Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i meni je termin aBd u decembru ali ne planiram kolica kupovati do proljeća jer nisam nikad vidjela da neko gura u decembru e jedino ako je ta "niveta" nešto posebno
Ja sam mislila kupiti ono kao nosiljku da imam za iznjeti bebicu iz bolnice, za vakcine i ako idemo negdje autom da je ponesem. A poslje na proljece kupiti kolica kada bebica vec moze sjediti . Ne znam
i meni je termin aBd u decembru ali ne planiram kolica kupovati do proljeća jer nisam nikad vidjela da neko gura u decembru e jedino ako je ta "niveta" nešto posebno
po meni je to pametnije i onda kupis kisobran kolica,jer ti ne treba lezeci polozaj em jeftinija,laksa i zauzimaju manje prostora
Ja sam mislila kupiti ono kao nosiljku da imam za iznjeti bebicu iz bolnice, za vakcine i ako idemo negdje autom da je ponesem. A poslje na proljece kupiti kolica kada bebica vec moze sjediti . Ne znam
bolje ti je kupiti kvalitenije MaxiCosi,njega ces vise iskoristiti( vise je potreban ),a na proljece kisobran kolica .Bar sam ja tako uradila i nisam se pokojala
bolje ti je kupiti kvalitenije MaxiCosi,njega ces vise iskoristiti( vise je potreban ),a na proljece kisobran kolica .Bar sam ja tako uradila i nisam se pokojala [/quote]
Gdje kupiti fini set za iznosenje bebe djecaka iz bolnice...? Danas sam lunjala i neima nista..Mene zanima na ima bodi, geguljak, kapica, tanka jaknica...
Ali ne mogu vjerovati... ...Za curice sam nasla..super kompleice...mene najvise zanima ta tanka jaknica...imam trip za to....to sam ganjala i sa umicom...ali obidjoh danas citav BBI..kontam otici do..robota na socijalnom..tu sam umi u jednoj bebecoj radnji kupila kompleic,
Skvo ja sam se za svog M jakoo napatila dok sam nasla sta mu obuci kad smo izalzili iz bolnice i na kraju liejpo doem u Bimbus kupim jednodijelni kompletic koji se kopca odozada kupim biy i kapicu posebno sve uparila oni kompletici sto su sami az novorodzence mi nisu ni pasali nesto po ukusu, ali svaki iam svoje, vidjela sma da finih stvari za djecake ima i u Lindexu :-)
ja sam sada u potrazi za kreveticem tj u julu cemo ga kupiti i montirati, dok okrecimo...odjecicu, gdje god sta vidim kupim a moja mama je kupila unucicu kompletic za iznosenje iz bolnice dodje bodi, hlacice, majica, papice, kapica, siperak, rukavice...ne znam bas hocu li mu sve to obuci takodjer je uz tu dobio jaknicu kao jesenju br 62 ako bude hladnije, takodjer plavo. nosicemo ga u AS tj onom jajetu, to je najugodniji i za bebu najsigurniji polozaj, nije istina da beba mora ravno lezati,ako je na vrijeme rodjena i normalne tezine... ako neko zna gdje bih mogla naci mali duks velicine 62 i 68 ali ne neki ben 10, vec nesto modela kao za velike?
Ne znam za tu jaknicu ja sam M isto kupila bila jaknicu u Bimbusu za iznisenje jer iako je rodjen 2.3. tad je pao snijeg i bilo je pohladno, ali ajknicu mu nismo obukli vec samo odijelce i popratni materijal jer onako malesmn nije za jaknice izgledalo bi ko bumbar i mi smo ga stavili ond au dekicu na raskopcavanje i abs je super izgledalo U Lindexu ima finih stvari za djecake,zapravo jedino mi se tu i svidio izbor jest da je malo skuplje, ali makar znam da je kvalitetno
Niveta je ono kao kosara na kolicima,do 6.mjeseci se obicno koristi i dode u kombinaciji 3 u 1 kolica.ja sam u njoj iznijela bebu i sada ga jos uvijek vozim u njoj.Ponavljam,meni je za zimske bebe super.
Skvo ja sam u Jani napravila kombinaciju za iznosenje,ja sam trazila bijelu kombinaciju,.Gegice sto se nazad kopcaju,bodic,stramplice,jaknicu i kapicu.Nije bilo u kompletu vec ja sparila.Jaknica je malo deblja tako da bi sada bilo bebi pretoplo u njoj. Mozda pokusaj sama kombinovati.
ja sam dvoje djece rodila u ljetu i dobili smo kolica. iskreno nismo ih vele ni upotrebili kao što vjerujem druge mame koriste. a evo treće će doći početkom 1 mjeseca i nećemo sigurno ići vani dok ljepo vrijeme ne grane. evo meni ta kolica stoje u svekrve i kad dođemo paula u njma sjedi i gleda televiziju ili je sa nama na taraci....
Može se šetat po planinama, .... po gradu, .... bude divnih dana, a snijeg očišćen... na Igmanu ima staza pješačka, ... takođe očišćena zimi.... mi smo svaki dan vozali, ak nije mećava.