Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sonja, u iscekivanju smo najdivnijih vijesti!!! Sretnoooooooooo
Drage moje nisam se dugo javila jer nisam mogla da se prijavim preko mob.a evo sad je uspjelo :) moj Darian je puno bolje,nalazi isto idu na bolje,krajem 9 og mj je primio terapiju i sad cekam nalaze . Doktorica ce mi u ponedjeljak javiti rezultaze,takodje je odnijela danas njegove nalaze na neki kongres il seminar ne znam sta da pogledaju najbolji szrucnjaci imunolozi za te primarne imunodeficijencije i da daju svoje misljenje. Za sad doktorica njegova smatra da ce ovo sve proci do 6.mj zivota...zamislite to! :) Ja ne amijem puno ni da se nadam i radujem jer bojim se razocarenja. Jos ne znam ni hoce li opet dobijati terapiju dok mi ona u ponedjeljak me javi sta je bilo i sta su rekli. Tsko da sam kao na iglama.. Danas smo i prvi put izasli napolje :D bili smo sat i pol u setnji,jedva sam se usudila,ali moram priznati da sam uzivala :) ljubim vas sve i javit cu vam se u ponedjeljak cim saznam nesto,a ako ne mognem uci a vijesti budu dobre stavit cu na fb samo smijesak da znate :)
neka vam je BOg na pomoci i zelim ti od srca da sve bude kako treba da sve bude u najboljem redu uz BOzijom pomoc.
Evo uspjela sam se prijavit sa mob. eh ovako dr.nije uspjela otici u sarajevo,kaze slijedece sedmice ce tako da ne znam jos uvijek to drugo misljenje pozitivno je sto je nalaz celularnog imunitta potpuno uredan kao i nalaz imunoglobulina meni je to sasvim dovoljno da budem presretna :D jos ne znam hoce li opet primati terapiju,i dr ceka da vidi sta ce i drugi doktori reci po svemu on je poceo stvarati imunitet :):) sad ce najvjerovatnije pustiti da prodje 2mj od terapije da vide kakvi ce malazi bit bez gamaglobulina
eto drage moje pa se cujemo opet kad saznam i ja sta. Volimo vas i ljubimo ja i,moj hrabri borac
Evo uspjela sam se prijavit sa mob. eh ovako dr.nije uspjela otici u sarajevo,kaze slijedece sedmice ce tako da ne znam jos uvijek to drugo misljenje pozitivno je sto je nalaz celularnog imunitta potpuno uredan kao i nalaz imunoglobulina meni je to sasvim dovoljno da budem presretna :D jos ne znam hoce li opet primati terapiju,i dr ceka da vidi sta ce i drugi doktori reci po svemu on je poceo stvarati imunitet :):) sad ce najvjerovatnije pustiti da prodje 2mj od terapije da vide kakvi ce malazi bit bez gamaglobulina
eto drage moje pa se cujemo opet kad saznam i ja sta. Volimo vas i ljubimo ja i,moj hrabri borac
Zvala sam jucer doktoricu i rekla je tek slijedeci mjesec na terapiju. I drago mi je ali i strah me,onako sam nekako bila sigurnija ali eto nadam se da ce dobro podnijeti sve i bez terapije i da nece na prvu pokupiti kakvu bakteriju ili virus, uh ovo je sad pravi test za njega i nadam se da ce ga proci najbolje