj nasla jastuce Zaboravi reci , ja sam dobila adresu sa "dz" a od tebe dolazi sa đ valjda nece bit problema
< Poruku je uredio almondray -- 24.12.2013 21:35:06 >
Valda te nadje postar,btw imas divno ime jos mi se vise svidje sto da do sad nisam cula. Ja sam jutros cupkala ko malo djete,mogle bi uskoro okrenuti jos jedan krug
cure,već sada možemo reći da je Prvi RR swap uspješan,ja sam uživala danas
Valda te nadje postar,btw imas divno ime jos mi se vise svidje sto da do sad nisam cula. Ja sam jutros cupkala ko malo djete,mogle bi uskoro okrenuti jos jedan krug
Drago mi je da vam se svidjaju pokloncici, za drugi swap ce akobogda biti ljepsi, ovdje me nije bas inspiracija drzala Dobih i ja svoje pokloncice, dva zuta papirica Pff...
ja sam svoje tek jutros poslala.sorry zenice, ali stvarno nisam mogla prije, juce sam izasla i dosla do svoje najblize poste kad radi tek od pola 11. kako sam djecu ostavila samu kuci morala sam se brzo vratiti, pa sam danas otisla opet. ja sam dobila svoje poklone, juce od scarlet, predivno je, ali stvarno stvarno i jedan od druge forumasice, moram provjeriti od koje, kasiku princes. ja sam to tako prizeljkivala:), ali stvarno i kad sam vidjela...wow...hvala puno scarlet, moram te pitati ko ti je radio one kartice. i za jedne nausnice koje sam vidjela na fb