HAHA -> RE: sunet muškog djeteta (22.4.2011 8:18:25)
|
IZVORNA PORUKA: balasgirl HAHA vidim da ti je ovaj mlađi sin rođen 8 dana poslije mog A. Kada si ga sunetila i gdje. I molim te ako ti nije teško da mi napišeš šta i kako ide poslije suneta oko skidanja gaze i to. Hvala. Sunetili smo ga na Koševu,jer kod privatnika neće prije navršenih 6 mjeseci starosti.17.03.i dobro je bilo,on je plakao,ali mislimo da je zbog toga što mu je doktorica prvo navlačila kožicu prije anestezije,a bila mu dosta uska i to ga zaboljelo,jer stariji sin nije sekunde plakao za vrijeme zahvata,ni poslije uopće.Važno je samo da što prije piški i iz tog razloga je bolje da je beba mlađa pa nema straha.Gaza ako se slučajno zaljepi potrebno je mlakom kamilicom zaliti i pričekati minutu,pa skinuti.Ja sam mazala jekodermom tako doktorica savjetovala.Gore ranije u postovima sam pisala za konce,napravila sam grešku pa čuvala da se ne smoče,pa se nisu baš razgrađivali,tako da sam ih na kraju sama izvadila nakon 15 dana.To sve ovisi kako ko radi,jer Hamza je imao 2-3 končića,koji su ispali u 3 dana,a ostalo mu termokauterom uradio.
|
|
|
|