|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sunet muškog djeteta
18.1.2010 15:49:02   
Anoniman
felix, Allah mubarekolsun, nek je hairli, ljubimo vas, user posted image user posted image za druga Anela!!
Ma šta ću se ljutiti, hvala ti za info.
Tvoj post je sasvim drugačiji od Chuchi-nog, nisam ja ni na nju ljuta, Bože sačuvaj, samo mogla je sve to drugačije napisati. Ma nejse.... user posted image
Ljubi nam druga punoooooooooooo user posted image

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 901
18.1.2010 15:57:16   
škorpija
felix, Allah mubarekolsun

i mi vam želimo sve najbolje, mi ćemo akobogda prekosutra u Sanasu kod Zvizdića pod opštom anestezijom to rješiti

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 902
18.1.2010 16:03:39   
MinaMM
Felix Allah mubarek olsun.

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 903
18.1.2010 20:11:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

i mi vam želimo sve najbolje, mi ćemo akobogda prekosutra u Sanasu kod Zvizdića pod opštom anestezijom to rješiti

nek vam je sa sreco,da hairli sve abd.rijesite...user posted image user posted image user posted image

joj,anel se gubi od bolova kad menjam pempu,,user posted image user posted image toliko place da se ukoci jadan a i ja snjim,dusa me boli dok namazem gel na cunu sav poplavi od boli,jadnicak a taj gel mu hladi i utrne cuna,od njega ublazi bol!!!
Kajem se sto ga nisam prije rijesila ,sve je bolje dok je manji ovako vrti se ,skoro se uvrijedio digo nonu jadnik mislio u usta kad je cikno  sat je vremena plakao a i ja snjim....
Brineme kad spava ruzno,ide na stranu bojim se da se neprevali na tibu...
Al opet zahvaljujem Allahu sto sam rijesila hairli,,,user posted image i drago mi je i zao,ga ...
Sad ga mama moze ozenit,ima novu cunuuser posted image ,,kako je lijepa cim prizdravi ljubit cu je od dragosti!!!

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 904
18.1.2010 20:18:07   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

user posted image

Mislit ćemo na našeg dječaka...da ga boli što manje i da što prije to sve prodje user posted image user posted image

Felix, mora malo boliti, a on je još mali pa će sve to vrlo brzo zaboraviti user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 905
18.1.2010 20:20:24   
Anoniman
nadam se mya bas mi ga,zao al bit ce sutra boljeuser posted image bitno da smo rijesilo odma mi je lakse....

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 906
18.1.2010 20:23:32   
Mya_81 RR
Ma, naravno, najbitnije je da ste to riješili...znaš kako je teško natjerati se uraditi tako nešto, znaš da moraš, a znaš šta te sve čeka...za par dana će sve to biti superiška user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 907
18.1.2010 20:34:50   
škorpija
Mislit ćemo na našeg dječaka...da ga boli što manje i da što prije to sve prodje

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 908
19.1.2010 9:52:15   
Anoniman
zasto,mi niko nije reko sta bude posle zasto to nepisete user posted image user posted image
on je se kocenio od 7do 1.u bolovima treso se ,kad god sam menjala pempu dok namazem drze ga mm.i seka ...
a on oteze nogicama sav se trese na momente se gubi,dok pocne djelovat gel usuti 1sat i opet isto toliko sam se isikirala pola mi je zivota oduzeto,ja juce nisam nista jela mal nisam pala ,,kud mi njega zao
ispatio se ko nikad dusa moja dragauser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 909
19.1.2010 10:09:35   
acudesa
user posted image user posted image user posted image user posted image
nije kod mene mali plakao, čini mi se da smo mu davali nešto, nisam sigurna, kako je odjutros

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 910
19.1.2010 10:14:59   
Dida79
Srce slatko sto ga boliuser posted image user posted image user posted image
Joj ja se bas dobro ne sjecam ali moj maleni nije toliko plako.Znam da je prvi put kad sam mu skidala onaj zavoj zacenuo se od placa i poslije nista...
Nadam se da ga jutros manje boli.....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 911
19.1.2010 11:02:37   
martajay
felix, kako je Anel jutros?
nadam se da ga ne boli mnogo. moja beba nije plakala - samo dok sam joj skidala zavoj (dva sata posle intervencije) i vise ne.

7.4.2009.

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 912
19.1.2010 11:19:22   
Nedi
Kako ga boli duša dragauser posted image user posted image user posted image , i moj djecak je plakao svaki put kad piski haman dva dana. 

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu martajay)
Neposredna veza do poruke: 913
19.1.2010 11:45:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: martajay

felix, kako je Anel jutros?
nadam se da ga ne boli mnogo. moja beba nije plakala - samo dok sam joj skidala zavoj (dva sata posle intervencije) i vise ne.

odjutros je hvala Allahu bolje,malo place al je skroz drugi dan od juce masalah ,,odma mi lakse manje place kad menjam pempu

(odgovor članu martajay)
  Neposredna veza do poruke: 914
19.1.2010 11:50:44   
martajay
super...znaci da je sve u redu....
ja sam stavljala dosta kantarionovog ulja na pelenu, da mu se ne bi lepila za ćunu...
bravo za hrabrog Anela!!!

