Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
skorpija i drugo je lagano,samo me je prvo napatilo valjda nisam imalo pojma o porodu nikita ne brini ti si ovdje svasta naucila tako da ce ti biti lakse
Eh tada sam ga uzela u narucje, pomilovala mu obraze,i od silne srece pocela plakati kao malo djete...
ena, miša li ti tvog!!!! Evo si me rasplakala ne mogu da prestanem, MM me blijedo gleda i kaže da nisam normalna! Ljubim vas oboje, i tebe i tvog Mikija!
identicno i kod mene. MM se cudi sta mi je a ja placem i govorim mu - kako cu jaaaaaaaaaaaaaaaaa .
Ne znam kakos am propustila 2 priče, pa ja čitam SVAKUUUU, čestitam ena i private super su priče obje, naravno svaka na svoj način, što neko reče bitno je da imaju sretan kraj
Ne budi tužna, reci hvala Bogu nije to "kaki" tako jednostavno
ma imala sam ja bolove i dosta su me šili s vana i unutra ali kažem nisam imala nagon da kakim, vidim po porodjajnim pričama da su haman sve žene imale potrebu za napinjanjem
ma imala sam ja bolove i dosta su me šili s vana i unutra ali kažem nisam imala nagon da kakim, vidim po porodjajnim pričama da su haman sve žene imale potrebu za napinjanjem
ni ja vala...mozda malo a onda je prestao...da mi se nije dr. navalio na stomak ne bi rodila nikada
IZVORNA PORUKA: ena23 Zaspala sam. Jutro, ja se budim... Pored mene najljepsa beba na svjetu!!! Sestre su ga donijele i uglavile pored mene na krevet da se obradujem kada ga vidim, to im nikad necu zaboraviti. Eh tada sam ga uzela u narucje, pomilovala mu obraze,i od silne srece pocela plakati kao malo djete...
Ljubila sam ga, grlila, ninala u rukama, pricala da mi je on od sada pa nadalje sve sto imam, da mi je zao sto sam onoliko vristala i prepadala ga, da cu od sada biti najhrabrija majka i da necu nikome dozvoliti da mu nanese bilo kakvo zlo! A on me gledo onim sivim okicama i smjesio se. Stavila sam ga na siku, gledao me i hapio... A ja sam svo vrjeme plakala od srece...
Prekrasna prica Enice, bas si me rasplakala. Ljubac tebi i Emiru.
ni ja vala...mozda malo a onda je prestao...da mi se nije dr. navalio na stomak ne bi rodila nikada
Pa i meni se doktorica navalila, a ja mislim to tako svima bilo. A drugoj dr. sam iscasila rame ja mislim, jer mi je ona jednu nogu drzala na svom ramenu. Sad me stid kad zenu vidim.
Pa i meni se doktorica navalila, a ja mislim to tako svima bilo. A drugoj dr. sam iscasila rame ja mislim, jer mi je ona jednu nogu drzala na svom ramenu. Sad me stid kad zenu vidim.
ja sam doktora izgrebala po nadlaktici,jadan je izgledo ko poslije divljeg sexa sa nekom k ...
u mom slučaju su bile neke dvije doktorice, dvije babice i dvije čistačice i sve su mi držale noge aman cirkusa mogu vam reći da su čistačice ponajjače s ostalim bi ja lako kad zovnu čistačice upomoć znajte da gori hala
A upravu si dadada, ja kad citam ove porodjajne price samo mi naviru flesevi. I uvijek se sjetim neceg novog. Kao sad npr. kako sam govorila "capnite me". Srecom nisu me poslusale.
Capaj, capaj. Ma tako sam i ja. Muzu kasnije govorim joj koliko sam govorila sijecite me, ne mogu ovako, a one nista. Kad on mi rece nisi tako fino, nego si urlala "capnite me".
ja navratila da napisem svoju pricu i reko samo da procitam vase nabrzaka..i bas sam se raplakala..i odustajem od svoje price..neki drugi put...i svaka vam cast draga moje..i cestitam na bebicama
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.