sike -> RE: Bronhitis kod beba! (15.10.2010 14:46:59)
|
Henna ze,moj sin je na Flixotide pet mjeseci i evo vec dva mjeseca nema napad,a bili su svakih 15 dana i znam kako se osjecas.Bili smo kod desetine doktora i svaki bi mi rekao nesto drukcije.Isto smo par puta bolovali i upali pluca jer se silni slajm upali.Radili smo i alergotestove ali nista nisu pokazali.Tada je imao 17 mjeseci i na Jezeru su mu radili,one preko koze.Bez obzira sto testovi nista nisu pokazali i dalje misle da je alergija u pitanju s obzirom da su se napadi cesto ponavljali.Medjutim,eto vec duze vrijeme nista.Da li je Flixotide pomogao,ne znam,jer uz njega duze vrijeme stavljam mast na prsa i pije caj od luka,ali sigurno nije odmogao.Dr.Junuzovic mi je rekla da apsolutno nema nikakvih negativnih posljedica.Terapija njime je dugotrajna(najmanje 6 mjeseci).Ja bih na tvom mjestu uradila testove i pokusaj izbaciti med i onaj sirup na bazi propolisa,mozda je bas to u pitanju.Kad sam prvi puta otisla sa sinom doktoru odmah su mi rekli da izbacim prvo med,a onda ostalo(tepisi,plisane igracke...).Posljednji doktor kod kojeg sam bila rekao mi je da uopste nema alergije nego da je u pitanju bronhiolitis(do tada je dijagnoza bila opstruktivni bronhitis),s obzirom da dolazi do upalnih procesa a cesto i temperature.Suosjecam s tobom,zaista,jer su napadi mucni i za tebe i za dijete.
|
|
|
|