Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Rose 84,kako je malac jeli sve ok? ožda sam vas prepala svojim postom.Ako jesam žao mi je ja sam imala ružno iskustvo sa sunaćenjem.Soory.
ma nisi me prepala,tebi puno hvala na savjetu,zato i jesmo tu zar ne ,vjeruj odmah sam pitala kad da ocekujem da konci spadnu i dobro se raspitla za ranu kako da se ponasam da kasnije nebi bilo zabune...tako da si mi puno pomogla nije nam bio hercegovac mada su nam predlagali a kasnije nam je sestra rekla da nam je sreca da je bio ovaj drugi doktor jer je imao malo vise kozice posto je debela beba i da nam on nebi uradio tako dobro...uglavnom cuna izgleda supeeeer hB i hvala svima na podrsci
Dragi lavicu, nek vam je sretno i na koji nacin anestezije ste se odlucili.
Prije 5 godina smo u Sanasi sunetili starijeg sina lokalna anestezija, oni su ga unutra obukli i takvog mi ga iznijeli da ga ja dojim i da ga tako smirim. Sigurna sam da ce ga obuci a ti ga onda samo umotaj u neku tanjuu dekicu i furaj kuci
Ponesi pampers i obuci ga komotnije.Ako putujete dalje ponesi odjeće za presvući dijete jer će se vjerovatno oznojiti.Poslije sunećenja sestra obuće dijete.Sretno lavić Simba .Da sve s hajrom prođe kako treba.
radit cemo sa lokalnom anestezijom,neznam dali veceras da kupim to sto mi treba u apoteci ili sutra...znam da ce oni reci ali ja reko da imam spremno ...joj mamu vec nerovoza uhvatila
"e mila ne mogu da nadjem nikog na ovoj temi pa reko da tebe pitam....maloprije smo sina osunetili i evo trebam mu skinuti zavoj nego kada mu natopim kamilicom i skinem zavoj sta onda hocu li mu samo staviti kremu i pelenu i to je to jeli??? Posto je dr. rekao cini mi se tek staviti kantarionovo sutra kada se opere mlakom vodom pa nije valjda sada samo zamotati POZURI MOLIM TE TREBAM MU VEC SKIDATI "
Poslije skidanja zavoja chunicu odmah "zaliti" kantarionovim uljem i pelenu namazati kremom bademovom da se ne bi zalijepila cuna za pelenu. Slobodno dosta kant.ulja nakapaj i dobro namazi pelenu tamo gdje dodje chuna...nadam se da nism zakasnila
ja sam isto nedavno sunetila malog... gazica je sama spala cim sam ga raspremila, a onda sam sve fino kantarionovim uljem zaljevala ( da poraste - zezam se ) a stavljala sam mu i dooosta jekoderma u pocetku - da ne zalijepi pelena... i to je to.... moze i byvacin mast da se stavi....
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
LAVIC SIMBA se osunetio ...Dobar je mashAllah malo place kada treba piskiti ali je ok...cunica crvena i otekla valjda je to normalno...eto pa se javim
masallah cestitamo Nebrini se i kod nas je bila natekla cuna i strsila koncima al sve je brzo proslo i konci su poceli 2dan otpadati Da ti kazem kod nas nije bilo,zavoja ni kamilice ni tog ulja Mi smo samo dobili mazu koju smo nanosili 3puta dnevno
Allah mubarec Lavicu Simbi... neka je zdrav i ziv puno godina djecak...
a evo i mi smo konacno zakazali ako Bog da imsallah u srijedu, poslije praznika je veliki dan... zeludac mi se vec prevrce, ali bicu jaka i ponosna mama... s hajrom i hairli ako Bog da sve ce biti... dusa mamina
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.