7.4.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 915
19.1.2010 12:07:43   
Anoniman
hvala punoouser posted image user posted image user posted image
da dusa moja hrabra ,izdrzali smo najgore sad polako prolazi..user posted image

(odgovor članu martajay)
  Neposredna veza do poruke: 916
19.1.2010 12:16:37   
Honey3
felix Allah mubarekula sunet i drago mi je da je Anelu bolje,ono najteze je proslo hvala Boguuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 917
19.1.2010 12:53:47   
škorpija
mi danas išli na pregled kod pedijatra i vadili krv, sunet nam zakazan tek u ponedjeljak, uh valja ga održati zdravim do taduser posted image , jao kad su mu izvadili krv iz prsta, toliko je drečao, kao da ga kolju, teško smo ga smirili. ne daj bože da sunet radimo u lokalnoj anesteziji, ja bih se upucalauser posted image
I da srelis mo u čekanonici u sanasi jedn par, doveli bebija od 9 mjeseci da zakažu sunet, i pitam ih zašto su izabrali oštu anestetiju, kaže muškarac: mi smo oboje ljekari, a ja sma držao bebe na koševu koje se sunete u lokalnoj anestetziji i to je užas, a ovo nije prava opšta anestetija već inhalatornauser posted image , šta god mu to značilo

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 918
19.1.2010 12:55:14   
acudesa
Sa srećom, škoropija i bejbi

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 919
19.1.2010 12:57:37   
remzy
IZVORNA PORUKA: felix

zasto,mi niko nije reko sta bude posle zasto to nepisete user posted image user posted image
on je se kocenio od 7do 1.u bolovima treso se ,kad god sam menjala pempu dok namazem drze ga mm.i seka ...
a on oteze nogicama sav se trese na momente se gubi,dok pocne djelovat gel usuti 1sat i opet isto toliko sam se isikirala pola mi je zivota oduzeto,ja juce nisam nista jela mal nisam pala ,,kud mi njega zao
ispatio se ko nikad dusa moja dragauser posted image

a joj mila bas mi je zao i malenog a i tebe !!!
ja sam vec pisala kako je bilo kaod nas,evo malo ukratko:Fatiha je sunatio dr.Skaka kod kuce i prvi nam je dan bio malo kritican, a kasnije je sve bilo ok ...malo je bilo tesko dok je piskio ali je poslije bilo dobro !
stavljala mu gazu,koja je bila sva od "jekoderma ili ti riblje masti" oko "cune" i brzo ga sve proslo!!
nadam se da ce malenom biti ubrzo bolje  a i tebi!!!
ako ti kako mogu pomoci tu sam!!user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 920
19.1.2010 13:27:19   
Anoniman
remzy hvala puno,sad je bolje najgore je proslo nebi se vratila na to ufff,boze .Nego,nama su rekli da konci samo otpadaju nakon koliko dana samo to neznam??neka je sa srecom svima koji ce se sunetituser posted image user posted image
skorpija,mislim da nema veze lokalan ili opsta,sto se tice poslije boli ono jest da beba neplace taj trena kad,rade al poslije ti isto dodje kao i lokalna placeuser posted image
neka vam je sa srecom,i hairli kako god radiliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu remzy)
  Neposredna veza do poruke: 921
19.1.2010 13:34:28   
idana_85
Felix, cestitam na sunetu i bas mi je zao sto je tako bilo...Padne tesko, i meni je,ali mi nismo imali tih problema.Sunetio nas je Skaka, dao nam je prah ako bi krvarilo i da mazemo jekogal na komadic pelene i motamo oko glavica i rijad nije plakao uopste,super je sve proslo,bez problema je piskio,kakio....A konci su poceli ispadati treci ili cetvrti dan,nisam sigurna,samo cuvaj da je suho,da se ne raspadnu, proci ce to, ne brini...Ljubimo vas!

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 922
19.1.2010 14:55:22   
Amrino
Allah Mubarek Olsun! user posted image
Bas mi je zao dusice...a jel mu stavljas ista drugo osim gela...da se ne zalijepi za pelenu. Mozda ga to uvrijedi?
Bogami nas H. je plakao kad su ga tek iznjeli...cim sam ga stavila na siku- zaspao.
Poslije smo mu skinuli pelenu i onaj zavoj je vec bio sam spao...Kapali smo na cundasa samo kantarionovo ulje (u ogromnim kolicinama) i nista vise nismo koristili. Zaplakao je samo jos jednom kada je piskio i nikako vise. Ni po cemu se nije moglo skonatati da ga nestomboli...a i prvi dan smo ga odmah nosali kao i inace...on je mrdao nogisama, okretao se...bez ikakvih problema.

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 923
19.1.2010 15:09:49   
Anoniman
kod nas je onda nesto posebno,samo smo mi plakali kao da nas koljuuser posted image al proslo je,da samo dao gel Dolokain.
A gaze nije bilo,mazem na cunu gelom ,i bude bolje nestavljam nikakve gaze na cunu nista rece nema potrebe danas je ko malo bolje,bas me zanima kakva ce biti noc!!

(odgovor članu Amrino)
  Neposredna veza do poruke: 924
19.1.2010 16:03:20   
martajay
hehe, nije nista posebno kod vas, nego je to mama razmazila svog sina, pa je zato toliko plakao user posted image

spremi se da ce nekoliko dana ćuna izgledati naduvena i modra...ne brini...otok polako spada...

(ja sam se bila uzasno potresla koliko je plakao dok su ga sunetili...takav plac nikad ranije nisam cula...a onda sam kasnije u raznim prilikama cula isti takav plac - kad mu nesto ne dam, ili kad mu se mnogo spava, a nece da spava, i tako user posted image )

< Poruku je uredio martajay -- 19.1.2010 16:05:37 >

7.4.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *