|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OPREMA ZA NOVOROĐENČE!!!!
26.5.2011 14:00:23   
mala75
i meni je termin aBd u decembru ali ne planiram kolica kupovati do proljeća jer nisam nikad vidjela da neko gura u decembru e jedino ako je ta "niveta" nešto posebno

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 501
26.5.2011 14:04:32   
Nedi
Ja sam se porodila 24.12. a već  24.02. je bio sunčan i jako topao dan , bili smo vani u parku.  Al opet svako zna svoje...

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 502
26.5.2011 14:10:23   
colito
ja sam se porodila u 10 mjesec i nisam kupovala kolica,gdje si ti prispio sa malo bebom  setat po zimi ,opet svako ima svoje.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 503
26.5.2011 14:13:30   
Anica1
Ja sam mislila kupiti ono kao nosiljku da imam za iznjeti bebicu iz bolnice, za vakcine i ako idemo negdje autom da je ponesem. A poslje na proljece kupiti kolica kada bebica vec moze sjediti . Ne znam user posted image

(odgovor članu colito)
Neposredna veza do poruke: 504
26.5.2011 14:14:17   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: mala75

i meni je termin aBd u decembru ali ne planiram kolica kupovati do proljeća jer nisam nikad vidjela da neko gura u decembru e jedino ako je ta "niveta" nešto posebno

po meni je to pametnije i onda kupis kisobran kolica,jer ti ne treba lezeci polozaj em jeftinija,laksa i zauzimaju manje prostorauser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 505
26.5.2011 14:14:19   
Emica_sa
sta ima veze sto je mala beba?samo u nas ne valja kad je zima hladno,ne valja kad je ljeto vruce,ma nigdje veze

(odgovor članu colito)
Neposredna veza do poruke: 506
26.5.2011 14:19:02   
colito
IZVORNA PORUKA: Anica1

Ja sam mislila kupiti ono kao nosiljku da imam za iznjeti bebicu iz bolnice, za vakcine i ako idemo negdje autom da je ponesem. A poslje na proljece kupiti kolica kada bebica vec moze sjediti . Ne znam user posted image

bolje ti je kupiti kvalitenije  MaxiCosi,njega ces vise iskoristiti( vise je potreban ),a na proljece kisobran kolica .Bar sam ja tako uradila i nisam se pokojala

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 507
26.5.2011 14:40:48   
Anica1

bolje ti je kupiti kvalitenije  MaxiCosi,njega ces vise iskoristiti( vise je potreban ),a na proljece kisobran kolica .Bar sam ja tako uradila i nisam se pokojala
[/quote]

Kao sjedalica za auto, a moze se i nositi bebica?

(odgovor članu colito)
Neposredna veza do poruke: 508
26.5.2011 14:43:15   
Emica_sa
Ma ja,maxi cosi autosjedalica,na to je sigurno mislilauser posted image ona 0-13 kg

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 509
26.5.2011 14:44:04   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Ma ja,maxi cosi autosjedalica,na to je sigurno mislilauser posted image ona 0-13 kg

user posted image Hvala user posted image To sam i ja mislila uzeti, mozda mi je bolje, vidjecemo

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 510
26.5.2011 14:44:26   
Skvo RR
Gdje kupiti fini set za iznosenje bebe djecaka iz bolnice...? Danas sam lunjala i neima nista..Mene zanima na ima bodi, geguljak, kapica, tanka jaknica...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 511
26.5.2011 14:47:50   
Emica_sa
skvo to je bas tesko,ja sam  trazila i trazila i na kraju kupim u Mostaru  bodi,gegice i kapica,kao kompletic,bilo je divno a ovdje u sa nista nisam nasl

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 512
26.5.2011 14:49:39   
Skvo RR
Ali ne mogu vjerovati...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Za curice sam nasla..super kompleice...mene najvise zanima ta tanka jaknica...imam trip za to....to sam ganjala i sa umicom...ali obidjoh danas citav BBI..kontam otici do..robota na socijalnom..tu sam umi u jednoj bebecoj radnji kupila kompleic,

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 513
26.5.2011 14:51:31   
colito
IZVORNA PORUKA: Anica1

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

user posted image Hvala user posted image To sam i ja mislila uzeti, mozda mi je bolje, vidjecemo

jeste na to sam mislilauser posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 514
26.5.2011 14:54:22   
Emica_sa
Ja sam svojoj kupila rozu jaknicu nedavno u oviesseu u interexu bila je 45 KM super je ,bilo je i skroz mali  za djecake,e ne znam ima li sada pogledaj

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 515
26.5.2011 15:00:04   
Medi_87
Skvo ja sam se za svog M jakoo napatila dok sam nasla sta mu obuci kad smo izalzili iz bolnice i na kraju liejpo doem u Bimbus kupim jednodijelni kompletic koji se kopca odozada kupim biy i kapicu posebno sve uparila oni kompletici sto su sami az novorodzence mi nisu ni pasali nesto po ukusu, ali svaki iam svoje, vidjela sma da finih stvari za djecake ima i u Lindexu :-)

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 516
26.5.2011 15:01:58   
animagical
ja sam sada u potrazi za kreveticemuser posted image tj u julu cemo ga kupiti i montirati, dok okrecimo...odjecicu, gdje god sta vidim kupimuser posted image a moja mamauser posted image je kupila unucicu kompletic za iznosenje iz bolniceuser posted image dodje bodi, hlacice, majica, papice, kapica, siperak, rukavice...ne znam bas hocu li mu sve to obuciuser posted image takodjer je uz tu dobio jaknicu kao jesenju br 62 ako bude hladnije, takodjer plavo. nosicemo ga u AS tj onom jajetu, to je najugodniji i za bebu najsigurniji polozaj, nije istina da beba mora ravno lezati,ako je na vrijeme rodjena i normalne tezine... ako neko zna gdje bih mogla naci mali duks velicine 62 i 68 ali ne neki ben 10, vec nesto modela kao za velike?user posted image  

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 517
26.5.2011 15:03:24   
Skvo RR
Nasla sam ja jednu kobinejsn u Bimbusu...isto sam uparila...ali nekako mi jaknica u toj kombinejsn onako...user posted image user posted image user posted image user posted image ..to cu kupiti, ako nista ne nadjem.user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 518
26.5.2011 15:04:41   
palachinken
Zar je tako loš izbor za dječake user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 519
26.5.2011 15:05:55   
Skvo RR
Jeste..uzas...umi sam sve lako kupovala...a sada sam suocena sa katastrofom...user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 26.5.2011 15:06:12 >

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 520
26.5.2011 15:09:31   
Medi_87
Ne znam za tu jaknicu ja sam M isto kupila bila jaknicu u Bimbusu za iznisenje jer iako je rodjen 2.3. tad je pao snijeg i bilo je pohladno, ali ajknicu mu nismo obukli vec samo odijelce i popratni materijaluser posted image user posted image user posted image jer onako malesmn nije za jaknice izgledalo bi ko bumbar i mi smo ga stavili ond au dekicu na raskopcavanje i abs je super izgledalo
U Lindexu ima finih stvari za djecake,zapravo jedino mi se tu i svidio izbor jest da je malo skuplje, ali makar znam da je kvalitetno

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 521
26.5.2011 15:20:34   
aya 05
Niveta je ono kao kosara na kolicima,do 6.mjeseci se obicno koristi i dode u kombinaciji 3 u 1 kolica.ja sam u njoj iznijela bebu i sada ga jos uvijek vozim u njoj.Ponavljam,meni je za zimske bebe super.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 522
26.5.2011 15:25:25   
aya 05
Skvo ja sam u Jani napravila kombinaciju za iznosenje,ja sam trazila bijelu kombinaciju,.Gegice sto se nazad kopcaju,bodic,stramplice,jaknicu i kapicu.Nije bilo u kompletu vec ja sparila.Jaknica je malo deblja tako da bi sada bilo bebi pretoplo u njoj.
Mozda pokusaj sama kombinovati.

(odgovor članu aya 05)
Neposredna veza do poruke: 523
26.5.2011 15:27:37   
ivanak
ja sam dvoje djece rodila u ljetu i dobili smo kolica. iskreno nismo ih vele ni upotrebili kao što vjerujem druge mame koriste.
a evo treće će doći početkom 1 mjeseca i nećemo sigurno ići vani dok ljepo vrijeme ne grane.
evo meni ta kolica stoje u svekrve i kad dođemo paula u njma sjedi i gleda televiziju ili je sa nama na taraci....

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu aya 05)
Neposredna veza do poruke: 524
26.5.2011 15:29:15   
la bomba
IZVORNA PORUKA: colito

ja sam se porodila u 10 mjesec i nisam kupovala kolica,gdje si ti prispio sa malo bebom  setat po zimi ,opet svako ima svoje.

Može se šetat po planinama, .... po gradu, .... bude divnih dana, a snijeg očišćen... na Igmanu ima staza pješačka, ... takođe očišćena zimi.... mi smo svaki dan vozali, ak nije mećava.

Kad se dobar čovjek pokvari, postaje najgori.

(odgovor članu colito)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *