RE: Klomifen/Clomid (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

okana -> RE: Klomifen/Clomid (5.4.2012 9:28:05)

anela draga mene krsta bole uvijek dan dva pred vješticu, a ako te bole sad šta znaš možda se jedna mala mrvica gnijezdi i ubrzo će plus ko kuća, navijamo mila [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
ikaa jašta nego kad udarimo po dvojkama pa kad se počnemo ovdje dopisivati kako smo umorne jedva čekam[sm=jezicek.gif]

ikaa -> RE: Klomifen/Clomid (5.4.2012 14:06:53)

pozz, anela možda se baš što hvata, tko zna možda ti je uspjelo..... držim fige za [sm=duda.gif]. okana ma tko zna sa klomifenom je dozvoljeno i troje od jednom, šta su nama dve bebe od jednom bolje tri, hehe da se mogu skupa igrati [sm=jezicek.gif]....

anela89 -> RE: Klomifen/Clomid (6.4.2012 8:25:56)

Ma ja znat cu za 9 dana hehe .... :=) ma najbolje 3 u 1 :)

ikaa -> RE: Klomifen/Clomid (6.4.2012 17:49:04)

da da 3 u 1 i riješile smo probleme za cijeli život, haha.... onda piti druge tablete, da nebi bilo opet 3 u 1.... hehe.... eh curke moje cijelog života samo neke tabletice.... ali neka ako pomognu neka ih.... dok je klomifena ima nade hehe [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

anela89 -> RE: Klomifen/Clomid (6.4.2012 19:38:21)

Ja samo cekam da vise dodje 15 pa da znam na cemu sam... A da mi je samo znati koliko ovaj klomifen pomaze... i da li ce mi ikad pomoci... malo sam vise depr.sad jer sam u ovo vrijeme bila trudna prosle godine pa imala spontani .. :( al eto .. mozda nova godina donese bolje :)

ikaa -> RE: Klomifen/Clomid (7.4.2012 14:37:46)

ma naravno anela89 da će va godina biti bolja.... i mene malo muči taj klomifen, ono ideš dr, super reagiraš i na kraju za mj dana [sm=hudicek1.gif] dođe, onda uvjeravaš samu sebe da će biti idući mj, misliš pozitivno kad ono opet velika 0.... ali valjda će i nam jednog dana sinuti te [sm=modricrtici.gif] ....

KRISTINA88 -> RE: Klomifen/Clomid (8.4.2012 9:41:50)

Poz curke...Bila sam i ovaj mjesec na klomifenu i na 9DC 2 vodeca folikula 17mm i 15mm,to je dobro jer sam proslog imala 1 na 9DC i bio je 12mm...Nzm za vas ali ja nisam vise u stanju da razmišljam o ovome,vec polako gubim snagu i ne nadam se nicemu...Poz

anela89 -> RE: Klomifen/Clomid (8.4.2012 11:12:01)

Ima nas jos takvih i ja sam ewo i ovaj mjesec dobro reagirala na klomifen.... tako doktor kaze.. i sad je ocekujem 15... valjda nece doci... mada me dans ewo malo bolucka desni jajnik i krsta... al rano je jos za [sm=hudicek1.gif]

A docekat cemo i mi svoje [sm=duda.gif] samo treba cvrsto vjerovat u Boga... :)

ikaa -> RE: Klomifen/Clomid (9.4.2012 19:02:51)

pozz curke, uhvatila me neka depra.... pošto mi [sm=hudicek1.gif] treba doći 23, a prekjučer, jučer i danas smo trebali ja i moj mužić u akciju[sm=kuza.gif].... naravno da jesmo[sm=smiley20.gif]... sad me užasno bole jajnici i maternica.... jeli koja imala slične simtome? sve mi je to nekako čudno, a nikada me tako nije bolilo....

irisss -> RE: Klomifen/Clomid (9.4.2012 20:30:56)

To ti je zbog stimulacije, stvori se više folikula nego u prirodnom ciklusu. Isti nam je termin ovulacije i [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] nadam se da nam neće doći[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

anela89 -> RE: Klomifen/Clomid (9.4.2012 21:40:13)

I mene su jajnici malo boljeli .. I bilo je podosta one plodne sluzi... Al eto ja nesto ocekujem da cu za koji dan ugledat [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]..... ikaa sretno ti ... pa da ne dobijes[sm=hudicek1.gif]...ja je ne ocekujem 15 :/

ikaa -> RE: Klomifen/Clomid (10.4.2012 11:55:24)

pozz, hvala puno na podršci anela89, nadam se draga da ti neće doći [sm=hudicek1.gif].... samo hrabro znam kako ti je..... iriss nadam se da će nam uspjeti, toliko već toga smo prošle sve mi da jednostavno više se ni ne nadamo baš previše, ali drage moje valjda će i nama baš kad se budemo najmanje nadale i kad više ne budemo obračale pažnju previše prema tome svanuti te [sm=modricrtici.gif]... obično to tako i jest u životu, kad se najmanje nadaš sreća ti dođe.... valjda će i nama Bog podariti jednog dana zericu sreće da ugledamo [sm=rozacrtici.gif]....

