|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: vaše porođajna priča
7.11.2009 21:07:29   
Honey3
skorpija i drugo je lagano,samo me je prvo napatilo valjda nisam imalo pojma o porodu nikita ne brini ti si ovdje svasta naucila tako da ce ti biti lakseuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 801
7.11.2009 21:24:53   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ena23

Eh tada sam ga uzela u narucje, pomilovala mu obraze,i od silne srece pocela plakati kao malo djete...

ena, miša li ti tvog!!!! Evo si me rasplakala user posted image user posted image user posted image ne mogu da prestanem, MM me blijedo gleda i kaže da nisam normalna!
Ljubim vas oboje, i tebe i tvog Mikija!

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 802
7.11.2009 21:41:07   
MinaMM
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Eh tada sam ga uzela u narucje, pomilovala mu obraze,i od silne srece pocela plakati kao malo djete...

ena, miša li ti tvog!!!! Evo si me rasplakala user posted image user posted image user posted image ne mogu da prestanem, MM me blijedo gleda i kaže da nisam normalna!
Ljubim vas oboje, i tebe i tvog Mikija!

identicno i kod mene. MM se cudi sta mi je a ja placem i govorim mu - kako cu jaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image .

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 803
7.11.2009 23:02:40   
škorpija
Ne znam kakos am propustila 2 priče, pa ja čitam SVAKUUUU, čestitam ena i private super su priče obje, naravno svaka na svoj način, što neko reče bitno je da imaju sretan krajuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 804
7.11.2009 23:52:47   
veeseelaa
ja neznam šta je naponuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 805
7.11.2009 23:55:44   
Nunichi
Kako ne znas? user posted image Ko rodi onda Akicu? user posted image

To ti je ono kad babica kaze, e sad guraj, e sad se napni, e sad kaki user posted image user posted image kako koja. user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 806
7.11.2009 23:57:26   
veeseelaa
mislim nisam imala napone ono u smislu da ih osjetim user posted image  nego sam se napinjala onako ofrlje kad babica kažeuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 807
7.11.2009 23:59:07   
Anoniman
Ne budi tužna, reci hvala Bogu user posted image user posted image nije to "kaki" user posted image tako jednostavno user posted image

Neposredna veza do poruke: 808
8.11.2009 0:02:50   
Nunichi

Ne budi tužna, reci hvala Bogu user posted image user posted image nije to "kaki" user posted image tako jednostavno user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Nije nije, istina. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 809
8.11.2009 0:06:31   
veeseelaa

ma imala sam ja bolove i dosta su me šili s vana i unutra ali kažem nisam imala nagon da kakim, vidim po porodjajnim pričama da su haman sve žene imale potrebu za napinjanjem

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 810
8.11.2009 0:09:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ma imala sam ja bolove i dosta su me šili s vana i unutra ali kažem nisam imala nagon da kakim, vidim po porodjajnim pričama da su haman sve žene imale potrebu za napinjanjem

ni ja vala...mozda malo a onda je prestao...da mi se nije dr. navalio na stomak ne bi rodila nikada user posted image

Neposredna veza do poruke: 811
8.11.2009 0:09:53   
Anoniman
Pa da na to i mislim, taj napon i nije tako ugodan osjećaj user posted image

Neposredna veza do poruke: 812
8.11.2009 0:12:10   
Nunichi
Zaspala sam.
Jutro, ja se budim...
Pored mene najljepsa beba na svjetu!!!
Sestre su ga donijele i uglavile pored mene na krevet da se obradujem kada ga vidim, to im nikad necu zaboraviti.

Ljubila sam ga, grlila, ninala u rukama, pricala da mi je on od sada pa nadalje sve sto imam, da mi je zao sto sam onoliko vristala i prepadala ga, da cu od sada biti najhrabrija majka i da necu nikome dozvoliti da mu nanese bilo kakvo zlo! A on me gledo onim sivim okicama i smjesio se. Stavila sam ga na siku, gledao me i hapio...
A ja sam svo vrjeme plakala od srece...

Prekrasna prica Enice, bas si me rasplakala.
Ljubac tebi i Emiru. user posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 813
8.11.2009 0:13:43   
veeseelaa
a jel? a ja kontala da je tako lakše user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 814
8.11.2009 0:13:45   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

ni ja vala...mozda malo a onda je prestao...da mi se nije dr. navalio na stomak ne bi rodila nikada user posted image

Pa i meni se doktorica navalila, a ja mislim to tako svima bilo. user posted image user posted image
A drugoj dr. sam iscasila rame ja mislim, jer mi je ona jednu nogu drzala na svom ramenu. Sad me stid kad zenu vidim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 815
8.11.2009 0:16:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: dadada

Pa i meni se doktorica navalila, a ja mislim to tako svima bilo. user posted image user posted image
A drugoj dr. sam iscasila rame ja mislim, jer mi je ona jednu nogu drzala na svom ramenu. Sad me stid kad zenu vidim. user posted image user posted image user posted image

polomila zenuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 816
8.11.2009 0:18:00   
Nunichi
Sramota. user posted image Ovako krhko celjade, a tako agresivno... user posted image user posted image
Dobro ih sve nisam polomila, dvije babice, dvije doktorice i muz. Svi u glas pricaju...ludilo. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 817
8.11.2009 0:18:10   
noaa
ja sam doktora izgrebala po nadlaktici,jadan je izgledo ko poslije divljeg sexa sa nekom kuser posted image ...

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 818
8.11.2009 0:20:54   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: noaa

ja sam doktora izgrebala po nadlaktici,jadan je izgledo ko poslije divljeg sexa sa nekom kuser posted image ...

user posted image user posted image  u mom slučaju su bile neke dvije doktorice, dvije babice i dvije čistačice i sve su mi držale noge
aman cirkusa
mogu vam reći da su čistačice ponajjačeuser posted image  s ostalim bi ja lakouser posted image user posted image user posted image
kad zovnu čistačice upomoć znajte da gori hala

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 819
8.11.2009 0:20:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Sramota. user posted image Ovako krhko celjade, a tako agresivno... user posted image user posted image
Dobro ih sve nisam polomila, dvije babice, dvije doktorice i muz. Svi u glas pricaju...ludilo. user posted image

sjooooooooooo...sada mi pucaju flesevi...don't...don't...ne zelim se sjecatiuser posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 820
8.11.2009 0:23:36   
Nunichi
Joj vesela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A upravu si dadada, ja kad citam ove porodjajne price samo mi naviru flesevi. I uvijek se sjetim neceg novog. user posted image
Kao sad npr. kako sam govorila "capnite me". user posted image user posted image Srecom nisu me poslusale. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 821
8.11.2009 0:26:52   
noaa
nunichi,kaze babica doktoru

Nunichi kaze babica doktoru/hocu li capnuti/ a ja vristim capaj sta cekas umrjet cu..e odakle mi capaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 822
8.11.2009 0:27:28   
noaa
sta ja uradi od poruke?

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 823
8.11.2009 0:29:17   
Nunichi
Capaj, capaj. user posted image user posted image user posted image Ma tako sam i ja. Muzu kasnije govorim joj koliko sam govorila sijecite me, ne mogu ovako, a one nista. Kad on mi rece nisi tako fino, nego si urlala "capnite me". user posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 824
8.11.2009 0:32:46   
my_little_baby
ja navratila da napisem svoju pricu i reko samo da procitam vase nabrzaka..i bas sam se raplakala..i odustajem od svoje price..neki drugi put...i svaka vam cast draga moje..i cestitam na bebicama

Muhamed-23.10.2009
Ahmed-10.06.2007
Merjema-22.11.2003

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *