Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i meni je termin aBd u decembru ali ne planiram kolica kupovati do proljeća jer nisam nikad vidjela da neko gura u decembru e jedino ako je ta "niveta" nešto posebno
U pravu si la bomba,i ja sam setala po zimi,bilo je tako lijepih , suncanih zimskih dana. Mi bili 7 dana i na planini sa bebom od dva mjeseca,ma super nam bilo,ni osjetili ga nismo.
U pravu si la bomba,i ja sam setala po zimi,bilo je tako lijepih , suncanih zimskih dana. Mi bili 7 dana i na planini sa bebom od dva mjeseca,ma super nam bilo,ni osjetili ga nismo.
joj jest ovo super a videjal sam zensku (rozu) varijantu na bebici na onoj radionici za dojenje, pa valjda ima negdje ovdje... znas kako se fino kopca iza vratica, ne zulja nimalo
Ako nekom treba ja imam nove pantalice teksas,kosuljica i majica dugih rukava sve Original marines,moj sin nije nosio bio u bolnici,znaci samo oprano,a super izgleda
i meni je termin aBd u decembru ali ne planiram kolica kupovati do proljeća jer nisam nikad vidjela da neko gura u decembru e jedino ako je ta "niveta" nešto posebno
Ja sam izgleda neki izuzetak
ja sam svoju u kolicima gurala u decembru...pred novu godinu (prvi izlazak) i jaunaru i februaru...sporadicno ali smo izlazili...vidjet ces nakon prve kontrole pedijatrica ti kaze da mozes izvoditi bebu, samo je dobro utopliti i naravno ne na -10 ...kao sto vidis rodjena je polovinom novembra...ti vjerovatno neces izlazitio prije januara, februara ali i tada moze biti finih dana za setnje kao sto smo mi imali
ima u lindexu (ne vidim sliku) ali vjerovatno mislis na one na spic...kao kaubojske...to ces prije naruciti i jefttinije dobiti od zena sivalica...ja znam za dvije pa ko je zainteresovan nek se javi na pp da dam kontakte na fb
isto vrijedi i za ove drzace za pelene...ma zene svasta siju
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
rode već sam ja njima DFb porfile poslala na PP ove dvije trudnjače se već sinoć ''''topile'''' od ljepote a ja02 sam maloprije poslala :)
e super...ja tek sad vidjela ovu temu na najcitanijim pa ne znam jesu li vec informisane, gdje, sta, kako, ko
ma znaš mene...svugdje me po malo.. ja sinoć naletih...a reko ne znaju za slinavce nema šanse
Sad sam se zadeverala: Šta je korpa, šta je jaje a šta je autosjedalica (u kategoriji novodođenče)? Ja sam dobila nešto, a ne znam kako da ga krstim, može se ljuljati i najviše mi liči na "jaje" Da li je to najbolja opcija za novorođenče - mislim ga iznijeti u tome i odmah u autu propisno privezati i onda nastaviti koristiti dok ne preraste.
to jaje je autosjedalica,vjerovatno je to i kod tebe.mozes iznijet u tome.a korpa je platnena,ravna.ja sam za ovu drugu opciju.sad ceme se mnoge napast al ja nisam mogla djete od 24 sata stavit u autosjedalicu
bebacha nema te sta neko napadati to je tvoj izbor. Ja sam cijelu trudnoću htjela bebu iznijeti u AS,u kupila i pripremila, al posudila i korpu ravnu-na kraju iznijela u korpi po preporuci vecine prijateljica i nisam se pokajala. Nakon mjesec dana stavila bebu u AS,i znaci sa mjesec dana je bilo ruzno mi vidjeti je nekako zgurenu,a kamoli da sam je stavila kao novorođenče. Znaci to je moje misljenje i kako sam ja uradila! Napominjem da je moja AS bila prilagodjena novorođenčetu i sa onim dodatnim jastucima,al jednostavno nije mi se svidjelo kako beba izgleda unutra kad je.