Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
drage moje evo da vam javim da sam danas bila kod doktorice zadnji nalazi sto su dosli su bolji i ona smatra da se ipak NE RADI o brutonovoj bolesti vec o nekom sindromu kasnog sazrijevanja..sada je dala terapije gamaglobulina na 4sed. i tada ce opet raditi nalaze da vide jel bolje pa onda na 6sed.ako se pokaze da ide na bolje.. i ona ceka zajedno samnom da mi neko odgovori i da drugo misljenje pa cemo vidjeti sta dalje uglavnom izgleda da nije ono najgore
drago mi je zbog divnih vijesti, ranije nisam smogla ni da se javim, temu otvorim i zatvorim Sonja
Draga Sonja nadam se da me se sjecas upoznale smo se na nasem gostovanju u Zabranjenom Forumu.Prati nas ista zivotna prica gubitak jednog djeteta i borba za naser tek rodjene ljepotane.Nadam se da ce mo iz ovih borbi izaci kao veliki pobjednici i da ce nam Bog dati snage da izdrzimo sve.Od srca ti zelim da tvoji najmiliji budu dobro i zelim tvom djetetu ozdravljenje isto kao i svojoj Tairi.
zbirno će biti prebačeno na račun naše forumašice... nije uputno da javno pišemo njeno ime i rpezime i broj računa...
sve skupljeno na narednom baby bazaru u humantiranu kutiju biće uplaćeno također na isti račun
Draga Sonja nadam se da me se sjecas upoznale smo se na nasem gostovanju u Zabranjenom Forumu.Prati nas ista zivotna prica gubitak jednog djeteta i borba za naser tek rodjene ljepotane.Nadam se da ce mo iz ovih borbi izaci kao veliki pobjednici i da ce nam Bog dati snage da izdrzimo sve.Od srca ti zelim da tvoji najmiliji budu dobro i zelim tvom djetetu ozdravljenje isto kao i svojoj Tairi.
Ja kako tek svakih nekoliko mjeseci uđen na RR tek vidim ovo, sa zakasnjenjem. Sonja, tu smo ako sta treba i ako bude trebal u buducnosti. Ti si jedna jaka i hrabra zena. Puse od Nele i mene.
drage moje danima nisam mogla da udjem preko mob. da se logujem pa evo me sad kod mame i da vam se malo javim jucer smo isli na terapije i sve je dobro proslo bez reakcija i alergija..radili su mu nalaze i bit ce slijedece sedmice rezultati..bas sam kao na iglama..iz inostranstva jos nijedan odgovor nije stigao jer su ljekari na godisnjem,bas se potrefilo :/ on je masala.nije se jos nijednom razbolio, samo mu je cesto nosic zacepljen. jos sam se uplasila adin mi se razbolio temp,kasljao balio i morao bit kod mojih al zadnjih nekoliko dana ga nije imao ko cuvati jer mama radi pa je bio kod kuce.sve sam strepila da ce se i dari razbolit al sreca pa nije. hvala vam jos jednom na svemu.zaista ste prava podrska javit cu vam kakvi su nalazi pusa
Drage moje Darian mi od jutros strasno hropti, poceo je kasljati i kihati :'( cekam da mi muz dodje s posla da ga vodimo u bolnicu :( za sad nema temperaturu. Ne znam sta mu je, preko noci se razboli :( nadam se da nije nista opasno nego da se samo malo prehladio. Sad sam mu naoravila kapi od sljeza pa stavila u nisic da mu olaksam dok ne odemo. On dusa moja raspolozen . Cujemo se javit cu vam se kad mognem
Drage moje Darian mi od jutros strasno hropti, poceo je kasljati i kihati :'( cekam da mi muz dodje s posla da ga vodimo u bolnicu :( za sad nema temperaturu. Ne znam sta mu je, preko noci se razboli :( nadam se da nije nista opasno nego da se samo malo prehladio. Sad sam mu naoravila kapi od sljeza pa stavila u nisic da mu olaksam dok ne odemo. On dusa moja raspolozen . Cujemo se javit cu vam se kad mognem
vjerovatno nije nista strasno nagla promjena vremena evo i moj Alenko je isti al naravno s obzirom na njegovo stanje neka ga doktor pogleda