eldi -> RE: vaša porođajna priča (6.5.2009 14:50:58)
|
Evo da i ja ispričam svoju priču... Evo sad je mojoj curici 7 mj., ali sjećanja su još sviježa.. Termin mi je bio 10.10., ali međutim 26.09. sam primjetila da sam malo prokrvarila, nisam se nešto uzbuđivala, tako da sam mirno iščekivala nastavak. U noći 27.09. sam osjetila prve bolove, koji su se sveli na 5-6 minuta oko 5 u jutro 28.09. Tada sam prvi put otišla u bolnicu, primila me neka sestra, sa izgovorom da dr ima neka posla tako da će me ona prvo pregledati, pa ako bude potrebe zvace dr. Nakon pregleda rekla mi je da sam otvorena tek jedan njen prst, te ću ja sigurno dočekati svoj termin, da slobodno idem kuću i da su ovo ipak lažnjaci. Kad sam došla kuću uspjela sam i zaspati 2 sata, ali nakon buđenja oko 8 sati imala sam šta i vidjeti, krevet pun vode, čak i madrac ispod mene sav mokar, šta sam prvo pomislila nego plodna voda. Odmah smo otišli u bolnicu, nakon što što sam čekala dugo na pregled, sa jakim bolovima i što sam im rekla da mi je pukao vodenjak,, riječi doc su bile "Ma, ti se se od straha upiškila, nisi otvorena ni 2 prsta... i da ću sigurno i preći termin da se ništa ne brinem" Moram reći da su se svi smijali, kažu prvo dijete i prepala se, pa se i upišala.Vratimo se mi kući, ali bolovi ne prestaju, sad su se sveli na svaka 3 minuta, i sa tim bolovima uspjela sam izdržati do 2 sata poslije podnei i mi opet u bolnicu ,. Nakon što sam doc rekla da imam užasne bolove, taj isti doc od ujutro me je ponovo pregledao i rekao da je pogrijesio i da je ipak vodenjak pukao i da je porod nastupio. Pošto se nisam mogla prirodno otvarati uključili su mi drip i u 6 i 15 sam rodila curicu od 4 kg i 55cm . Nadam se da nism bila previše dosadna...
|
|
|
|