ikaa -> RE: klomifen (24.3.2012 17:19:00)
|
pozz cure došla [sm=hudicek1.gif] i to dan prije... odmah ujutro za LOŠE jutro....[sm=smiley19.gif]... cijelo vrijeme sam bila u komi... ali sad sam se podigla iz kreveta, i rekla sama sebi bit će [sm=duda.gif] sljedeći mjesec... joj kad se samo sjetim opet klomifen, pa ginu, pa bolovi, pa bromengon, pa vaditi nalaze....joj treba opet sve to izdržati... neznam curke kako ste se vi osjećale kad ju [sm=hudicek1.gif]ne očekijete a ona dođe?!? ja sam u priličnoj depri... kad se samo sjetim da sam već mogla imati u ove dvije i pol godine [sm=duda.gif], i da je za to sve kriv moj stari gin, nije vrijedan spomena, dođe mi da sve razbijem..... misliš imaš upalu, dati vaginalete, pa jedne, pa druge, pa za mj dana dođu i treće... ideš za time da će ti to pomoći, kad ono za dva mj opet ista dijagnoza.... odlučim se za drugo mišljenje, odem privatno i saznam da uopće nije bilo potrebe za tolikim antibioticima i vaginaletama, i da upravo zbog prevelikih doza ima privremeni strelilitet... koma... krenem sa klomifenom, prvi mjesec ništa.... evo druga kutijica već čeka da ju krene pijuckati.... joj curke morala sam se sad ispucati jer sam toliko bijesna, žalosna, tužna.... moram priznati da nema vas bilo bi mi još gore... točno mi nekad dođe teško, sabere mi se i samo plačem.... znam da moram dignuti glavu i reći sama sebi da to mogu i da ću jednog dana i ja biti mama... eh mama, kako je to lijepo... ali sve mi se čini da je ta riječ meni tako jako blizu i tako jako daleko.... joj curke jedno veliko sory ali toliko mi se je danas svega toga sabralo da sam se morala malo ispucati.... [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]
|
|
|
|