Chuchi
|
I mi smo hB eto jucer ispunili tu ¨duznost¨ pa osunetili . Radili na Gradini, opsta anestezija, brzo je bilo gotovo, sve ispalo kako treba, cuna je prava pionirska Sad slijedi oporavak, pa cemo vozit i biciklo Ali moram se nadovezati na prethodne postove u vezi sa dr. Skakom koji kaze da se ne smije stezati cuna itd.. ja ispadoh velika budala jer nisam mogla odliti pa da pitam dr. na Gradini nesto u vezi toga. Inace je moje misljenje da ti ¨navikani¨ doktori pojma nemaju, da su toliko ¨dobri¨ samo jer su navikani od strane prijatelja koji im ulijecu redovno mito, za ovo ili ono, pa im onda ti dr. cine usluge u bonicama.. itd itd.. koliko sam cula za tog Skaku meni se i on cini kao takav... A te gluposti kao ne smije djete nositi stramplice, ne smije u hodu, ne smije uzak body, ne smije se previse stezat pelena... to okacite macku o rep, cuna je kod svakoga drugacija, i naravno ima puno anomalija kod djece u svijetu, ne samo kod nas, samo sto se o tome ne prica, malo proguglajte pa cete naci i slike kakvih sve cuna moze biti, samo sto nasi korumpirani dr. odmah, eh daj 1700 za operaciju.. a vamo, nista ne urade drugo osim sto osunete djete, ali papreno naplate... pustite to.. i kojekakvi savjeti vako i nako oblaci djete... ma kakvi to... gluposti ciste... oblacite svoje djete kako hocete, i mislite da treba, dizite mu cunu kad stavljate pelenu, ili spustite da ¨pada prirodno¨ kako taj neki dr. rece, to je sve do vas, vas izbor. To uopste nema vezze sa izgledomi oblikom cune, jer ona ce biti takva kakva je. Najgluplji savjet mi je bio onaj: stavi ga golog u dubak nek ¨sila teze¨ odradi svoje Pa nije u djeteta cuna od 2kg pa da sila teze odradi svoje, u njoj nema ni gram kako treba... cccccccc I da ne kazete da pametujem puno, ja opet ponavljam da sam i ja razgovarala sa dr. zato sto sam bila u dilemi, pa dr. rece da prvi put cuje za taj ukopan penis, i te budalastine oko oblacenja. A nasiroko je poznato da su dr. na Gradini u Tuzli puno bolji od onih u Sarajevu, pa cak i u regiji.. Ja cu i dalje svom dizati cunu prema gore kada mu stavljam pelenu, i dalje cu mu obuci stramplice kada je hladno napolju, i dalje cu ga stavljati u hodalicu... jer i sama mislim da to nema nikakve vezze, a i to je moj izbor zar ne! Sretno svim bebacimo koji trebaju da urade sunet... za felix: obuci mu pidzamicu, nesto sto se lako skida i oblaci, oni ce svejedno njemu staviti pelenu poslije zahvata... malo vece pelene, da ima lufta... i sretno!