Malenaoduvijek -> RE: sunet muškog djeteta (13.4.2011 13:17:38)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: tekja IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: dubravka01 Uh drage moje, eto i mi smo dobili termin za sunet... Sutra ako Bog da, samo da sve prođe brzo i da mamino sunce sto manje boli... MALA1994 mi smo nazvali i zakazali termin za "obradu za sunet" - kako to oni zovu. I fino dobijes vrijeme u koliko da odes i nemas bespotrebnog cekanja, prvo pedijatar - pregled, pa onda lab. za nalaz i onda se zakazuje termin suneta. Tako je bilo kod nas sad ne znam, gdje ste vi planirali aBd? pa na kosevu aBd, imamo i uputnicu i vadili smo i nalaze i idemo u cetvrtak kod nefrologa na pedijatriju jer je moj decko imao eserihiju pa da se i s njim konsultujemo. a mozes li mi dati broj na koji si se ti narucila please? aBg bice to u redu, ko ce ga sunetiti i hoce pod lokalnom ili kako? mala, nemam broj za narudzbu, ali nazovi broj centrale KCUS-a 297-000 i trazi djeciju hirurgiju, oni ce te vec uputiti kako i na koji broj da se narucis... i moja seka je ovako...nazvala centralu spojili je sa dječijom hirurgijom i dobila doktora koji joj je zakazo termin za pregled...to je bilo prošli četvrtak... zakazali sunet za sutra .... smao nazovi i vidi kada da dođeš na dogovor.[sm=smiley1.gif] sada sam zvala, svaki dan od -13 sa uputnicom i knjizicom se moze kod njih doci na pregled bez prethodnog zakazivanja. hvala tekja
|
|
|
|