macaidji -> RE: Klomifen/Clomid (12.4.2012 19:05:45)

gde mogu da nadjem klomifen, trazila sam po apotekama ali ga nigde nema.
ako neka zna neka se javi ovde na forumu.
pozdrav

ikaa -> RE: Klomifen/Clomid (13.4.2012 21:03:19)

pozz curke, evo prolaktin mi je malo porastao ali je još uvijek u granicama normale.... ali grozno me bole janici, neznam više što da napravim[sm=smiley19.gif]...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]bila sam kod gina zbog nalaza prolaktina i on mi je rekao da je sve to posljedica od klomifena... ali curke moje pa već bi prošlo od klomifena.... upala nije.... tako me je strah.... jel ima kakvih novosti kod vas?[sm=smiley13.gif]

vanchi88 -> RE: Klomifen/Clomid (13.4.2012 21:09:42)

ika imas pp

kaliana -> RE: Klomifen/Clomid (14.4.2012 20:47:49)

Ćao cure

Evo ja sam nova na forumu i prije svega Vam želim da što prije ugledate svoje[sm=modricrtici.gif].

Ja sam prvi put ostala trudna odmah nakon prve terapije Komifenom , odmaa prvi mijesec. Sve je bilo ok i rodila sam živo i zdravo dijete[sm=smiley1.gif]. Sad bi ponovo htjela ostat trudna al prije 5 mijeseci sam imala biokemijsku trudnoću. Mijesec dana nakon toga mi je ginekologica na UZV rekla da vidi žuto tijelo i da je to dokaz da mi je bila O. Tada nisam uzimala Klomifen nikako , al ona mi ga je ipak preporucila da opet probamo s njim. Sad mi nije jasno , ako je vidila da imam O i ako sam imala biokemijsku trudnocu [sm=smiley13.gif], to znaći da mogu zatrudnit i bez Klomifena. Zašto onda opet Klomifen? Jel imala koja od Vas slicno iskustvo?

ikaa -> RE: Klomifen/Clomid (22.4.2012 17:10:25)

pozz cure....moja došla [sm=hudicek1.gif]... idemo hrabro u idući mj....[sm=smiley29.gif]

anela89 -> RE: Klomifen/Clomid (23.4.2012 15:24:44)

ikaa zao mi je sto je dosla [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] nadam se da ce u maju biti bolje vijesti i da ces napokon ugledat [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]

ikaa -> RE: Klomifen/Clomid (24.4.2012 20:49:36)

hvala anela na podržci..... ja se nadam da će maj biti moj sretan mjesec... curke a gdje ste vi kako klomifen djeluje???

sabas -> RE: Klomifen/Clomid (25.4.2012 0:16:29)

kalina Clomid djeluje na taj nacin da 'proizvjedes' vise folikula i povecas ponudu plivacima -samim tim povecas sansu za trudnocu

mykica -> RE: Klomifen/Clomid (26.4.2012 14:44:16)

Pozdrav svima. Eto i meni danas propisaše klomifen pa da vidimo hoće li lijepi maj biti moj mjesec :) Ali imam pitanje, gdje ga ima kupiti (Sarajevo) tražih ga u par apoteka nema ga. I pročitah da utiče na raspoloženje, je li mnogo strašno? :)

okana -> RE: Klomifen/Clomid (26.4.2012 15:41:36)

Mykice nije strašno ne brini i ja tražim Klomifen nema ga nigdje u Sarajevu, otići ću u Eurofarm na Ilidžu navodno tamo ima, ja ću evo 3 mjesec na klomifen, malo utiče na raspoloženje ,meni bude kao PMS isto kad pijem klomifen ali ništa strašno.
Sretno i aBd da se bebica odmah uhvati u maju[sm=smiley1.gif]

mykica -> RE: Klomifen/Clomid (26.4.2012 16:35:50)

Hvala ti puno,pa da obje u maju aBd slavimo :) a evo nasla Sam klomifen u apoteci u shopping centru Alta. pa da znas ako ti je blize :) Danas Sam bas happy Kao da mi je vec zagarantovana trudnoca, pa Malo sama sebe spustam na zemlju ;)

okana -> RE: Klomifen/Clomid (26.4.2012 17:03:48)

Mykice hvala odoh onda i ja da kupim, a budi samo pozitivna i bit će, a aBd da slavimo naš maj ko trudnice[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mykica -> RE: Klomifen/Clomid (27.4.2012 14:59:49)

Curke, a kako stoji sa čejevima dok se koristi klomifen? Ja pijem vrkutu jer sam čula da jača endometrij, da ga deblja, a kontala sam i macinu travu uključiti, pa ne znam smije li se? Koristi li koja od vas nešto od toga?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>